Skocz do zawartości
jetset

Czy wegetarianki pachną/smakują inaczej ?

Rekomendowane odpowiedzi

K., nie wątpię :lach: 

Ja jednak sądzę, że to kwestia zmiany Ph. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak sądzę, że to kwestia zmiany Ph. ;)

Phi.. ja jednak sądzę, że spłycasz nieco śliskie zagadnienie :)

Faktem jest także, iż aktualny moment cyklu Damy wpływa również zdecydowanie na gęstość, teksturę jak i aftertaste w, pardon, ustach jej Degustatora.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale Panowie znają te dane w różnych fazach cyklu, a jednak bezbłędnie wyłapali zmianę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale Panowie znają te dane w różnych fazach cyklu, a jednak bezbłędnie wyłapali zmianę ;)

Touché - zasłużony punkt dla Panów ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zauważyłem najmniejszej różnicy, ale może to moja kwestia braku dostatecznej wrażliwości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno jest pewne-wegetarianizm jest nienaturalny,człowiek to drapieżnik i mięsożerca,inaczej byśmynie przetrwali jako gatunek

Naturalne jest wszystko, co występuje w naturze. Wegetarianie również w niej występują :)

Ale fakt, że człowiek nie stroni od mięsa. W dawnych dziejach naszego gatunku byliśmy nawet padlinożercami. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesu.. toż każdy gentle man wyczuję różnicę pomiędzy odświeżającym cytrusowym nosem Bielendy '2014 w a wyniosłym finiszem przydymionej śliwki Lirene '2012...

Nie wiem czy tak każdy, ale tutaj widać znawcę i smakosza :) Ja ropoznaję tylko naturalny i po użyciu

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam chyba zbyt mało wrażliwe kupki smakowe

To tak mozna? :lach:

Człowiek jako drapieżnik nie powinien rezygnować z mięsa. Spróbujcie być wegetarianami w czasie ciąży...

Panie Inzynierze, nie jem miesa od 25 lat, uprawialam wyczynowo sport, urodzilam zdrowe dziecko i nie wypadly mi zeby ani wlosy, dziecko nie ma krzywicy, ja nie mam osteoporozy ani anemii.

Nie chce tu wojowac, bo moj wegetarianizm ma podstawy ideologiczne, ale: TAK, da sie nie jesc miesa i normalnie zyc.

A wegetarianie pachna inaczej, bo zawsze pachniemy i smakujemy tym, co jemy, pijemy, palimy...

Na smak mezczyzn wielki wplyw maja papierosy (gorzko sie robi) i alkohol w duzych ilosciach. Cuda dzialaja owoce - zwlaszcza ananasy. Polecam! :)

Aha, mimo wszystko mysle jednak, ze po zjedzeniu kilograma miesa pachnialabym lepiej, niz po zjedzeniu kilograma cebuli.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znacznie mniej przyjemny jest palacz niz niepalacy i tu bym raczej stawiala na najwazniejszy aspekt

I tu się zgadzam, bijąc się w pierś. Kiedy nie paliłam - przeszkadzało mi bardzo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Inzynierze, nie jem miesa od 25 lat, uprawialam wyczynowo sport, urodzilam zdrowe dziecko i nie wypadly mi zeby ani wlosy, dziecko nie ma krzywicy, ja nie mam osteoporozy ani anemii.

Bardzo to możliwe. Ja tylko znam przykłady z własnego otoczenia, gdzie lekarze wymuszali na swoich partnerkach jedzenie mięsa dla zdrowia nienarodzonego jeszcze dziecka.

No i przykłady z mediów, w których weganki zagładzały swoje dzieci...

Jednak nie chcę tutaj tworzyć ideologicznych sporów, to są po prostu przykłady :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...