Skocz do zawartości
Menczi

znowu o łańcuszku

Rekomendowane odpowiedzi

Ja będąc na plaży naturystycznej zauważyłem Panią z łańcuszkiem na stopie i przypomniało mi sie, że kiedyś czytałem o znaczeniu tego no i w sumie z tego powdu trafiłem na te forum bo strasznie podniecają mnie Panie z tą ozdobą. 

Dlatego postanowiłem popatrzeć na stópki Pań i pod tym kątem i ku mojemu  zdziwieniu zauważyłem 6 kobiet, dwie z nich pracowały w galeri jedna w sklepie z garniturami a jedna z kosmetykami. Pierwsza miała kluczy, a u drugiej sie nie przyjrzałem. Mam ochotę zagadać do tej jednej w sprawie łańcuszka ... jak to zrobić, jaki tekst polecacie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bądźcie tacy pewni że łańcuszek jest zaraz wyznacznikiem hotwife bo niektóre panie moga być mocno zdziwione że o to są posądzane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będąc na plaży naturystycznej zauważyłem Panią z łańcuszkiem na stopie i przypomniało mi sie, że kiedyś czytałem o znaczeniu tego no i w sumie z tego powdu trafiłem na te forum bo strasznie podniecają mnie Panie z tą ozdobą. 

Dlatego postanowiłem popatrzeć na stópki Pań i pod tym kątem i ku mojemu  zdziwieniu zauważyłem 6 kobiet, dwie z nich pracowały w galeri jedna w sklepie z garniturami a jedna z kosmetykami. Pierwsza miała kluczy, a u drugiej sie nie przyjrzałem. Mam ochotę zagadać do tej jednej w sprawie łańcuszka ... jak to zrobić, jaki tekst polecacie ?

"yoyo, siema maleńka !

Zalukałem na twą nózię i złoty łacuch widzę

Pobzykamy się ? "

Sukces murowany !

Pan M ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli zobaczył bym łańcuszek na kostce kobiety która mi się podoba to napewno nie zapytał bym jej o łańcuszek!

Poprostu spróbował bym z nią nawiązać jakąś rozmowę pod czas ktorej dał bym do zrozumienia swoim wzrokiem że widzę jej biżuterię :) ...a chęć z jej strony podjęcia rozmowy i jej kontynuacji na przykład w pobliskiej kawiarni przy kawie da odpowiedź co do znaczenia łańcuszka :) no ale ja subtelny jestem do bólu ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja pamiętam jeszcze czasy kiedy pokutowało przekonanie' że kolczyk u faceta oznaczać miał jego odmienność seksualną...co jest wierutną bzdurą. Podobnie rzecz się ma z ozdobami na nogę. Zapewniam, że nie wynalazła tego żadna hotwife...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewniam, że nie wynalazła tego żadna hotwife...

Zapewne masz rację, tyle tylko, że widząc Kobietę z elegancką ozdobą tego typu wcale nie trzeba rzucać się "z łapami" bo to przecież Hotwife i mamy do tego prawo. Zawsze można dyskretnie nawiązać rozmowę i inteligentnie dojść do "tematu". Myślę, że jeśli to Hotwife świadoma ;) to od razu będzie wiadomo, a jeśli nie świadoma to tym bardziej wyzwanie, żeby taki diament "oszlifować" :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"yoyo, siema maleńka !

Zalukałem na twą nózię i złoty łacuch widzę

Pobzykamy się ? "

Sukces murowany !

Pan M ;)

Taaaa jasne, że sukkces murowany, już to widzę :P

jeśli zobaczył bym łańcuszek na kostce kobiety która mi się podoba to napewno nie zapytał bym jej o łańcuszek!
Poprostu spróbował bym z nią nawiązać jakąś rozmowę pod czas ktorej dał bym do zrozumienia swoim wzrokiem że widzę jej biżuterię :) ...a chęć z jej strony podjęcia rozmowy i jej kontynuacji na przykład w pobliskiej kawiarni przy kawie da odpowiedź co do znaczenia łańcuszka :) no ale ja subtelny jestem do bólu ;)

No też dobry plan 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jeśli to Hotwife świadoma to od razu będzie wiadomo,

Wydaje mi się (oczywiście mogę być w błędzie) że nawet gdyby osoba z tym łańcuszkiem na kostce była hotwife ma takie samo poczucie własnej prywatności co inne kobiety i bardziej to ona wybiera sobie kochanków niz na odwrót. Ba powiem więcej będąc hotwife przy którejś tam zaczepce poprostu bedzie to dla niej męczące zwłaszcza że sam fakt bycia hotwife nie czyni z niej dostępnej każdemu kto o to poprosi...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem nie tak dawno temu na wycieczce w Gdańskim ZOO. Piękna pogoda, dużo ludzi. Szedłem z rodzinką i dyskretnie starałem się zerkać na kobiece stópki. Okazuje się że tą jakże piękną ozdóbkę zauważyłem na ok. 8 pięknych Paniach (z moją żoną włącznie). Nakręcaliśmy się z żoną rozmawiając czy zauważona przez nas kobieta może być Hotką czy raczej nie.

Uważam - jak i wiele innych osób tutaj - że łańcuszek traktowany jest przede wszystkim jako piękna ozdoba, a nosząca go osoba sama decyduje o powodzie jego zakładania -nawet jeśli jest Hotką nie jest to raczej sygnał zwołujący kochanków, co najwyżej dyskretna zaczepka dla spostrzegawczych i wtajemniczonych.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się (oczywiście mogę być w błędzie) że nawet gdyby osoba z tym łańcuszkiem na kostce była hotwife ma takie samo poczucie własnej prywatności co inne kobiety i bardziej to ona wybiera sobie kochanków niz na odwrót. Ba powiem więcej będąc hotwife przy którejś tam zaczepce poprostu bedzie to dla niej męczące zwłaszcza że sam fakt bycia hotwife nie czyni z niej dostępnej każdemu kto o to poprosi...

To się zgadza. Dlatego ważne moim zdaniem jest nienachalne i umiejętne podejście do sprawy. Przecież można chyba zaczepić kogokolwiek na ulicy i po prostu porozmawiać. Czy jak ktoś pyta np. która godzina, albo "czy mogę Pani pomóc" to jest w tym podtekst erotyczny? Myślę, że nie. U nas standardem jest, że się nie odzywamy do siebie na ulicy, w tramwaju, metrze. A szkoda bo moim zdaniem to dużo ciekawsze niż mizianie smatrfona. I nie musi się kończyć w hotelu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...