Skocz do zawartości
Menczi

znowu o łańcuszku

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie nikt nigdy nie zapytał , a szkoda :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nikt nigdy nie zapytał , a szkoda :P

przecież pytać o łańcuszek to nietakt :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przecież pytać o łańcuszek to nietakt :-P

Widzę że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Więc powtórzę raz jeszcze, moim zdaniem ile kobiet, tyle zdań na ten temat będzie i fajnie, ponieważ nie można wszystkich wrzucić do jednego worka. Chyba że wracasz do tego z czystej złośliwości, powiadam ci, błądzi synu, nie idź ta ścieżka, bo do nie dojdziesz do celu. Ironia może wg Ciebie jest zabawna, ja jednak uważam że tak nie jest. Pozdrawiam.

Ps.Alice, co w tym pytaniu by cię nakręciło? Fakt że ktoś odkrył słodką tajemnicę, czy to że takie pytanie mogło by mieć ciąg dalszy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Więc powtórzę raz jeszcze, moim zdaniem ile kobiet, tyle zdań na ten temat będzie i fajnie, ponieważ nie można wszystkich wrzucić do jednego worka. Chyba że wracasz do tego z czystej złośliwości, powiadam ci, błądzi synu, nie idź ta ścieżka, bo do nie dojdziesz do celu. Ironia może wg Ciebie jest zabawna, ja jednak uważam że tak nie jest. Pozdrawiam.

Ps.Alice, co w tym pytaniu by cię nakręciło? Fakt że ktoś odkrył słodką tajemnicę, czy to że takie pytanie mogło by mieć ciąg dalszy?

Heort dzięki Bogu nie jesteś moim ojcem ;) także nie mów mi jaką ścieżką mam iść . To Ty chyba masz jakieś zadęcie bo cytujesz post w którym nie uzywałem Twojego nicka .... a najzabawniejsze jest to, że chcesz oceniać fakt takt czy nietaktu jak Ciebie temat nie dotyczy(chyba, że jesteś kobietą) pozdrawiam i na tym kończe dyskusję z Tobą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaku, nie tłumacz się w tak głupi sposób, że nie użyłeś mojego Nicka? Co z tego, użyłeś zwrotu który mnie dotyczył we wcześniejszej dyskusji, a to mi wystarczy, a kobietą być nie muszę, żeby wyrazić zdanie na jakiś temat, więc miej trochę taktu i czasem lepiej naciśnij alt+f4 zanim napiszesz za dużo. Wydawało mi się że to forum DYSKUSYJNE, więc każdy ma prawo do własnego zdania a argument jakiego użyłeś (moja racja jest najmojsza a wszyscy inni się mylą) jest nawet poniżej krytyki. Teraz możemy skończyć "dyskusję", chociaż nie widzę żebyś był do niej dobrym partnerem. Zacznij szanować ludzi, na dobre ci to wyjdzie. Miłego dnia życzę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaku, nie tłumacz się w tak głupi sposób, ................

Heort dzięki Bogu nie jesteś moim ojcem ;) także nie mów mi jaką ścieżką mam iść . ......................

Panowie......... , :belt:

Moze juz dosc OT i klutni ?

Lato jest, piekna pogoda, a nasze Panie jeszcze piekniejsze.

A lancuszki na nogach wygladaja slicznie i pasuja kazdej Kobiecie.

A skoro klucicie sie o to czy wypada sie pytac Pan o lancuszek, czy nie,  to Wam odpowiadam :

Nie pytac i nie czekac na odpowiedz , tylko kupowac i zakladac Pania na nozki :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytac i nie czekac na odpowiedz , tylko kupowac i zakladac Pania na nozki

Dobra puenta. Oby takich pań było jak najwięcej i oby pogoda dopisywała, żeby można było je podziwiać, a czy ktoś zapyta czy nie, to już jego prywatna sprawa. Nie miałem zamiaru z nikim się kłócić, jeśli ktoś to źle odebrał to z góry przepraszam, a administrację prosiłbym o usunięcie zbędnego ot. Szkoda że u mnie od 3 dni pada i nawet skrawka kobiecego ciała nie zobaczę do piątku (nie wybierajcie Holandii na wakacyjne opalanie :-P) a wracając do tematu, nie widziałem tu jeszcze żadnej Pani z taką ozdobą, ciekawe jaka jest tego przyczyna.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obie te opcje :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wygląd potencjalnego kochanka miałby znaczenie przy twojej odpowiedzi. Przypomniał mi się film Tarantino, Grindhouse, była tam scena gdzie kobieta miała zatańczyć dla pierwszego, który powie do niej pewne zdanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaku, nie tłumacz się w tak głupi sposób, że nie użyłeś mojego Nicka? Co z tego, użyłeś zwrotu który mnie dotyczył we wcześniejszej dyskusji, a to mi wystarczy, a kobietą być nie muszę, żeby wyrazić zdanie na jakiś temat, więc miej trochę taktu i czasem lepiej naciśnij alt+f4 zanim napiszesz za dużo. Wydawało mi się że to forum DYSKUSYJNE, więc każdy ma prawo do własnego zdania a argument jakiego użyłeś (moja racja jest najmojsza a wszyscy inni się mylą) jest nawet poniżej krytyki. Teraz możemy skończyć "dyskusję", chociaż nie widzę żebyś był do niej dobrym partnerem. Zacznij szanować ludzi, na dobre ci to wyjdzie. Miłego dnia życzę.

próbujesz mnie na siłę obrazić napierw synu teraz chłopaku, masz niską samoocenę , że na siłę szukasz zwady? czy jako kochanek podchodzisz do mnie jako rogacza mentorsko?? nie znasz mnie nie wiesz kim jestes i nie zyczę sobie żebyś mnie nazywał synem czy chłopakiem.  Forum oczywiście, że jest dyskusyjne tylko to właśnei Ty usiłujesz uznać swój osąd jako jedyny i niepodważalny, nigdzie nie napisałem, że moja racja jest jedyna i nie ja czepiam sie Ciebie tylko Ty mnie ;) pozdrawiam nie czekając na odpowiedź ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...