Skocz do zawartości
Menczi

znowu o łańcuszku

Rekomendowane odpowiedzi

U nas standardem jest, że się nie odzywamy do siebie na ulicy, w tramwaju, metrze. A szkoda bo moim zdaniem to dużo ciekawsze niż mizianie smatrfona

Tak zdecydowanie życzyłbym tego nam wszystkim aby być bardziej otwartym na ludzi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas standardem jest, że się nie odzywamy do siebie na ulicy, w tramwaju, metrze. A szkoda bo moim zdaniem to dużo ciekawsze niż mizianie smatrfona

Tak zdecydowanie życzyłbym tego nam wszystkim aby być bardziej otwartym na ludzi

Będąc kilka lat temu przez tydzień w Irlandii kilkakrotnie spotkałem się z tym że ludzie mijani przez nas w parkach zagadywali czy to o pogodzie czy zwykłe cześć jak leci. Dla mnie i zony było to dziwne ale znajomi którzy tam już byli kilka lat potwierdzili ze często im się to zdarza i to zazwyczaj w takich miejscach gdzie ludzie przychodzą posiedzieć i odpocząć - z tym że jedni przychodzą dla ciszy i spokoju a inni właśnie po to żeby porozmawiać z ludźmi. Inny naród inna mentalność.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lemond masz racje jestesmy tacy zamkieci ,tu gdzie aktualnie mieszkam jest inaczej no moze w tranwaju czy na chodniku tego nie zauwazylam,to w parku na drozkach rekreacyjnych ludzie sie pozdrawiaja,zagaduja ...a przypomnielo mi sie na gorskich szlakach w polsce taki zwyczaj panuje....Anka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nieprzypomniany mi sie na gorskich szlakach w polsce taki zwyczaj panuje....Anka

To się zgadza. Na szlakach, szczególnie nie bardzo popularnych turyści często zagadują i dla mnie to jest super. Podobnie wśród innych nieco "zamkniętych" grup np. często rozmawiam z przygodnie spotkanymi rowerzystami górskimi czy z motocyklistami. W tych grupach często występuje poczucie przynależności do grupy jakoś łatwiej nawiązywać przygodne "stosunki" ;)

Ale chyba niechcący zrobiłem duży OT w temacie.

Wracając do łańcuszków - podobają mi się bardzo i chciałbym mieć na tyle śmiałości, żeby "zaczepić" właścicielkę takiej ozdoby.

Chyba sam też muszę popracować nad odwagą. A póki co łańcuszek czeka na kosteczkę mojej Żony - ciekawe czy jej się spodoba. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jak ktoś pyta np. która godzina to jest w tym podtekst erotyczny? Myślę, że nie.

A ja myślę, że "jakiś" jest. W obecnym świecie, w którym każdy ma przynajmniej jeden telefon komórkowy pytanie, która jest godzina jest mocno podejrzane :D:redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że "jakiś" jest. W obecnym świecie, w którym każdy ma przynajmniej jeden telefon komórkowy pytanie, która jest godzina jest mocno podejrzane :D:redevil:

A widzisz! I o to chodzi! Kto szuka podtekstów jest w pewnym sensie otwarty na flirt i takie pytanie potraktuje właściwie :redevil: .

Osoba nie zaintereswana po prostu powie, która jest godzina :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno widziałem pleciony rzemyk zamiast łańcuszka. Kolor przeplatany różowo -fioletowy. Myślę że to była ONA.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno widziałem pleciony rzemyk zamiast łańcuszka. Kolor przeplatany różowo -fioletowy. Myślę że to była ONA.

A rogacz nie miał na łydce takie samego rzemyka ? :lach:

Jak ktoś by szukał kary dla rogacza na publiczne poniżenie- proponuję takiego rzemyka/łańcuszka noszenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś by szukał kary dla rogacza na publiczne poniżenie- proponuję takiego rzemyka/łańcuszka noszenie.

Nie każdy Rogacz lubi poniżenie.

Nie dziwią mnie opinie, które ostatnio się u nas pojawiają, że skoro Rogacz to uległa osobowość, jeśli czyta się takie pomysły bez zaznaczenia, że chodzi o tę właśnie różnicę.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdy Rogacz lubi poniżenie.

Nie dziwią mnie opinie, które ostatnio się u nas pojawiają, że skoro Rogacz to uległa osobowość, jeśli czyta się takie pomysły bez zaznaczenia, że chodzi o tę właśnie różnicę.

Generalizowanie utrudnia komunikowanie.

Tak zgadza się, nie określiłem, że taka ozdoba może dotyczyć tych co lubią poniżanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...