Skocz do zawartości
Pani_K

Ahh Panowie ...

Rekomendowane odpowiedzi

Ruszyli dupki z domów i narzekać nie musimy :indians:

Bo zeby dupcia  :lach:  "poruszac" , to trzeba nia ruszyc :belt:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo zeby dupcia  :lach:  "poruszac" , to trzeba nia ruszyc :belt:

I nie tylko dupcię ruszyc trzeba ;) Jezyk też :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tez chcemy Was poznac.

Stary, po takich postach jak ten, to "my" nie chcemy poznawać ciebie.

Nie przyszło ci do głowy, że Lady K nie odpisała do ciebie bo znała cię z wpisów z forum? Albo nie pasował jej Twój wiek, miejsce zamieszkania, nie wiem co...

Masz potworne problemy ze zrozumieniem treści pisanych. Ja nigdzie nie narzekam na ciężki los, być może nie przeczytałeś, ale nie mamy czasu na kawki i spotkania, pisałem o szukaniu kochanka przez net. O zachowaniu potencjalnych kochanków. Być może też nie rozumiałeś, ale kochankowie o których piszę też są z tego forum, a dokładnie rzecz biorąc 2 z 3!

Nie wiem po co odpisujesz na mój post skoro nie był on adresowany do ciebie i nawet nie potrafisz go przeczytać ze zrozumieniem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lady K, a ja Ci proponuje zapoznanie sie z Zygmuntem Starym.

Ma co prawda , tylko 14,4 cm, ale jest on w stanie, zadowolic wiekszosc Kobiet.

Porozmawiaj moze ze swoim partnerem i zamiast poszukiwac kandydatow i castingi organizowac, lepiej popros go o numer PIN.

Z jego strony, gwarancje satysfakcji i dyskrecje bedziesz miala zapewniona ;)

Jaski, po takiej porcji złośliwości, to ja się Pani K trochę nie dziwię.. Wybacz ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jenn, pani k pierwsza dała popis w tym właśnie temacie, skoro kilka osób to zauważyło, to jest coś na rzeczy.

Ale dosyć o pani k, gdyż jak wszyscy widzą, jest w grupie karnej i bronić się nie może.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem po co odpisujesz na mój post skoro nie był on adresowany do ciebie i nawet nie potrafisz go przeczytać ze zrozumieniem.

"I teraz pytanie do panów i apel zarazem"

To w gesti formalnej do kogo byl ten post apel i pytanie ktore mi umknelo... Jaski z tego co mi wiadomo panem jest i nawet władcą jaskini wiec sie ustosunkowal. Tez czasami po takim temacie jak ten napisze do autorki i nawet kurtuazyjnym "nie jestem zainteresowana" nie uraczy... nie chce tu na nikogo narzekac tylko taka mala obserwacja, nie wierzę ze na 1000 facetow z 5 fajnych i realnych z realnym sprzetem sie nie trafi.

I jeszcze jeden apel co do tego ze nie chcecie Jaskiego poznawać. .. nie wiecie tego... ta sama wypowiedz ktora napisal na zywo moglaby byc zupelnie pozytywnie odebrana... zatem zlatywac się , poznawać i bawić a potem jak będzie fajnie to bzykac ;) ... moj pierwszy zlot tutaj byl kiepski bo nie dalo sie za bardzo poznac uczestnikow a ze nic na sile to się ulotnilem... za to drugi byl fantastyczny i poznalem tam zajebistych ludzi z którymi chetnie sie spotkam chocby na piwo i zwyczajnie spedzic czas a co dopiero sie sponiewierac :evil:

A ja jeszcze dodam, że z biegiem czasu te wymagania ulegają zmianie. Po fazie euforii (och, ile tych mężczyzn naokoło, nic tylko się bawić), przez fazę zniechęcenia, bo raz, że trudno wybrać, ten ma to, ale nie ma tego, a dwa, że fajny był, ale...się zmył , przychodzi często faza pogodzenia się z tą jakże trudną ( ;)) rzeczywistością i wreszcie mimowolna weryfikacja oczekiwań.

A gdy pojawia się super osoba to jest radość i satysfakcja, że jednak można się z kimś pasującym do określonych oczekiwań spiknąć na dłużej, z tym, że nie zawsze zdajemy sobie sprawę, że te nasze wymagania są juz zupełnie inne niż na początku.

I dobrze :)

I tak po fascynacji Kevinem Costnerem zaczęłaś tanczyc z Wilkiem :evil: ?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce tu na nikogo narzekac tylko taka mala obserwacja, nie wierzę ze na 1000 facetow z 5 fajnych i realnych z realnym sprzetem sie nie trafi.

