Skocz do zawartości
marzyciel_27

slady spermy kochanka - gdzie chcecie znalezc?

Rekomendowane odpowiedzi

idealne miejsce na spermę kochanka mojej hotki to cipunina :-P

chyba ze akcja przebiega w ogumieniu ;) świetne miejsca również to jej buzia, piersi a nawet stopy (tylko wtedy ciężko znaleźć;))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a tak sobie pomyslalem, ze dobrze by bylo zeby na zdjeciu malzonki ktore nosze nacodzien w portfelu rowniez znalazly sie slady rozkoszy jej kochanka:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie cipeczka:) a najlepiej jak kochanek potrafi w czasie jednego spotkania obdzielić wiele części jej pięknego ciała:) cipeczka...pośladki....pończoszki....piersi....twarz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda,z e wiekszosc osob nie zalapala o co chodzi w tym temacie. chodzilo o przedmioty martwe gdzie owe slady znalezc. wiadomo przeciez, ze na/w kobiecie kazdy by chcial zobaczyc wiec akurat srednio ciekawe czy jeden woli w cipce, inny na piersiach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

masz racje i chyba o wiele ciekawiej znaleźć ja np na małżeńskiej poduszce albo obrączce ślubnej......lub na ręczniku którym wycieram twarz wracajac z pracy....sory ze odrazu nie załapałem :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A o byś powiedział,gdybyś znalazł taką plamę po spermie na swoim ulubionym fotelu :lol:;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...