Skocz do zawartości
Menczi

znowu o łańcuszku

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajny atrybut niestety nie jest jednoznacznie przypisany jako znacznik Hotki. Z własnego doświadczenia wiem, że Panie bardzo często noszą ową biżuterię przez jej walor estetyczny zupełnie nie zważając na jej dopisany kontekst. Jestem tez zdania, że właśnie dzięki temu a może przez to ryzyko zdemaskowania jest praktycznie zerowe. W przypadku gdyby Hotka została wprost zapytana przez osobę "niewygodną" zawsze może udać zaskoczenie, zdziwienie i nie będzie w tym nic nadzwyczajnego. 

Ps. Niemniej niezmiernie miło jest ujrzeć ów łańcuszek na kostce jakiejś powabnej niewiasty.... Zawsze przecież to moze być Hotka:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, trochę taktu. Na miejscu kobiety czułbym się raczej skrepowany słysząc takie pytanie, to już nie macie innych sposobów żeby się dowiedzieć? Chyba że się mylę i taka bezpośredniość nasze Hotki podnieca. Najlepiej gdyby Panie się wypowiedziały.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę żeby to był jakiś znak i ryzyko zdemaskowania ponieważ Ja osobiście noszę łańcuszek na nodze jakiś 8lub9 lat czyli o wiele wcześniej niż sama wiedziłam co oznacza była i jest to ozdoba tyle że teraz jeszcze cosik ona mówi osobą które są w klimatach!!!

Zuzia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, trochę taktu. Na miejscu kobiety czułbym się raczej skrepowany słysząc takie pytanie, to już nie macie innych sposobów żeby się dowiedzieć? Chyba że się mylę i taka bezpośredniość nasze Hotki podnieca. Najlepiej gdyby Panie się wypowiedziały.

a gdzie tu widzisz nietakt :" fajny masz łańcuszek na kostce :) to taka ozdoba czy coś oznacza? " ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę żeby to był jakiś znak i ryzyko zdemaskowania ponieważ Ja osobiście noszę łańcuszek na nodze jakiś 8lub9 lat czyli o wiele wcześniej niż sama wiedziłam co oznacza była i jest to ozdoba tyle że teraz jeszcze cosik ona mówi osobą które są w klimatach!!!

Zuzia

Juz jest nowy ? :o Widac, ze Misiek sie stara i dba o Ciebie :D

To lepiej nie bierz go z soba na najblizszy urlop ;, bo i po co ma sie kolejny pozrywac ..... :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaski nowy już był za dwa dni jak wróciłam z weekendu który spędziłam z Tobą i straciłam łańcuszek przez to co się działo!!! :redevil: bo zaraz zauważyli że nie mam łańcuszka a to dziwne dla niektórych bo Ja go nigdy nie ściągam!!!

I uprzedzam od razu że jak się zerwie na wczasach to TY tym razem odkupujesz !!!!!!!!!!!!

Zuzia 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Trochę w tym racji. Nawet jeśli ktoś by się zapytał, czy mój łańcuszek coś znaczy, nie chciałabym mówić, że to przyzwolenie mojego męża na pozamałżeńskie zabawy. Nikt znajomy nie wie, że jesteśmy parą cuckold/swing, więc tym bardziej nie mówimy przypadkowym osobom.
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Trochę w tym racji. Nawet jeśli ktoś by się zapytał, czy mój łańcuszek coś znaczy, nie chciałabym mówić, że to przyzwolenie mojego męża na pozamałżeńskie zabawy. Nikt znajomy nie wie, że jesteśmy parą cuckold/swing, więc tym bardziej nie mówimy przypadkowym osobom.

Dokładnie o to mi chodziło, dyskrecja w takich relacjach jest bardzo ważna, bo przecież byśmy nie chcieli usłyszeć opowieści o sobie od kogoś znajomego, bo okazało się że pan któremu się odpowiedziało na takie pytanie nie trzymał języka za zębami, gorzej jeśli byłoby to tak szczegółowe, że ktoś by mógł powiązać fakty.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat był, po czym zakładasz nowy  :( pisząc w tytule sam że "znowu" o łańcuszkach

Fajne są te łańcuszki ale kolego poszukaj, pozerkaj - temat juz jest  .... proponuję dopisz co myślisz, jaki masz dylemat  :)

Chętnie w rozmowę się włączą zapewne inni ale nie w kilku miejscach jednocześnie  :)

Sam się tam wypowiadałem, bo moja Madzia, piękna Madzia ma takowe złotko na nóżce  :)

Uwielbiam to :)

z pozdrowieniem

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...