Skocz do zawartości
mar-zee

jakies pomysły?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam moja kobieta ostatnio zwierzyła mi sie ze marzy o byciu zeszmacona.Powiedziała ze chce3 byc moja kurwa,chce sie czuc jak szmata i chce byc ponizana tj.chciała by byc "niczym".Zastanawiam sie jak ziscic to jej pragnienie a przy tym mogłbym wprowadzic w zycie troszke moich fantazjii.Myslałem zeby  wynajac pokój w hotelu,ustawic ja w pozycji na piseka zwiazac jej nogi i rece,zasłonic oczy i uszy.Zapytałbym jej czy gdyby pieprzył ja  jakis inny kutas porównywalny do mojego ty czy zorientowałaby sie ale oczywiscie zaznaczyłbytm ze niekoniecznie musio jakis byc(dałoby jej to troche do myslenie).Nastepnie umówiłbym sie z jakims byczkiem wczesniej który czekałby w hotelowym barze i na umówiony znak wpusciłbym go do pokoju i wtedy dałbym mu zerznac moja pania.Co wy na to ??moze macie jakies inne pomysły albo mozecie troche ulepszyc ten.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się zastanawiam - czytając pierwsze zdanie.

Zestawienie słów: "zwierzyć się" i "bycie Twoją kur....ą", raczej wskazuje na otwarcie się na jeden z klimatów BDSM niż na cuckold.

Kluczowe może być to, że chce to przeżyć z Tobą, czyli z osobą do której ma zaufanie i z którą chce zrealizować tą fantazję, a nie z kimś obcym. Chyba, że jasno się wyraziła (o czym nie napisałeś), że chce być "zeszmacona" przez kogoś obcego...

Oczywiście cuckold może być elementem gry BDSM i te klimaty nie wykluczają się, a nawet przeciwnie - mogą się bardzo fajnie uzupełniać.

Jak Wam zasmakuje BDSM, nic nie stoi na przeszkodzie, żeby sukcesywnie wprowadzić drugą czy kolejne osoby do tej gry, a nawet "oddać" ją w czyjeś "ręce", które znają się na "zeszmacaniu" lepiej niż Ty.

Nie znam Twojej Pani, więc sam musisz ocenić, czy możesz połączyć dwie nowe rzeczy, jakimi są BDSM i wprowadzenie obcej osoby do sypialni. Pojawienie się elementów BDSM w sypialni jest naturalne, jest objawem zaufania do partnera i wzbogaca związek. Jak coś nie podpasuje to się rezygnuje z tych zabaw - bez konsekwencji.

Wprowadzenie cuckold-u ma diametralnie inny wymiar. Tutaj w intymną i mentalną sferę kobiety, wprowadza się innego mężczyznę.

Dotyka się elementów spajających Wasz związek. Jak coś się nie spodoba, to mogą zostać urazy psychiczne, które mogą poważnie wpłynąć na Wasz związek.

Zastanów się, czy w imię realizacji Twojej fantazji chcesz przeskoczyć jakiś etap i ponieść tego konsekwencje...

Osobiście zacząłbym od "osobistego" zrealizowania fantazji Twojej Pani.

Jak okaże się, że jest fajnie, to możesz wprowadzać różne odmiany tej fantazji, z opcją gdzie inicjatywę przejmuje inna osoba a Ty ograniczasz się do kontemplacji.

Postępując małymi kroczkami, możesz dojść do pożądanego przez Ciebie i Twoją partnerkę wariantu.

Przez wrzucenie na głęboką wodę, tylko nieliczni tracą strach przed wodą, jeszcze mniej nauczyło się pływać a prawie wszyscy nabrali panicznego strachu przed wodą na całe życie .......

PS.

Kobieta z takimi fantazjami to skarb.

Postaraj się zrealizować jej pragnienia, a myślę, że i Twoje zostaną zrealizowane ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam moja kobieta ostatnio zwierzyła mi sie ze marzy o byciu zeszmacona.Powiedziała ze chce3 byc moja kurwa,chce sie czuc jak szmata i chce byc ponizana tj.chciała by byc "niczym".Zastanawiam sie jak ziscic to jej pragnienie a przy tym mogłbym wprowadzic w zycie troszke moich fantazjii.Myslałem zeby  wynajac pokój w hotelu,ustawic ja w pozycji na piseka zwiazac jej nogi i rece,zasłonic oczy i uszy.Zapytałbym jej czy gdyby pieprzył ja  jakis inny kutas porównywalny do mojego ty czy zorientowałaby sie ale oczywiscie zaznaczyłbytm ze niekoniecznie musio jakis byc(dałoby jej to troche do myslenie).Nastepnie umówiłbym sie z jakims byczkiem wczesniej który czekałby w hotelowym barze i na umówiony znak wpusciłbym go do pokoju i wtedy dałbym mu zerznac moja pania.Co wy na to ??moze macie jakies inne pomysły albo mozecie troche ulepszyc ten.

Powiem Ci, że scenariusz jak najbardziej pasuje do tego żebyś ją zeszmacił i moim zdanie powinna poczuć się jak kurwa. Więc realizujcie i daj znać jak wyszło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...