Skocz do zawartości
Rrr

"Ona ma kochanka". No i co w związku z tym..?

Rekomendowane odpowiedzi

Niekoniecznie musial by wsadzac , byc moze mozna by jemu wsadzic :lach::facepalm:

A: Wywracam oczami, choć tego nie widać ;) Wsadzanie proboszczowi chcę wiedzieć jeszcze mniej, niż wsadzanie przez proboszcza. Powtórzę, fuj.

Myślałam, że temat się rozwinie jako rozmowa na temat zachowań seksualnych, które mogą szokować. A tu proszę, nas najbardziej szokuje hipokryzja.

Jestem zaskoczona. Choć z drugiej strony, tu są sami zboczeńcy ;) Czego ja się spodziewam...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze by zawałem skończył.

No to chyba najprzyjemniejsze zejscie ze swiata by zaliczyl . :redevil::lach:

Jestem zaskoczona. Choć z drugiej strony, tu są sami zboczeńcy ;) Czego ja się spodziewam...

A ja tu jeszcze naprawde nie spotkalem ani jednego zboczenca. Wszyscy tylko niesmialo wychylaja sie ze swoich grajdolkow :redevil: .

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Wywracam oczami, choć tego nie widać ;) Wsadzanie proboszczowi chcę wiedzieć jeszcze mniej, niż wsadzanie przez proboszcza. Powtórzę, fuj.

Myślałam, że temat się rozwinie jako rozmowa na temat zachowań seksualnych, które mogą szokować. A tu proszę, nas najbardziej szokuje hipokryzja.

Nawet nie chciałem się wypowiadać po paru postach, bo wszystko w tym temacie zostało powiedziane. Co utwierdza mnie w przekonaniu że dobrze trafiłem. A hipokryzji nienawidzę chyba tak samo jak ironii.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

irytuje mnie ta egotyczna posesywność w związkach: partner jest mój! nie oddam! moja własność! Cholera, przecież wcale go nie ubędzie, jak się od czasu do czasu z kimś innym prześpi!

Zgadza się przecież to nie mydło i się nie wymydli :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że cuckold nie jest jakimś specjalnym katalizatorem otwartości seksualnej. Wszak świat erotyczny obfituje w tak niezliczoną liczbę "fanaberii" że trudno uznać wszystkich "wiernych" konserwatywnym purytanami. Mnie osobiście wiele z perwersyjnych praktyk zwyczajnie nie odpowiada, nie chcę ich praktykować ale nie potępiam zwolenników. Dal mnie zupełnie nieatrakcyjny wydaje się np Femdom...nie mój klimat! Choć znam jedną bardzo wyjątkową Dominę, jednak w swojej lubieżnej wyobraźni bardzo chciałbym zobaczyć Ją klęczącą z obróżką zapięta moją kłódeczką i z trzcinką w ząbkach.... Moim zdaniem świadomość seksualna rozwija się wraz z postępem cywilizacyjnym ciekawość siebie i innych pozwala pytać co jest dla mnie fajne, przyjemne pociągające a nie tylko niezbędne. Świat się rozwija i my także nasza ciekawość wraz z nami...a od ciekawości do eksperymentowania już droga krótka. Niestety nasz piękny kraj pokutuje za lata zacofania kulturalnego i społeczno - cywilizacyjnego. Nadal jest pokolenie mające poczucie misji do spełnienia, które lubuje się w rzucaniu gromów niby pro publico bono zupełnie obłudnie zapominając co samo robi "gdy gasną światła i spadają majtki". Jednak jako urodzony optymista wierzę, że nie jest tak źle, cieszą mnie coraz liczniej pojawiające się miejsca i przybytki (mam na myśli wyspecjalizowane Domy czy klubu, w których naród jest wolny od swojej historii i etosu i zdolny do czerpania tego co najlepsze z obcowania z inna istotą ludzką.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym po co sobie robić konkurencję :lach:

I właśnie z tego powodu milczę :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tutaj tkwi cale zlo ! Chec posiadania drugiego czlowieka na wlasnosc do konca zycia bo tak przeciez powiedzial proboszcz.

Partner traktowany jest czesto nie jako czlowiek ale jako przedmiot ktorym wspolmalzonek (wspolmalzonka) dysponuje.

Partner nie ma prawa do realizacji swoich pragnien seksualnych bo jedynym celem zwiazku jest prokreacja i wychowanie dzieci.

Dlatego "kontrolowana zdrada malzenska" jest nie do pomyslenia w tym systemie wartosci.

Dlatego jesli nawet ktos przyjmie do wiadomosci nasze zwierzenie to nigdy go nie zaakceptuje w mysl zasady :

dlaczego inni maja miec lepiej niz ja sam ?.Dlaczego mam komus pozwolic korzystac z mojej wlasnosci ?

Nikomu nie przyjdzie do glowy zeby np. udostepnic swoja atrakcyjna zone w ramych nadwyzek seksualnych biednemu sasiadowi naprzeciwko samotnie zyjacemu tylko ze swoim psem. Taka pomoc dobrosasiedzka mogla by przyniesc wszystkim duzo dobrego.

Nawet by mozna prywatnie zaprosic proboszcza do wspolnych uciech.

Wole jednak panów w spodniach... ewentualnie mnicha :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wole jednak panów w spodniach... ewentualnie mnicha :D

Su. ale to sa przeciez przebierancy :lach:  , raz spodnie raz sukienka. I sa ladne chlopaki wsrod nich :redevil: .

A przygarniecie wyglodzonego mnicha to przeciez dobry uczynek  :indians: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su. ale to sa przeciez przebierancy :lach: , raz spodnie raz sukienka. I sa ladne chlopaki wsrod nich :redevil: .

A przygarniecie wyglodzonego mnicha to przeciez dobry uczynek :indians:

Jednak aż taką dobroduszna nie jestem [emoji4] sama częściej chodzę w spodniach wiec i faceta wole w spodniach albo najlepiej bez [emoji5]

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"A przygarniecie wyglodzonego mnicha to przeciez dobry uczynek"

Bardzo dobry!

A ile śmiechu, kiedy już na smakowanie wspólne się zbierze, z wiedzą, że z ambony co niedziela "krzyczy", jak żyć się powinno, heh..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...