Skocz do zawartości
jetset

Czy wegetarianki pachną/smakują inaczej ?

Rekomendowane odpowiedzi

temat jakkolwiek mi znany dobrze - moj ex sie zdrowo odzywia, w tym calkowicie bezmiesnie i faktycznie to wplywalo na smak jego finalu. a sam pot to zalezy, co innego jak wrocil po 4 godzinach pilki, a co innego po tym jak cos innego robil :)

a tak to daje to myslenia:

http://kompresja.pl/zapach-ciala-podniecenie-seksualne/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę podobnie, dlatego preferuję dietę śródziemnomorską, która bilansuje wszystkie najlepsze składniki w zdrowym posiłku.

Tez tak uwazam.Geografia zmusza nas czesto do spozywania takich a nie innych posilkow. Inaczej je sie na Alasce a inaczej w Afryce.

Dieta srodziemnomorska to dla nas chyba "zloty srodek" pod kazdym wzgledem.

Dodam jeszcze do dyskusji o smakach i zapachach , ze duza role odgrywaja tez lekarstwa ktore zazywamy.

Czesto tabletki mozna wyczuc w zapachu czlowieka.

Rowniez stres wplywa na zapach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie mowi sie , ze smakuje ona gorzko lub slodko. Pomiedzy tymi okresleniami jest jeszcze napewno duzo innych posrednich odczuc.

Jest też słona. :P

Na naturalny zapach ciała, także intymny, wydzielin, ma wpływ wiele czynników. Pożywienie jest jednym z nich i jestem co do tego święcie przekonana, bo zaobserwowałam (czy też może raczej wyczułam) to u siebie i innych osób. 

Nie uważam jednak by dieta wegetariańska jakoś poprawiała zapach, bo oprócz niej jest wiele, wiele zmiennych.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dosc prostym dowodem na wplyw diety na zapach osobnika, jest fakt ze czasem jajka kurze pachną rybą. Wystarcz nakarnic kury paszą z dodatkiem rybnej maczki i mamy taki efekt.T

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, czy matka karmiąca się rybami urodzi dziecko pachnące rybą.  ;)

A już serio - na pewno dieta ma wpływ. Celowo nie mówię o mięsie li tylko, bo również warzywa, przyprawy, zioła, stres, poziom nawodnienia organizmu, dostarczane minerały i witaminy, chemia i pewnie ze 100 innych czynników rzutuje na nasze zapachy.

Ciekawostka z własnego podwórka - zmieniłam płyn intymny i mój Man i stały Kochanek natychmiast to odnotowali. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawostka z własnego podwórka - zmieniłam płyn intymny i mój Man i stały Kochanek natychmiast to odnotowali. :P

Niech zagdnę - zmieniłaś na taki co jednak zawiera nieco dezynfekującego alkoholu...

Mam chyba zbyt mało wrażliwe kupki smakowe, aby poczuć różnice,

Uwierz mi na słowo - każdy jest wystarczająco wrażliwy by wyczuć kupki, ugh, smakowe...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwierz mi na słowo - każdy jest wystarczająco wrażliwy by wyczuć kupki, ugh, smakowe...

:lach: :lach: :lach: K., Ty jesteś bydlę słodkie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno jest pewne-wegetarianizm jest nienaturalny,człowiek to drapieżnik i mięsożerca,inaczej byśmynie przetrwali jako gatunek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K. :lach:

A ja nie chciałam być złośliwa :D

Niech zagdnę - zmieniłaś na taki co jednak zawiera nieco dezynfekującego alkoholu...

Auć! To by musiało boleć!

Zgaduj dalej. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Auć! To by musiało boleć!
Zgaduj dalej. ;)

Oesu.. toż każdy gentle man wyczuję różnicę pomiędzy odświeżającym cytrusowym nosem Bielendy '2014 w a wyniosłym finiszem przydymionej śliwki Lirene '2012...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...