Skocz do zawartości
1lemur

Wakacje Allinciusive

Rekomendowane odpowiedzi

Będzie krótko bo one trwają:

Przed nami jeszcze 6 dni. Za nami jakeś pięć. Będąc z małym dzieckiem w naturalny sposób popadliśmybw rutynę. Mimo chęci na korzystanie z atrakcji ciepłego morza i hotelu o 20tej dziecko idzie spać. Drugiego dnia zaproponowałem że będę usypiał. Trzeciego że uśpię a ty zejdź na dół i korzystaj. Czwartego była naga plaża a wczoraj wieczorem o północy odprowadził moją żonę do drzwi wytatuowany dryblas (chyba jakiś cooknejowski Angol). Umieram z ekscytacji. Żona oddaje się przyjemnościom z nieznajomymi a ja opiekuję się resztą......wooooo:)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

akcja sie rozwija ciekawie a to dopiero połowa .... mamy nadzieje na szczegółową relacje ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie krótko bo one trwają:

Przed nami jeszcze 6 dni. Za nami jakeś pięć. Będąc z małym dzieckiem w naturalny sposób popadliśmybw rutynę. Mimo chęci na korzystanie z atrakcji ciepłego morza i hotelu o 20tej dziecko idzie spać. Drugiego dnia zaproponowałem że będę usypiał. Trzeciego że uśpię a ty zejdź na dół i korzystaj. Czwartego była naga plaża a wczoraj wieczorem o północy odprowadził moją żonę do drzwi wytatuowany dryblas (chyba jakiś cooknejowski Angol). Umieram z ekscytacji. Żona oddaje się przyjemnościom z nieznajomymi a ja opiekuję się resztą......wooooo:)

opowiadaj cholewcia jasna dalej ... narobiłeś smaka a tu cisz w sprawie :)

a jajajaja niedługo mogę mieć podobnie :)

Moja Małżowinka ruszy na łowy ;) zagramanicą

Relacjonuj pan, relacjonuj

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...