Skocz do zawartości
Ikar i Ona

Satysfakcji mojej Pani

Rekomendowane odpowiedzi

Jej rozbudzenia... jej błysku w oczach... jej westchnień ... przyspieszonego bicia jej serca...

Można by było długo tak pisać. Tak naprawdę szukam tu tego co już gdzieś między nami odparowało. Powrotu namiętności i odbudowania tajemnicy, napięcia, odrzucenia rutyny.

Kochamy się bardzo ale oboje współlnie ostatnio stwierdziliśmy, że wkradła się rutyna. 

Może fantazje pozostaną tylko fantazjami ale... czyż to nie jest podniecające. Tak na prawdę kręci mnie najbardziej wstępna faza. Zainteresowanie innym facetem. Podkręcenie atmosfery bliskością jej i jego ciała. Mnie obok. Gotowego do włączenia się do gry. Uwodzenie i niewypowiedziana sugestia, że może zdarzyć się coś więcej. 

Lubię jej opowiadania (ciężko to z niej wyciągnąć) jak na służbowych wyjazdach inni próbowali ją uwieść. Opis tańca z innym, w skąpej, delikatnej sukience. Jego ręce na jej biodrach wyczuwające, że bieliznę jaką ma na sobie trudno wyczuć pod palcami...

Kiedyś byłem o nią bardzo zazdrosny. Teraz myśl o mojej żonie rozbieranej przeze mnie, na oczach innego faceta (pewnie kiedyś opiszę tę fantazję) i jego rękach rozpoczynających drogę po jej ciele od ramion, poprzez piersi, do pośladków i dalej, budzi we mnie ogień. Jej gorący, przyspieszony oddech, rozchylone usta i stopniowe odsłanianie, cal po calu, tajemnic swojego ciała. Ten początek ma w sobie taki ładunek zmysłowości...

Ale to dopiero następny etap... Teraz pozostają fantazje i szepty do jej ucha, kiedy jest najbardziej otwarta na nowe wyzwania.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zainteresowanie innym facetem.

To dlaczego wybraliście grupę swingers?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie niestety tylko ja wybrałem. Moją Panią muszę jeszcze trochę, delikatnie nakierować na temat. Co od jakiegoś czasu próbuję robić. Nie odpowiada mi uległość w roli rogacza. Wolę widzieć siebie jako reżysera i uczestnika akcji. Dlatego bardziej swing. Jednakże układ 2m+k, zdecydowanie bardziej włada moimi fantazjami niż inne układy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie odpowiada mi uległość w roli rogacza

Lepiej poczytaj dokładnie Forum, zamiast tkwić w błędzie ;)

Nie każdy Rogacz jest uległy, nie każdy tylko patrzy.

Zapoznaj się również z definicją grupy swingers, bo powinieneś być pewny, że Twoja Małżonka zechce się Tobą dzielić z innymi kobietami.

Jednakże układ 2m+k,

To nie jest grupa swingers.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej poczytaj dokładnie Forum, zamiast tkwić w błędzie ;)

Nie każdy Rogacz jest uległy, nie każdy tylko patrzy.

Zapoznaj się również z definicją grupy swingers, bo powinieneś być pewny, że Twoja Małżonka zechce się Tobą dzielić z innymi kobietami.

To nie jest grupa swingers.

Owszem, masz dużo racji ale odcieni preferencji i fantazji jest sporo toteż pewnie kilka grup ich nie wyczerpuje. Może faktycznie źle wybrałem grupę sugerując się zajmującej dużo miejsca uległości w zachowaniu rogacza.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może faktycznie źle wybrałem grupę sugerując się zajmującej dużo miejsca uległości w zachowaniu rogacza.

Są rogacze ulegli i dominujący (jak mój), a pomiędzy jeszcze wiele stanów pośrednich. Istotą sprawy jest to, że rogacz nie zdradza żony, ani za placami, ani w sposób kontrolowany!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek onioni

a jak zdradza to co wtedy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek onioni

nie da się ludzi przypisać do jakiegoś schematu 

a jeśli ktoś twierdzi że się da to jest w błędzie !

Dlaczego tak jest bo jest .

Co można powiedzieć o pani która może otwarcie się spotykać z tym drugim

a wybiera za plecami ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co można powiedzieć o pani która może otwarcie się spotykać z tym drugim

a wybiera za plecami ?

onioni to takową Panią która wybiera za plecami to trzeba nazwać " zapleczniczka" :lach: :lach: :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...