Skocz do zawartości
Pani_K

Ahh Panowie ...

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytalem do polowy Twoj post, mimo to nie zdziwilo mnie ani troche to ze jednak ciezko wam znalezc kogos. Nie wiem czemu, moze po prostu wymaganie dot. penisa. (mogliscie dac 20 cm) Niestety, ale nie sadze by bylo wam az tak latwo znalezc. Wiem ze jest wiele osob co maja takie sprzety ale co z tego? To wasze wymagania, ja zycze wam wszystkiego dobrego aby poszukiwania sie powiodly.

Ach, te rozmiary... :s:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Portale randkowe to anonimowosc za ktora moga ukrywac sie roznego rodzaju kosmici. Nasze forum to w duzej czesci spolecznosc która sie zna i dzieki temu z jednej strony jest mniej agresji i plucia sobie w twarz bo przeciez znam z reala te osobe. Z drugiej strony ta mniejsza anonimowosc wyzwala w pewnym sensie troske o swoj wizerunek. Jako kochanek nie napisze o tym ze mam to i owo jesli faktycznie tak nie jest. Dlatego tez uwazam ze lepiej jest szukać kochanka/ kochanki na naszym forum . Oczywiscie mam świadomość ze duzo osob zbiera tylko posty ;) no ale moze jakieś zloty forumowe pozwola Ci nawiazac ciekawe znajomości czego Ci serdecznie zycze :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na takich portalach jest największy ruch, ale jakość profili bardzo niska. Na forum faceci prezentują wyższy poziom ale jest ich bardzo mało.

Ja różnicy w "poziomie" nie zauważyłem. Przy wymaganiach dot. gabarytów penisa (żona również ma takie) portal randkowy daje większe szanse na trafienie. Wiem, bo trafiliśmy na 23 cm niedawno.

Zaletą Panów z ZK jest natomiast to, że znając klimat cuckold i nie robią problemu z tego że mąż wie albo chce być obecny, posłuchać przez telefon, mieć fotkę. Na portalach trzeba tego szukać w "grupach tematycznych" albo dać bardzo konkretny opis (którego i tak nie czyta 90% facetów i i tak się będą dobijać).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobisc portale typu zbiornik mnie odstreczaja, chyba jestem fanem bardziej kameralnych miejsc jak np to forum. Pomijam juz sama kwestie cuckold, tutaj powinno byc dużo więcej ,,fachowcow" ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy wymaganiach dot. gabarytów penisa (żona również ma takie) portal randkowy daje większe szanse na trafienie. Wiem, bo trafiliśmy na 23 cm niedawno.

Ja nie mam dużych wymagań, te 18cm wystarczy :), a to i tak duży problem bo faceci dodają sobie po 2-3cm, robią fotkę z dziwnej perspektywy i twierdzą że 20 jest :).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie to ze wielkosc jest taka wazna. Takim oraz takim zrobisz dobrze kobiecie jezeli potrafi sie dobrze nim operowac. (moze sie myle) na sile szukanie kochanka z wackiem 18-23 cm, to wymagania lekko glupie. Kazdy szuka to co lubi :P

Moim zdaniem musicie probowac  tyle... :P

To tylko moja mala opinia..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie to ze wielkosc jest taka wazna. Takim oraz takim zrobisz dobrze kobiecie jezeli potrafi sie dobrze nim operowac. (moze sie myle) 

Mylisz się. Są kobiety dla których rozmiar MA znaczenie. Dla niektórych to kwestia fetyszu a dla innych bardzo fizyczna.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No okey, dzieki za info. :) Tym razem to ja poszedlem za "powiedzeniem" ze rozmiar nie wazny a wazne kto jak macha..

Sorki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie to ze wielkosc jest taka wazna. Takim oraz takim zrobisz dobrze kobiecie jezeli potrafi sie dobrze nim operowac.

Po pierwsze 14cm nie wiadomo co był wyczyniał, to cudów nie zdziałasz. Także rozmiar ma częściowo znaczenie.

Po drugie, jeżeli przykładowo mój partner ma 16cm, to sor ale kochanek musi mieć większego, więc min. 18 musi mieć.

Posiadanie kochanka z penisem takim samym jak stały partner lub mniejszym, to kompletna porażka, przynajmniej dla mnie.

To jest właśnie kwestia tej całej otoczki wokół tego typu relacji, poniżające dla partnera jest że uprawiam seks z facetem z większym penisem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmiar rozmiarem ale przed i po wypadałoby się do siebie odezwać ale jeśli nie ma z kim rozmawiać to nawet najbardziej imponujący sprzęt nie pomoże.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...