Skocz do zawartości
Pani_K

Ahh Panowie ...

Rekomendowane odpowiedzi

A ja jeszcze dodam, że z biegiem czasu te wymagania ulegają zmianie. Po fazie euforii (och, ile tych mężczyzn naokoło, nic tylko się bawić), przez fazę zniechęcenia, bo raz, że trudno wybrać, ten ma to, ale nie ma tego, a dwa, że fajny był, ale...się zmył , przychodzi często faza pogodzenia się z tą jakże trudną ( ;)) rzeczywistością i wreszcie mimowolna weryfikacja oczekiwań.

A gdy pojawia się super osoba to jest radość i satysfakcja, że jednak można się z kimś pasującym do określonych oczekiwań spiknąć na dłużej, z tym, że nie zawsze zdajemy sobie sprawę, że te nasze wymagania są juz zupełnie inne niż na początku.

I dobrze :)

Jenny mam podobne odczucia :)

Szukałam, szukałam "ideału" i co? NIC! Sami bajopisarze, nie mój typ, podpadli mi czymś "niewybaczalnym" a tu nagle..

Szukanie na siłę raczej na dłużej, na fajna relacje nie wychodzi. NA jeden, dwa, 3 razy może i tak, ale jest stres przed zachowaniami, jak wypadniemy, czy mamy makijaż ok. czy oczko nie poszło.. a tu? Swoboda, akceptacje, IDEAŁ!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałam wszystko i od razu przypomniało mi się takie ogłoszenie - nie pamiętam na jakim portalu zamieszczone. Ponieważ mnie mocno rozbawiło zapisałam go sobie i oto ono:  

"JA MAM MAŁEGO ALE SWOJEJ WYBRANCE POSTAWIŁEM WYSOKĄ POPRZECZKĘ:

kobieta ma się szanować (być dziewica) wtedy i ja będę ja szanował,

ma być ładna(nie musi się wszystkim podobać ważne żeby się mi podobała),

zadbana (własny styl który jest w moim guście),

ma pracować (mieć własne pieniądze), ma mieć prawo jazdy,

lubić podróżować, być ciekawą świata (to moja pasja więc chciałbym ja dzielić z nią),

ma byc opanowana (musi umieć panować nad zmianą swoich nastrojów bo to jej osobisty problem a nie mój, ja mogę jej pomóc kiedy faktyczne ma problemy a nie kiedy ma problemy natury kobiecej i nie mam ochoty znosić jakiś fochów),

no i jeszcze jedno najważniejsze ma być bratnią duszą! (tzn. mamy mieć wspólne cele i mamy być tylko dla siebie).

Pytanie: Czy ktoś z was zna taką kobietę? czy ma ktoś z was może taką kobietę? bo tracę wiarę. Pozdrawiam."

To dopiero są wymagania, a nie jakieś tam 18 cm    :->

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żono, 20 cm., 20. ;) Niby 2 cm., a jakże zmniejsza się grupa docelowa. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona opowiadała mi jak poznała swojego jednegoKochanka.

Nie był urodziwy.

Nie był przystojny.

Nie był wysoki

Nie był wysportowany.

...no ale umiał tańczyć i bardzo miło się z Nim rozmawiało

Nie zwróciła początkowo  na Niego uwagi.

... i miał, najwyżej 15 cm.

...ale spacer, taniec, dyskusje....

Wszystko było wspaniale (tak opowiadała). Nawet seks był wspaniały

Różne są wymagania. Każde trzeba uszanować.

(choć mnie samego bardziej by podniecało, gdyby miał ze 22 cm :) )

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

choć mnie samego bardziej by podniecało, gdyby miał ze 22 cm 

Dziwnym trafem najczęściej podnieca to facetów ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwnym trafem najczęściej podnieca to facetów ;)

Nie dziw się. Jestem tylko zwykłym Rogaczem :roll:.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lady K, a ja Ci proponuje zapoznanie sie z Zygmuntem Starym.

Ma co prawda , tylko 14,4 cm, ale jest on w stanie, zadowolic wiekszosc Kobiet.

Porozmawiaj moze ze swoim partnerem i zamiast poszukiwac kandydatow i castingi organizowac, lepiej popros go o numer PIN.

Z jego strony, gwarancje satysfakcji i dyskrecje bedziesz miala zapewniona ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tak tytułem uzupełnienia do narzekań. I na wstępie - rzecz dotyczy aktualnie trzech panów (i z portalu randkowego i z tego forum).

