Skocz do zawartości
Menczi

znowu o łańcuszku

Rekomendowane odpowiedzi

Żona poprosiła mnie o łańcuszek w prezencie :mrgreen: .

Wiem że temat wałkowany na forum kilka razy (m.in. ryzyko zdemaskowania) ale mam pytanie: czy nasze Piękne Hotki noszą go by prowokować czy jako ładną ozdobę na kosteczce, oraz czy nasi kochankowie reagują na taką "zaczepkę".

Ja widziałem kilka dni temu na plaży pewną Panią z dziećmi z taka ozdobą na kosteczce, wydaje mi się że zauważyła że zwróciłem uwagę na ten szczegół ale ja zwykłym rogasiem jestem to co ja się będę wypowiadał.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona poprosiła mnie o łańcuszek w prezencie :mrgreen: .

Wiem że temat wałkowany na forum kilka razy (m.in. ryzyko zdemaskowania) ale mam pytanie: czy nasze Piękne Hotki noszą go by prowokować czy jako ładną ozdobę na kosteczce, oraz czy nasi kochankowie reagują na taką "zaczepkę".

Ja widziałem kilka dni temu na plaży pewną Panią z dziećmi z taka ozdobą na kosteczce, wydaje mi się że zauważyła że zwróciłem uwagę na ten szczegół ale ja zwykłym rogasiem jestem to co ja się będę wypowiadał.

Moja żona od kilku miesięcy nosi na stałe łańcuszek i jakoś do tej pory nikt się wprost o niego nie zapytał. Pytała natomiast o jego znaczenie żona swojego ostatniego kochanka i nie miał pojęcia o co chodzi.

Zdemaskowania bym się nie obawiał, bo większość kobiet nosi taki łańcuszek dla ozdoby po prostu i ludzie spoza klimatu z reguły nie wiedzą w czym rzecz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę zeby wiazało sie to z jakimkolwiek ryzykiem zdemaskowania , Moja zona tez nosi i nic sie nie dzieje , poza jej i moim podkręceniem. Czyli dzieją sie same fajne rzeczy:)) T.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o ryzyko było już wałkowane w innym temacie. Bardziej mi chodzi o odczucia ludzi świadomych.

Moja zona tez nosi i nic sie nie dzieje , poza jej i moim podkręceniem. Czyli dzieją sie same fajne rzeczy:)) T.

Tomka i Magdę widać podkręca sama świadomość że oni wiedzą i prowokują innych - a nuż trafią na kogoś także świadomego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruszamy 02.08 na wakacje, wiec prawdopodobieństwo "zdemaskowania" dramatycznie wzrośnie:))

T

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy na wczasach nad polskim morzem. Kilka razy już widziałem łańcuszek na kostce. Pierwszy widok ukazał mi się na kostce naszej gospodyni od której wynajmujemy domki. Dziś zapytam czy to tylko ozdoba czy to coś oznacza. Jestem ciekaw jaka będzie odpowiedz

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm witam

a już chyba z 5 pań pytałem o łańcuszek i czekam kiedy dostanę w pysk .... z głupie pytanie albo kiedy zostanę odsądzony od czci i wiary zyskują przydomek zboczeńca..

ostatnio spotkała mnie miłą niespodzianka.

Niedawno u mnie w bloku pojawiła sie sąsiadka .... i widziałem ja w takich stylizacjach że mi szczena opadła (wysokie szpile, mini , dekolt ) a wczoraj ja wysiadam z żóną z windy a ona wsiada z mężem i widzą na prawej kostce łańcuszek....co dalej????????????

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ona wsiada z mężem i widzą na prawej kostce łańcuszek....co dalej????????????

Pozostaje kolejna próba zdemaskowania  :redevil: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

prawej kostce łańcuszek....co dalej????????????

Zakladając ze to Hotka, jej odpowiedz zalezy od Ciebie. JAk jestes w jej typie to sie przyzna, jak nie jestes to zaprzeczy:))

A możliwe, ze zaprzeczy w obu przypadkach ponieważ jestes jej sąsiadem T.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja koleżankę w pracy spytałem wprost czy coś znaczy jej łańcuszek na nodze, niestety zaprzeczyła :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...