Skocz do zawartości
paradisoperduto

Młodsza i starszy

Rekomendowane odpowiedzi

Przez przekorę - bo jakże by inaczej- ciekaw jestem opinii Pań i Panów - oczywiście zgodnie z tytułem, czyli:

Lubię / nie lubię starszych partnerów bo...

Jaką różnicę wieku między mną i partnerem akceptuję.

Moje doświadczenia z młodszymi Paniami...

Moje doświadczenia ze starszymi partnerami...

Jak wiadomo - życie zaskakuje nas różnymi scenariuszami - co nam się wtedy w głowie kłębi - za stary / za młoda / co powiedzą znajomi....

Wszelkie pikantne historyjki i kawały na temat - mile widziane...;)

I oczywiście - Wasze bezcenne opinie...

Pozdrawiam!

Paradisoperduto

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: W bliźniaczym wątku pisałam, że R. i ja mieliśmy etap młodszych facetów. Zanim jednak to nastąpiło, podobali mi się starsi. Nie w znaczeniu -na emeryturze- tylko starsi o jakieś 20 lat. Miałam więc te późne ...naście, a oni byli przed czterdziestką. Tak było przez parę lat.

Bawiło mnie, jak reagowali na mnie i moje zainteresowanie. Trochę niedowierzali, trochę byli chyba zaskoczeni. Młoda dziewczyna, wyglądającą jeszcze młodziej, z apetytem i skłonnościami, których się nie spodziewali. Nie miałam zbyt wiele do zaoferowania, poza młodym ciałem i niewinną buzią, ale chyba nie zdążyli się zacząć nudzić, bo romanse trwały krótko.

Ciekawe, niedawno mieliśmy kawowe spotkanie z jednym panem, który chyba był od nas starszy o około dwadzieścia lat. Czysty, zadbany, kulturalny, a mnie nic nie ruszyło i więcej się nie widzieliśmy. Albo bezpowrotnie zmieniły mi się upodobania, albo tylko ten pan na mnie nie zadziałał.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem Twój post - ten 'bliźniaczy wątek' podsunął mi pomysł na otwarcie kontr-tematu... :)

Nasze (damski ei męskie) upodobania zmieniają się z wiekiem - ciekawe, jak to się statystycznie przedstwia... Może GUS robił jakieś badania.... :zabawne:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem Twój post - ten 'bliźniaczy wątek' podsunął mi pomysł na otwarcie kontr-tematu... :)

Nasze (damski ei męskie) upodobania zmieniają się z wiekiem - ciekawe, jak to się statystycznie przedstwia... Może GUS robił jakieś badania.... :zabawne:

A: Prędzej Lew-Starowicz i koledzy, o ile w ogóle ktoś ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze prawie miałam starszych facetów, niekiedy różnice były baaardzo duże. 

Teraz zazwyczaj są młodsi, ale to wynika z tego, że większość facetów w pewnym wieku - pardon - "dziadzieje". ;) Ale jak już się trafi starszy, zadbany, to mrrrrrrrrrr... :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahaha...

Zou, Zou... ;)

W takim razie, pomyślmy o jakiejś ankiecie - jeśli ktoś kupi efekty tej pracy badawczej - kase przeznaczymy na zlot... :saint:

Pomysły?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, tylko nie stanowimy grupy reprezentatywnej, gdy o przekroju społecznym mowa. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba, że temat ankiety brzmieć będzie: "Upodobania wiekowe wśród zboczeńców (cuckold, swing)" :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się np. zawsze podobały starsze kobiety:) w lozku doswiadczone ale glownie dlatego ze cos już przeszły w życiu i było o czym porozmawiac a to też ważne: :)

I bardzo dobrze, tylko średnio na temat w tym watku - gdybyś byl piekna kobietą, która gustuje w starszych partnerach, to byłoby z korzyścia dla tematu...

To jak, tniemy...?

;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...