Skocz do zawartości
Xavery

Potrafimy dziękować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla dzieci moze byc kolegą z wojska:)

T

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak go wprowadzic w rodzine w kontekscie dzieci??T

U nas nie ma żadnego problemu jest to nasz kolega, a dzieciom takie wytłumaczenie musi wystarczyć :redevil: .

Zabawy to i tak się odbywają jak nie ma dzieci w domu :redevil: :redevil: .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Cholera.... Idę pamięcią nieco wstecz a ja nie dziękuję i mi się nie dziękuje :)

tak wprost tym właśnie słowem

mało tego.... nie widzę konieczności wyrażania tegoż tak bezpośrednio wprost - słowem

są gesty, uściski i przytulasy i oczy, które mówią wszystko....

czyli jestem gburem i sypiam z gburem? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, bo tak naprawdę nie musi być to słowo.

Podziękować można na wiele sposobów.

Niektóre nawet sama wymieniłaś. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

ale tu w temacie to wszyscy o tym "dziękuję" pisali :D

dla mnie to nieco sztuczne jest takie dziękowanie np. przez kochanka rogaczowi za wspólny trójkąt :D

lub też przez hw kochankowi za ekscesy łóżkowe :)

tak temat przeczytałam, że to słowo jest kluczowe i wtedy jest "odpowiednio, stosownie i właściwie" :p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszyscy! Przeczytaj dobrze! :P

Poza tym, pewnie dla niektórych ważne samo słowo, ale ja odbieram owo "dziękuję" raczej jako pewien symbol konkretnego zachowania.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię powiedzieć wprost "dziękuję". Tak niemal oficjalnie, poważnie, wyróżniając właśnie to słowo...

...ale tylko wtedy gdy odczułam pełną harmonię z Partnerem. Gdy było to COŚ więcej.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie dziękowanie jest pewnym elementem kultury. Dziękuję gdy jestem komuś wdzięczny za coś ale też "grzecznościowo" tak jak w kontekście poruszonym w temacie tj. za spotkanie bez względu na moją rolę w nim. W tym konkretnym przypadku dziękuję za wspólnie spędzony miło czas, zaangażowanie itd. Jest to dla mnie zupełnie naturalne. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Wichura napisał:

Dla mnie dziękowanie jest pewnym elementem kultury. Dziękuję gdy jestem komuś wdzięczny za coś ale też "grzecznościowo" tak jak w kontekście poruszonym w temacie tj. za spotkanie bez względu na moją rolę w nim. W tym konkretnym przypadku dziękuję za wspólnie spędzony miło czas, zaangażowanie itd. Jest to dla mnie zupełnie naturalne. 

Właśnie, Wichuro. Może być podziękowanie kurtuazyjne, rzucone przez wzgląd na kulturę niemal automatycznie.

Może też być podziękowanie głęboko z trzewi. Gdy ma się świadomość, że to co przed chwilą zaszło jest absolutnie szczególne. Właśnie takie przypadki miałam na myśli w swym poprzednim pošcie.

Zawsze powtarzam, że każde spotkanie, każdy partner seksualny - nauczyły mnie czegoś nowego. Dlatego oba typy podziękowań są szczere i wartościowe.

Ale tylko ten jeden typ podziękowań sięga naprawdę głęboko.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...