Żona od jakiegoś czasu rozgląda się za nowym kochankiem, wymagań wcale wielkich nie ma, ale nie o wymagania tu chodzi tylko o zachowanie facetów. Spośród tysiąca (dosłownie!) zgłoszeń żona wybiera sobie w końcu kilku panów, teraz zostało trzech i z nimi koresponduje celem spotkania. Niestety nie ma czasu, by korespondować z setką albo umawiać się na 30 kaw zapoznawczych w ciemno... I okazuje się, że spośród tych trzech żaden nie jest gotowy się spotkać - przyczyny różne: wypadek, nie wiadomo co.

I teraz pytanie do panów i apel zarazem. Skoro nie chcecie się spotkać a jedynie pokolekcjonować zdjęcia i pomarszczyć freda, to dajcie spokój hotkom, bo marnujecie ich czas, który zdecydowany mężczyzna świetnie by wykorzystał z radością dla wszystkich zainteresowanych. 

Takie akcje naprawdę ostro zniechęcają kobiety do zabawy w cudkold, bo aż strach zaczynać korespondencję z kolejnym, bo może też chce tylko pomarszczyć. Stan na dzień dzisiejszy 1042 zgłoszenia na portalu randkowym, kilka na forum, ale co z tego, jak potem kończy się na "wyślij jedno zdjęcie"...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I teraz pytanie do panów i apel zarazem. .................................

:facepalm: .........

To tera ja Ci cos napisze.

Po przeczytaniu postu Lady K , ze jakie to ma niby problemy ze znalezieniem odpowiedniego faceta, w ramach eksperymentu, napisalem do niej PW.

I co ? I chujow sto !!!! , nawet nie raczyla przeczytac , tylko ta wiadomosc zostala usunieta.

Nie twierdze, ze jej wybor musial pasc na mnie, bo ja jestem "NAJ i Ech.... i Ach...." , ale po prostu zawracacie dupe.

Zachowujecie sie jak samotna 45 latka, ktora na sile chce jeszcze przed 50-tka zajsc w ciaze.

Dam Wam jedna rade, :kwi:

Mniej desperacji , wiecej aktywnosci na forum i cierpliwosci, dajcie  sie poznac innym i innych poznajcie, a zobaczycie kto jest "realny" , fajny , na jeden strzal, na dluzej...... itd, itp.

Macie szczescie, ze jestescie tutaj , gdyz na innych portalach, to faktycznie mozna poznac w 99% zbokow , fantastow i koniobojcow.

Sa organizowane zloty, luzne spotkania przy kawie, inne imprezy.

Dlaczego nie raczycie sie tym zainteresowac ?

A przede wszystkim, nadrzedna prosba, przestancie juz nudzic i wrzucajcie fotki , piszcie posty i dolaczcie sie do dyskusji :belt:

Tez chcemy Was poznac.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm: .........

To tera ja Ci cos napisze.

Po przeczytaniu postu Lady K , ze jakie to ma niby problemy ze znalezieniem odpowiedniego faceta, w ramach eksperymentu, napisalem do niej PW.

I co ? I chujow sto !!!! , nawet nie raczyla przeczytac , tylko ta wiadomosc zostala usunieta.

Nie twierdze, ze jej wybor musial pasc na mnie, bo ja jestem "NAJ i Ech.... i Ach...." , ale po prostu zawracacie dupe.

Zachowujecie sie jak samotna 45 latka, ktora na sile chce jeszcze przed 50-tka zajsc w ciaze.

Dam Wam jedna rade, :kwi:

Mniej desperacji , wiecej aktywnosci na forum i cierpliwosci, dajcie  sie poznac innym i innych poznajcie, a zobaczycie kto jest "realny" , fajny , na jeden strzal, na dluzej...... itd, itp.

Macie szczescie, ze jestescie tutaj , gdyz na innych portalach, to faktycznie mozna poznac w 99% zbokow , fantastow i koniobojcow.

Sa organizowane zloty, luzne spotkania przy kawie, inne imprezy.

Dlaczego nie raczycie sie tym zainteresowac ?

A przede wszystkim, nadrzedna prosba, przestancie juz nudzic i wrzucajcie fotki , piszcie posty i dolaczcie sie do dyskusji :belt:

Tez chcemy Was poznac.

Otóż to Jaski, otóż to.

Ponarzekać każdy może a najlepiej Kochanka czy Kochankę podać im wszystkim na tacy, z referencjami włącznie.

Jaski my mielismy widzisz szczęście :indians: . Ruszyli dupki z domów i narzekać nie musimy :indians:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...