Skocz do zawartości
Xavery

Potrafimy dziękować ?

Rekomendowane odpowiedzi

A tu ni mo - ziemniaczki trzeba obrać, talerze pozmywać

A to trzeba sobie wychować takiego kochanka :lach:  Taki kochaś to na wagę złota jest :redevil: :redevil: :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aniulko, mnie pewien Kochanek to kolacje przyrządzał i to nie byle jakie. :) I wcale nie musiałam "wychowywać". :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szczególne w postaci np: "słuchajcie fajnie było, jesteście miłymi ludźmi i chciałem podziękować za spotkanie" albo "słuchaj, podzieliłeś się swoją żoną, było super, dziękuję"

Tak to jest prawda w sumie miło było by cos takiego usłyszec że miło było ja uważałbym to za pełen ekskluziiv i takie normalne dobre zachowanie ze strony kochanka nazwijmy ale to juz zalezy od Człowieka ja osobiscie(on)niewymagam ale jakze by wspaniale bylo gdyby ŻZona czyli HOT WIFES coś w tym rodzaju usłyszała!
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm: ........ No to ja nie wiem, z kim Wy sie zadajecie i jak przeprowadzacie Casting na kochanka :s:

Ja osobiście też się zgadzam z Jaskinem ........................

Zawsze potrafię sama podziękować i często używam tego słowa nawet w życiu codziennym!!!

Akurat Małże ja się w 100% zgodzę z jaskiniowcem.

Tak długo jak bawimy się z mężem w cuckold nigdy nikt nie wyszedł ze spotkania nie dziękując za spotkanie.

Więc dla mnie to jest dziwne bo nie tylko osoby z którymi my się spotykamy dziękują, jak również my sami dziękujemy za spotkanie. I nie musi to być tylko i wyłącznie seks, nawet dziękujemy sobie za mile spędzony czas przy kawie.

Stali kochankowie nie tylko dziękują wychodząc ze spotkania, jak i też po jakimś czasie dzwonią i jeszcze raz dziękują.

A tu też nic dodać nic ująć popieram i nie rozpisuję się za dużo .

Zuzia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też tak po babsku uwielbiam namiętną wiadomość "po". Nie wyobrażam sobie, by takiego spotkania nie skomentować, jest to potrzebne zarówno jednej, jak i drugiej stronie.

Nie zdarzyło się, bym pozostała bez miłego odzewu po randce.

To musi być bardzo przykre, gdy po spotkaniu jest cisza.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To musi być bardzo przykre, gdy po spotkaniu jest cisza.

E tam, mnie jakoś przykro nie było. Po prostu wyrobiłam sobie opinię o delikwencie i mógłby nawet całować ślady moich stóp, a i tak mi to wisi i powiewa. :D No ale ja mam podejście mało emocjonalne do sprawy. ;)

Podobnie potraktowałabym faceta, który nagle milknie, bez słowa wyjaśnienia. 

Tego kwiatu to pół światu. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony podziekowania dla meza ze podzielil sie zona... Dla mnie oprocz dobrego wychowania wprowadza to tez dodatkowo pewna ekscytacje ta sytuacja :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a to ściągnie pranie, albo jak wejdzie a ja szykuję w tym czasie obiad to pomoże chociażby ziemniaczki obrać, więc moim obowiązkiem jest mu dziękować za takie rzeczy :redevil:

Ale za to później odwdzięczam mu się w łóżku :redevil: :redevil: :redevil:

To wlasnie prawdziwy Przyjaciel domu bioracy udzial w normalnym zyciu. Pomoze obiad ugotowac , mezowi auto naprawic a potem zajmie sie zona w sypialni:)) Podoba mi sie taki model..

T

Ale jak go wprowadzic w rodzine w kontekscie dzieci??T

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tomku, mnie się wydaje, że dla dzieci może być po prostu "przyszywanym wujkiem". :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony podziekowania dla meza ze podzielil sie zona... Dla mnie oprocz dobrego wychowania wprowadza to tez dodatkowo pewna ekscytacje ta sytuacja :)

oj wiem, wiem ;)

Ty kochanie chętnie byś dziękował mężowi i jednocześnie pokazywał za co ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...