Więc tak, bo widzę że nadal jest kłopot ze zrozumieniem.

Nie narzekam, tylko apeluje do pisarzy, żeby odpuścili poważnym hotkom/parom. Masz rację, na pewno wśród tych 1000 jest nie jeden ale i może 50 fajnych, tylko trzeba się przez to przekopać, a gdy nie masz czasu na takie ceregiele, to trochę to zajmuje.

Wspomniani panowie szkodnikowie o których wspomniałem:

- zabierają czas hotce

- odbierają szansę realnym i konkretnym facetom

Zloty ok - ale są dość rzadko i jak do tej pory nie pasują nam terminami/lokalizacjami, poza tym post dotyczył nędznych pisarzy a nie tego, jak skutecznie znaleźć kochanka.

Do tej pory jakoś udawało nam się znaleźć przez net, moja refleksja ma charakter uwagi do sytuacji obecnej. Trzech jak się okazało pisarzy (2 z forum, 1 z portalu).

PS. Na brak nawet "nie jestem zainteresowana" nie masz co się oburzać. W tej chwili na portalu moja żona ma 1040 NIEPRZECZYTANYCH wiadomości. Naprawdę ciężko każdemu przekazywać pisemnie brak zainteresowania. Poza tym może pani do której piszesz nie odpowiada, bo koresponduje już namiętnie z jakimś pisarzem, który ją zwodzi przez 2 tygodnie, żeby mieć potem wypadek albo grypę w dniu spotkania.

Streszczając poprzednie posty, apel do potencjalnych kochanków: Nie chce się spotkać, nie zawracaj głowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzech jak się okazało pisarzy (2 z forum, 1 z portalu).

Ty  nadal nie wiesz gdzie jesteś.

Na ZKF są sami pisarze, co widać po ilości założonych tematów, ich intrygującej treści, randki, zloty, wyjścia do kina/sauny/parku, wychodzą nam po drodze.

Kto nie pisze ten nie bzyka.

Cuckoldplace.pl jest forum dyskusyjnym, więc daruj sobie to nazewnictwo, którego używasz w zamiarze deprecjonującym Forumowiczów!

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zen... spoko... ale niestety nie mozna zjesc ciasteczka i miec ciasteczka... apel do troglodytow o nie pisanie to jak apel do jaskiniowca zeby nie napierdalal maczuga mamuta... niestety poszukiwania w necie wiążą się z umiejetnoscia selekcji... a brak teh umiejętności wiąże się z przegapianiem wartościowych kochankow... dlatego moja preferencja jest: fajne zdjecie, fajny opis to ok... daj numer, spotkajmy sie jak jest super to kontynuować znajomosc jak nie to 2 tygodnie zaoszczedzone...

Sorry Jaski za porownanie

;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po takiej porcji złośliwości, to ja się Pani K trochę nie dziwię.. Wybacz ;)

Jenny ;)

Przepraszam BARDZO , ale ja swoje eksperymentalne PW do niej poslalem , na samym poczatku jej lametow i narzekan na facetow.

a jak stwierdzilem, ze sami nie wiedza co chca, to i nie ukrywam, sam dolalem swoja porcje zlosliwosci :redevil:

Malo tego, Napisalem jeszcze kolejne PW , gdzie zasugerowalem troszke inna behawiorystyke, jednak zostalem zwyzywany od idiotow i blaznow :s:

Wiec sory...., ale moj limit litosci i wyrozumialosci sie skonczyl :belt:

Stary, po takich postach jak ten, to "my" nie chcemy poznawać ciebie.

Nie przyszło ci do głowy, że Lady K nie odpisała do ciebie bo znała cię z wpisów z forum? Albo nie pasował jej Twój wiek, miejsce zamieszkania, nie wiem co...

Masz potworne problemy ze zrozumieniem treści pisanych. Ja nigdzie nie narzekam na ciężki los, być może nie przeczytałeś, ale nie mamy czasu na kawki i spotkania, pisałem o szukaniu kochanka przez net. O zachowaniu potencjalnych kochanków. Być może też nie rozumiałeś, ale kochankowie o których piszę też są z tego forum, a dokładnie rzecz biorąc 2 z 3!

OK, ja nie odpowiadam, bo wiek, bo miejsce zamieszkania, bo wyglad, bo moje wypowiedzi w postach komus nie pasuja, ale z ponad 1000 PW nikogo konkretnego nie znalezdz ??!! :s:

:facepalm: ......, nie chce tutaj robic klutni i pogawedki w stylu onet.pl , ale po prostu nie wiem jak na to zareagowac.

Z jednej strony smutne, z drugiej smieszne, a jeszcze z innej zalosne .....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...