Skocz do zawartości
Menczi

znowu o łańcuszku

Rekomendowane odpowiedzi

I zapytałem gospodyni i łańcuszek. Jestesmy u nich ktoryś rok z kolei więc mogłem sobie pozwolić na to a co? ;) Odpowedziała że nosi bo lubi, bo chce czuć sie kobieco, bo chce sie podobać. Troche sie przy tym odpowiadaniu zmieszała, nieco ją to skrępowało. Więc w rezultacie nadal nie wiem czy to ktoś z klimatu a wstydził sie przyznać czy ktoś kompletnie nieuswiadomiony.  Niby zapytałem ale dalej nie wiem. Moze nie jestem tym kto może o ich preferencjach wiedzieć?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lato, piękna pogoda, a ja zamiast z głową do góry i przed siebie w świat to z nosem w ziemie i wypatruję łańcuszków na kobiecych stópkach. Strasznie mi ten temat w głowie siedzi :roll:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wróciłem z nad Bałtyku gdzie spotkałem maga sexi Hotke z łańcuszkiem  na sexi  nożce  :aua: niestety nie bylo okazji zagadac  kto wie moze to jedna z naszych pieknych Hotek z forum

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wróciłem z nad Bałtyku gdzie spotkałem maga sexi Hotke z łańcuszkiem  na sexi  nożce  :aua: niestety nie bylo okazji zagadac  kto wie moze to jedna z naszych pieknych Hotek z forum

Gdzie ją spotkałeś, moze gdzies obok jest, bede sie rozglądał.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To skąd wiesz, że Hotkę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy łańcuszku była ładna blaszka z wygrawerowanym napisem HW 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby np. w Wiadomościach ;-) podali, że kobiety w związku, (mające stosowną zgodę) są "otwarte" na innych mężczyzn, noszą łańcuszek na kostce, to może świadomość by wzrosła.

A tak, to w większości ozdoba.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby np. w Wiadomościach ;-) podali, że kobiety w związku, (mające stosowną zgodę) są "otwarte" na innych mężczyzn, noszą łańcuszek na kostce, to może świadomość by wzrosła.

A tak, to w większości ozdoba.

Jakby coś takiego powiedzieli w Wiadomościach, to za chwilę to forum i w ogóle wszyscy z tematyki Cuckold zostaliby zlinczowani przez społeczeństwo.

Tego akurat jestem pewien.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tego akurat jestem pewien.

A ja bym taki pewien nie był.... bo większość orędowników moralności, świętych piewców czystości to zakłamani hipokryci, którzy po paleniu na stosie "czarownic" nie na takich forach się udzielają:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio stałem oraz przechodziłem przez pasy z ładniutką blondyneczką, tak koło 40-tki.

Zauważyłem łańcuszek na prawej nodze, ona chyba widziała gdzie się patrzę.

Ruszylismy przez przejście i jeszcze kawałek dalej jakieś 60m, i idąc właściwie koło siebie można było wyczuć takie specyficzne napięcie. Coś w stylu - wszyscy wiedza o co chodzi, ale się nię przyznają do tego.

Jestem praktycznie pewien, że spotkałem świadomie swoją pierwszą hotkę w życiu....

Złe miłego początki :-).

Bedę się teraz baczniej rozglądał, w końcu to najlepsza pora aby zobaczyć łańcusek zawieszony na ładnej damskiej kostce.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...