Skocz do zawartości
Xavery

Potrafimy dziękować ?

Rekomendowane odpowiedzi

I nie chodzi tu o prezenty, zapraszanie w rewanżu na extra drinki z palemką, czy drobiazgi materialne.

Zastanawiałem się ostatnio nad takim zjawiskiem, że chyba mamy kłopot z okazywaniem podziękowań.

Z punktu widzenia pary, która czasem zaprasza np pana do zabawy nie zdarzyło nam się by owy przyjaciel wyraził jakieś szczególne podziękowania ... szczególne w postaci np: "słuchajcie fajnie było, jesteście miłymi ludźmi i chciałem podziękować za spotkanie" albo "słuchaj, podzieliłeś się swoją żoną, było super, dziękuję"

Owszem zdarzały się komplementy, że fajnie, że miło.

Dlaczego jednak tak trudno powiedzieć parze, może też pani, panu ... zwykłe: słuchaj dzięki !

Może powinno to działać w obie strony ... nie mówię nie ... ale jakoś trudno to coś przychodzi

Podziękowanie na całośc ... i to nie w rozumieniu usługi czy czegoś za co jak już nie płaci to chociaż podziękować wypada. Chodzi o ludzkie szczere : dziękuję.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ze nie w temacie... ale ja naprz. zawsze bardzo jestem wdzieczny i dzikeuje temu niesamowitemu forum za tyle swietnych ludzi, ktorych moge (moze troche odwaznie i egoistycznie) nazywac przyjaciulmy...

Dziekuje wam wszystkim za tyle milych chwil z wami...

Nie mam mozliwosci dziekowac za to jak piszecie... wiadomo dlaczego :)

klaniam sie subi

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle rzadko występujący zwrot w dzisiejszych czasach.

Może tylko na prowincji, którą zamieszkuję a może to taka ogólnopolska tendencja...

Osobiście nie wyobrażam sobie braku kilku szczerze miłych słów w zamian za wspólnie spędzony, upojny czas.

Chwała Ci za to !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm: ........ No to ja nie wiem, z kim Wy sie zadajecie i jak przeprowadzacie Casting na kochanka :s:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm: ........ No to ja nie wiem, z kim Wy sie zadajecie i jak przeprowadzacie Casting na kochanka :s:

ok, zaznaczyłeś swoją tu obecność

Prosiłbym jednak nieco na temat :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

raz mi się zdarzyła bardzo niefajna sytuacja, gdzie mąż poczuł się niezbyt dobrze potraktowany przeze mnie...

nie wyjaśniłem tego na bieżąco, ale następnego dnia zadzwoniłem, przeprosiłem, wyjaśniliśmy sobie moje zachowanie i sprawa została załatwiona pozytywnie dla obu stron... 

poza tym jednym przypadkiem nie zdarzyła mi się sytuacja, w której nie było jak podziękować czy to Kochance, czy jej mężowi czy też obojgu naraz :) i nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ok, zaznaczyłeś swoją tu obecność

Prosiłbym jednak nieco na temat :)

A nie bylo na temat ? :o

Czytaj, ZE ZROZYMIENIEM  :facepalm: , nawet i tych "ukrytych warstw", chyba ze to ponad Twoje mozliwosci

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie bylo na temat ? :o

Czytaj, ZE ZROZYMIENIEM  :facepalm: , nawet i tych "ukrytych warstw", chyba ze to ponad Twoje mozliwosci

ponad, oj ponad :( tak jak prowadzenie castingu na kochanka

ale ... dziękuję za wypowiedź

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja nie wiem, z kim Wy sie zadajecie

Akurat Małże ja się w 100% zgodzę z jaskiniowcem.

Tak długo jak bawimy się z mężem w cuckold nigdy nikt nie wyszedł ze spotkania nie dziękując za spotkanie.

Więc dla mnie to jest dziwne bo nie tylko osoby z którymi my się spotykamy dziękują, jak również my sami dziękujemy za spotkanie. I nie musi to być tylko i wyłącznie seks, nawet dziękujemy sobie za mile spędzony czas przy kawie.

Stali kochankowie nie tylko dziękują wychodząc ze spotkania, jak i też po jakimś czasie dzwonią i jeszcze raz dziękują.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat Małże ja się w 100% zgodzę z jaskiniowcem.

Tak długo jak bawimy się z mężem w cuckold nigdy nikt nie wyszedł ze spotkania nie dziękując za spotkanie.

Więc dla mnie to jest dziwne bo nie tylko osoby z którymi my się spotykamy dziękują, jak również my sami dziękujemy za spotkanie. I nie musi to być tylko i wyłącznie seks, nawet dziękujemy sobie za mile spędzony czas przy kawie.

Stali kochankowie nie tylko dziękują wychodząc ze spotkania, jak i też po jakimś czasie dzwonią i jeszcze raz dziękują.

no to mamy albo pecha albo rzeczywiście castingu trzeba zarzucić w diabły :)

Fajnie że tak macie - pogratulować ... jest jeszcze opcja że byliśmy kiepscy :) stąd brak podziękowań :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...