Skocz do zawartości
paradisoperduto

Młodsza i starszy

Rekomendowane odpowiedzi

Szczere chęci też oblecą przy dobrym sprzęcie Choć wyjątki są bardzo mile widziane. Zdarzały się również wśród młodszych dziewoi, w których charakternym spojrzeniu, świadomie zarysowanym uśmieszku i konkretnym know-how widać było już tę fascynującą perspektywę. No ale takie niespodzianki to pewnie znacznie częściej niż u młodych pneumatyków

U młodszej kobiety to chyba łatwiejsze bo z założenia Ty - jako Facet - bierzesz ją w obroty a ona się im poddaje... Ty wymagasz, ona spełnia oczkiewania. Jak w tańcu - prowadzisz i wie co robić... A młodszy chłopaczek w obroty weźmie jak umi a że nie umi to te obroty wysokie ale piskliwe jak wrzaski dziewcząt na śmigus-dyngus. Dobrze, że nie pytali chociaż czy pocałować mogą... ;) A nie podniecało mnie nigdy instruowanie czy zabawa w doświadczoną nauczycielkę - albo wie gdzie łapy pchać albo z łapami precz :pala: Nie, jednak młot nieee - jakkolwiek wielki by nie był.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U młodszej kobiety to chyba łatwiejsze bo z założenia Ty - jako Facet - bierzesz ją w obroty a ona się im poddaje... Ty wymagasz, ona spełnia oczkiewania. Jak w tańcu - prowadzisz i wie co robić...

Nie zawsze takie założenia są słuszne, jak pokazuje przykład z H&M. Tam, co prawda, była bardzo młoda 40-to latka :) ale zdarzyło mi się być już zaczepianym w bardzo ładny, jednoznaczny i dojrzały sposób przez, na oko, jeszcze młodsze 20parolatki. Nie było tu żadnego brania w obroty z mojej strony ani nawet chęci prowadzenia do tańca. Może z drugiej strony był owczy pęd do różańca, nie wiem. Kobiety z natury jednak dojrzewają wcześniej od piskliwych młodych chłopców. Całą energię skupiałem, więc, na czarującym odmawianiu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całą energię skupiałem, więc, na czarującym odmawianiu

Czarujące odmawianie brzmi bardzo. Po prostu bardzo;) 

To może też trochę kwestia tego, że młode laski są teraz mocniej świadome swoich potrzeb, lubią przeginki i zdarzało się, że dziewczątka dopiero co pełnoletnie chciały z nami straszne świństwa robić... A raczej żeby im robiono;) Nie wiem czy marzyłam na 18-tkę o kneblach, szpicrutach, siniakach i antytezie czułości a to wcale nie rzadkie teraz. Albo miałam inne koleżanki;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bezpowrotnie?.. Może jest jeszcze nadzieja dla dojrzalszych :-)

A: Nadzieja jest ;) Mam ochotę na dominującego, silnego, świadomego swoich atutów kochanka. Takiego, który wywoła moje posłuszeństwo samą swoją osobą i sposobem bycia. Takiego może... 40+. Na razie obracamy się wśród rówieśników (i mnie się obraca ;) )

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...