Skocz do zawartości
Rrr

"Ona ma kochanka". No i co w związku z tym..?

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno o konkretną odpowiedz to moje odczucia z rozmow z duchownymi , Oni nie zachowują sie jak normalni kolesie z ulicy, Są "dostojni" i protekcjonalni. Kiedys zona miala fantazje zeby zaprosic duchownego do sypialni, bo czula w nich duzy potencjal.

Mozliwe ze mają duzy, ale dla mnie strona psychiczna takich relacji ma zasadnicze znaczenie. Oni uważają ze sa mądrzejsi a ty owieczko błądzisz. Mam na mysli swobodną dyskusje z nimi. Zresztą katalog tematów do dyskusji z duchownymi jest mocno ograniczony. Zeby bylo jasne mam swiadomosc ze istnieja osobniki ktore wyrastaja ponad przecietną. Opierajac sie jednak na statystyce oceniam tę grupe zawodową jako beznadziejną.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opierajac sie jednak na statystyce oceniam tę grupe zawodową jako beznadziejną.

Opierając się na doświadczeniu, oceniam tę grupę zawodową za niezwykle kreatywną i fascynującą ;)

Tyle, że zdrada ideałów i przekonań, całkiem niekontrolowana ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kapturku, mieszkasz wszak w stolicy polskiego KK . Tam sama elita tego zawodu:))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opierając się na doświadczeniu, oceniam tę grupę zawodową za niezwykle kreatywną i fascynującą ;)

to nie wyklucza przeciez , ze jak napisal TomekGS :

Są "dostojni" i protekcjonalni.

Nie wszystkim musi sie to podobac.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera moze jestem zbyt krytyczny wobec nich?? Ja ich po prostu zwyczajnie nie lubie!!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera moze jestem zbyt krytyczny wobec nich?? Ja ich po prostu zwyczajnie nie lubie!!!!

Mnie sie te ich dostojenstwo i protekcjonalizm tez nie podoba. Nie pasuje do dzisiejszych czasow. Nie tworzy klimatu do prawdziwej dyskusji. Dyskusja jest najczesciej niemilo widziana bo co moze owieczka wiedziec?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie te ich dostojenstwo i protekcjonalizm tez nie podoba. Nie pasuje do dzisiejszych czasow. Nie tworzy klimatu do prawdziwej dyskusji. Dyskusja jest najczesciej niemilo widziana bo co moze owieczka wiedziec?

Cholera no.

I ja nie lubię, z założenia, bardzo nie lubię.. zawodu jaki wykonują.

Nie mniej, udało się oddzielić wspomniany, od emocji i cielesności, powodujących przeogromną chęć zagrania na nosie zasadom.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mniej, udało się oddzielić wspomniany, od emocji i cielesności, powodujących przeogromną chęć zagrania na nosie zasadom.

Zasadom to mozna jeszcze grac na nosie ale dogmatom juz nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, życie pokazuje coś innego.

Zasady sobie, dogmaty sobie .. a członek księdza mnie ;)

W żartobliwym tonie dość, kończę, z przeprosinami dla autora tematu za off topy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasady sobie, dogmaty sobie .. a członek księdza mnie ;)

KAPTUREK zawsze gora :hopla:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...