Skocz do zawartości
Xavery

Potrafimy dziękować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zdarzyło mi się nie otrzymać smsa lub pw z podziękowaniem za miły wieczór :)

Co prawda pierwsza owych "podziękowań" nie piszę, gdyż traktuję to w sposób całkiem kobiecy ;)

Niemniej zawsze odpisuję, czasem z opóźnieniem parogodzinnym, bo wiadomo, miły wieczór należy odespać :P

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha! Ale nie wiecie, że prawdziwego faceta poznaje się nie po tym jak zaczyna, a po tym jak kończy? ;)

Jak facet chce spotkania z Hotką, czy Parą - próbuje się wspiąć na wyżyny elokwencji, a szarmancki, że ho, ho.

Potem to już bywa różnie, niestety... Na szczęście to wyjątkowo rzadkie, bo zazwyczaj takich się wyłapuje wcześniej, jednak takie pomyłki się zdarzają...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest jeszcze opcja że byliśmy kiepscy stąd brak podziękowań

Nie. To po prostu zwyczajny brak kultury osobistej.

Bez złośliwości proszę, sam niedawno o to upominałeś w temacie obok, więc stosuj to również do siebie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. To po prostu zwyczajny brak kultury osobistej.

Bez złośliwości proszę, sam niedawno o to upominałeś w temacie obok, więc stosuj to również do siebie :)

Gdzie złośliwość Illa ? bo się gubię .... podważam nasze możliwości - trzeba mieć świadomość naszych niedoskonałości - może to stąd wynika - żadnych złośliwości nie było w wypowiedzi !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie tak Aniulku ;)

.........................nikt nie wyszedł ze spotkania nie dziękując za spotkanie

Malo tego, nie wyobrazam sobie sytuacji, gdybym nawt po NORMALNYM spotkaniu, nie dodal grzecznosciowej formuly :

"Dziekuje za spotkanie, milo mi bylo Cie poznac"

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie tak Aniulku ;)

Malo tego, nie wyobrazam sobie sytuacji, gdybym nawt po NORMALNYM spotkaniu, nie dodal grzecznosciowej formuly :

"Dziekuje za spotkanie, milo mi bylo Cie poznac"

No tak, też tak to widzimy i fajnie że tak robisz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie że tam macie - pogratulować ... jest jeszcze opcja że byliśmy kiepscy :)

Dziękuję za pogratulowanie :indians:

Chyba nie chodzi o to, że kiepscy byliście raczej o samo wychowanie drugiej osoby, bo ja mogę sobie tylko to tak tłumaczyć :facepalm:

Jednego to mamy takiego, że ja sama mu bardzo często dziękuję ale nie za seks lecz za to że jak przyjdzie na spotkanie to potrafi mi w domu pomagać :lach: :lach:  a to ściągnie pranie, albo jak wejdzie a ja szykuję w tym czasie obiad to pomoże chociażby ziemniaczki obrać, więc moim obowiązkiem jest mu dziękować za takie rzeczy :redevil: 

Ale za to później odwdzięczam mu się w łóżku :redevil: :redevil: :redevil:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, przy rozstawaniu się nie zdarzyło się, ale już napisanie maila, czy pw. niektórych przerasta. A ja, tak po babsku, to lubię. :P Także facet, który nie odezwał się w ten sposób po spotkaniu, a potem wyskakuje z propozycją kolejnego - jest zwyczajnie spławiany. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Także facet, który nie odezwał się w ten sposób po spotkaniu, a potem wyskakuje z propozycją kolejnego - jest zwyczajnie spławiany. ;)

Dobrze Zouza napisane bo taki delikwent liczy na szybki i darmowy seksik :lach: :lach:  bo jak by poszedł do agencji to musi zapłacić.

A co mi tam ostatnio dała a teraz chce mi się to też da :s:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tu ni mo - ziemniaczki trzeba obrać, talerze pozmywać... :D:lach:

Cóż, jednak takie braki w dobrym wychowaniu, to chyba obserwujemy w codziennym życiu najczęściej. 

Mam sąsiada, który NIGDY nie powiedział mi "dzień dobry". Na początku, gdy się wprowadziliśmy, mówiłam ja - wiadomo, jeszcze mnie nie zna, itd. W końcu przestałam, bo to żenujące, gdy facet ledwie ciut ode mnie starszy po prostu udaje, że mnie nie widzi, mijając mnie na schodach, prawda?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...