Skocz do zawartości
Menczi

znowu o łańcuszku

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś zauważyłem Kobietę z łańcuszkiem, wsiadała do samochodu z jakimś facetem bez słowa ... wygladało to na spotkanie z kochankiem ... ona ładnie ubrana, a on raczej srednio tzn ona się ładnie wyszykowała jak na spotkanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łańcuszek na kostkę to wspaniały element ozdoby kobiecego ciała. Od kilku lat noszę taki łańcuszek. Jednak na początku nosiłam go tylko jako czysta ozdoba.

W chwili mojego wejścia w magię cuckoldu łańcuszek nabrał kolejnego wymiaru. Zaczęłam nosić go bardziej świadomie. Łańcuszek zaczął emanować nową filozofią.

Ponieważ lubię prowokować, intrygować, ogromnie podnieca mnie sam fakt, gdy idę ulicą i ktoś z "klimatu" go może zauważy. Póki co, nikt do mnie nie zagadał  :(. Wydaje mi się, że jeszcze dużo osób nie zna głębszego znaczenia tego łańcuszka. Przyznam, że poniekąd jest to jeszcze bardziej podniecające, gdy niektórzy nie wiedzą, bo ja sobie wtedy nucę w głowie : "Wy nie wiecie, a ja wiem ..." i mam dla siebie słodką tajemnicę :P.

Z Mężem ustaliliśmy jednak pewną zasadę ze względów bezpieczeństwa, bo nie wiadomo, kto mógłby mnie zagadać.

1) Gdy będę szła z łańcuszkiem i z Mężem, to możemy sobie pozwolić na ewentualne nawiązanie znajomości :->

2) Gdy będę szła sama z łańcuszkiem i jeśli ktoś mnie zapyta :

- "Czy wiesz, co oznacza ten łańcuszek ?"

ja mam udawać "głupiutką" i nieświadomą tematu i powiedzieć tylko :

"Nie, nie wiem, a co ?" :shock:

Aaaha ... będzie zima i łańcuszka nima ? :cry:

Będę chciała opracować zimową wersję łańcuszka, by zmieścił się na kozaku :-P.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej "Wredna wiedzma" w zimie to lipa bedzię bo teraz cieżko w ruchu zauważyć łańcuszek. a może jak sama kobieta idzie z taką ozdobą to łatwiej zagadać do niej niż jak idzie z facetem :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi zdarzyło się już 3krotnie zagadać o łańcuszek na kostce, ale odpowiedź zawsze była taka sama "nie wiem o co chodzi". Mój kolega natomiast spróbował tylko raz i dostał twierdzącą odpowiedź od hotki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wredna Wiedzmo  bardzo fajnie sobie śpiewasz  :->  chiabym moc kiedys to zobaczyc  twja usmiechnieta buzke gdy to sobie nucisz a może jeszcze bardziej  jak udajesz to głupiutka nieświadoma :-P  :-P  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie taki mamy klimat :D

W ostatnią niedziele wypatrzyłem dwie kobiety z łańcuszkiem w galeri ... jedna zauważyła, że sie przypatrzyłem, ale nie byłem pewny czy dobrze widze to zrobiłem jeszcze jedną rundkę, aby sprawdzić ... hmmm patrze a ona ją porawia ... dupa ze mnie i się nie spytałem. Druga w sklepie z butami, ale była z mężem i dziećmi (miała kluczyk). No i dwie na rynku jedna z dzieckiem, mężem i matką/teściową. Druga z dzieckiem i mężem też miała kluczyk ... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My będąc na wakacyjnym wyjeździe, zauważyliśmy atrakcyjną kelnerkę w jednym z plażowych lokali, która nosiła taki łańcuszek... a że byłem po kilku głębszych i zabawa się rozkręcała to zapytałem wprost: czy ten łańcuszek na nodze to tak świadomie :) odpowiedź brzmiała: nie dla ozdoby... kilka dni później była ta sama młoda dama lecz już bez łańcuszka, chyba zapytała wujka google co to oznacza i się spłoszyła. 

Morał z tego taki, że wiele kobiet nosi to zupełnie nie świadomie, traktując jedynie jako ozdobę. Daleko nie musiałem szukać bo moja ładniejsza połowa zawsze chciała mieć taki lecz tylko dla ozdoby bo kompletnie nie znała tematu, a tym bardziej znaczenia tej ozdoby :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Piotr41

Ja też sprezentowałem żonie taki łańcuszek i nosi go okazjonalnie zwłaszcza na wakacjach. Jest dla nas fantastycznym afrodyzjakiem :-).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też sprezentowałem żonie taki łańcuszek i nosi go okazjonalnie zwłaszcza na wakacjach. Jest dla nas fantastycznym afrodyzjakiem :-).

Są na nim jakieś wisiorki ?

Nie mówię o jakiś HW, ale np. koralik/wisiorek za każego kochanka?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...