Skocz do zawartości
Pani_K

Ahh Panowie ...

Rekomendowane odpowiedzi

Jaski brzydko mówiąc niektórzy maja wymagania takie a sami nie maja się czym pochwalić i nie ma z nimi o czym pogadać. Tez staram się każdej osobie odpowiadać choć nie zawsze się da. Na naszym forum zawsze odpowiadam na innych portalach juz nie koniecznie. Jaski pilnuj swoich "zabawek" a olej buraków ;-)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty  nadal nie wiesz gdzie jesteś.

Na ZKF są sami pisarze, co widać po ilości założonych tematów, ich intrygującej treści, randki, zloty, wyjścia do kina/sauny/parku, wychodzą nam po drodze.

Kto nie pisze ten nie bzyka.

Cuckoldplace.pl jest forum dyskusyjnym, więc daruj sobie to nazewnictwo, którego używasz w zamiarze deprecjonującym Forumowiczów!

Aż mnie zatkało :)
Ty w ogóle czytasz treść postu czy patrzysz kto napisał i od razu odpisujesz w wiadomym tonie? Mam wrażenie, że z definicji jesteś do mnie wrogo nastawiona. Dlaczego? Nie będę dociekał.

Po pierwsze nikogo nie deprecjonuje, po drugie, gdybyś nadal nie rozumiała, napisałem, że irytują mnie goście, którzy ciągną korespondencję przez kilka dni, może tygodni, żeby przed spotkaniem zrobić kupę w majtki. Zabierają oni czas hotce i odbierają szansę innym facetom, których ona w tym czasie ignoruje, angażując się w korespondencję z pisarzem***

Uwaga przypisy:

*** pisarz - erotoman gawędziarz, facet znajdujący zaspokojenie w korespondencji, nieprowadzącej do niczego.

ale z ponad 1000 PW nikogo konkretnego nie znalezdz ??!! :s:

:facepalm: ......, nie chce tutaj robic klutni i pogawedki w stylu onet.pl , ale po prostu nie wiem jak na to zareagowac.

Z jednej strony smutne, z drugiej smieszne, a jeszcze z innej zalosne .....

Stary, postaraj się skupić i przeczytać ze zrozumieniem. Tak, wielokrotnie już znajdowaliśmy faceta przez net, ale jak masz ograniczony czas i kobieta angażuje się w korespondencję z 3 wybranymi z tego tysiąca, to już na razie nie odpisuje pozostałym 997. Może właśnie przez takiego zawracacza dupy Lady K tobie nie odpisała, może była zaangażowana w taką korespondencję i mając nadzieję na spotkanie z "pisarzem" zignorowała już korespondencję od ciebie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto nie pisze ten nie bzyka.

:lach: Amen :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację, na pewno wśród tych 1000 jest nie jeden ale i może 50 fajnych, tylko trzeba się przez to przekopać, a gdy nie masz czasu na takie ceregiele, to trochę to zajmuje.

A pomysl, jak ludzie zyli, jak nawet pradu nie mieli , tak jak ja, w jaskini tylko palenisko jako zrodlo swiatla i ogrzewania :P

A jakos zyje i nie narzekam ze trzeba sie "przekopywac"

Najpierw sprawdz, kto do Was pisze, jak dlugo jest na forum, na ilu zlotach byl, jakie ma rangi i przez kogo nadane...... etc.

Jak wdajesz sie w polemike z gawedziarzem, co nawet VIP-a sobie nie kupi i limitowane ma dzienne ilosci PW, to co sie dziwisz ze na spotkanie nie chce przyjechac ?

Mama mu internet oplaci, ale na bilet tramwajowy, zeby na spotkanie przyjechac,  juz moze nie dala :s:

Nigdy nie wiesz z kim masz doczynienia w swiecie wirtualnym,

Zen... spoko... ale niestety nie mozna zjesc ciasteczka i miec ciasteczka... apel do troglodytow o nie pisanie to jak apel do jaskiniowca zeby nie napierdalal maczuga mamuta... niestety poszukiwania w necie wiążą się z umiejetnoscia selekcji... a brak teh umiejętności wiąże się z przegapianiem wartościowych kochankow... dlatego moja preferencja jest: fajne zdjecie, fajny opis to ok... daj numer, spotkajmy sie jak jest super to kontynuować znajomosc jak nie to 2 tygodnie zaoszczedzone...

Sorry Jaski za porownanie
;)

I tak jak Wlasnie cahir pisze :belt:

To jest  wlasciwe podejscie, umiejetnosc oddzielenia "plew od ziarna" .

A za porownanie sie nie gniewm :aua:  , po prostu.... my sobie jeszcze "pogadamy".... :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A za porownanie sie nie gniewm   , po prostu.... my sobie jeszcze "pogadamy"....

A czy ja Ci wyglądam ns mamuta?

:lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdybyś nadal nie rozumiała,

To jest naprawdę przykre, nikt Ciebie nie rozumie :lach:

Ciekawe dlaczego  ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dyskutował

Sem... bo Ci żyłka pęknie... w Twoim wieku to niebezpieczne ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest naprawdę przykre, nikt Ciebie nie rozumie :lach:

Ciekawe dlaczego  ;)

Cóż wybitne jednostki tak już mają. Jest i Sem, twój obrońca  :)

Klepcie się dalej po zadach.  Bye.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem... bo Ci żyłka pęknie.

Żeby zaraz Tobie coś nie pękło uważaj, bo nie jestem ostatnio w nastroju do żartów. Jasne to jest dla Ciebie?

Cóż wybitne jednostki tak już mają. Jest i Sem, twój obrońca   :)

Klepcie się dalej po zadach.  Bye.

Bye. Twoim obrońcą akurat nie jestem i nie będę. A jeżeli sugerujesz że Hot Wife ma ZAD, to Ci się karna grupa należy za niestosowne odzywki do HW. Posiedzisz trochę, to Ci przejdzie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klepcie się dalej po zadach. Bye.

No to CiPa :heysexy: i powodzenia w poszukiwaniach

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...