Skocz do zawartości
Menczi

znowu o łańcuszku

Rekomendowane odpowiedzi

W naszym pięknym kraju raczej patrzy się ku górze niż ku dołowi. Wiele pań nie wie, że nosząc ozdobę na kostce może "narazić się" na conajmniej dziwne (dla nich) pytanie. Jak tu wyedukować ludzi, nie wiem. Ja mam taką zasadę, że zawsze komplementuję ozdobę a później wzrok mówi już wszystko

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze żę szukam pań ....z łąncuszkami tylko pytanie co dalej....?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W/g mnie ciężka sprawa z tym łańcuszkiem. Swego czasu był to hit mody a i teraz wiele kobiet nosi go, nie wiedząc co oznacza w naszych kręgach.

Jak zobaczę tatoo motylka + łańcuszek to zaczynam się zastanawiać czy to nie jest ktoś z klimatów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet w reklamie pojawia sie łańcuszek z wymownym spojrzeniem na kelnera :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet w reklamie pojawia sie łańcuszek z wymownym spojrzeniem na kelnera :->

hmm ............a który z kolegów, to kelner ?? ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze w wiekszosci przypadkow lancuszek jest traktowany przez kobiety jako bizuteria i chyba nie nalezy sie doszukiwac drugiego dna, chyba ze ma zawieszke wskazujacą na to ze moglobybyc inaczej.

Wczoraj mialem sutuacje w ktorej zaczalem sie zastanawiać nad naturą niewiasty której pomogłem. Stalem za kobietą, ktora miała łańcuszek na kostce. Odbierala zamowienie, okazal sie nim dosc pokaznych rozmiarow karton ktorego nijak nie mogla zaniesc do samochodu, zaproponowalem grzecznie ze pomoge jej zaniesc go do auta i zapakowac. Poprosilem zeby otworzyla bagaznik i drzwi zeby zlozyc siedzenia, jedyna mozliwosc zeby tej wielkosci karton wsadzic do auta. Pani bez zadnego oporu otworzyla bagaznik na dnie ktorego lezala rozrzucona w nieładzie para zdjetych cielistych pończoch samonośnych :) I to nie łańcuszek ale ta para pończoch na podlodze bagaznika, ktora nie wywołała u niej żadnego zmieszania zaczela mnie zastanawiać :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to nie łańcuszek ale ta para pończoch na podlodze bagaznika, ktora nie wywołała u niej żadnego zmieszania zaczela mnie zastanawiać

nie kusiło Cię by się dowiedzieć ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie kusiło Cię by się dowiedzieć ?

coż mogę Ci powiedzieć, jakkolwiek to zabrzmi na tym forum... jestem wierny żonie i kochance :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...