Skocz do zawartości
marzyciel_27

slady spermy kochanka - gdzie chcecie znalezc?

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie osobiście bardzo podnieca sperma na piersiach. Widziałem już spermę innego na piesiach żony kiedy się bawiliśmy z kolegą. Nie wyobrażam sobie natomiast, żeby ktokolwiek poza mną spuścił się w jej cipkę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co na to mój Rogacz... Dywagować mogę :) Na tyle na ile go znam :) Każde miejsce zaakceptuje... byle ja bym była zadowolona... 

A w tej ubabranej koszuli zapewne poprosi bym położyła się w niej spać ... albo poszła na spotkanie ze znajomymi czy do pracy :) 

I wie, że do tego zdolna jestem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami marzy mi się położyć do naszego łóżka mokrego od nasienia kochanka. W szczególności przyłożyć głowę do usmarowanej spermą poduszki. I tak spać do rana.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłby Ci nowe takie same lub lepsze. W końcu od czegoś jesteśmy!

w mojej sytuacji to Pani miała spermę na ustach, na cyckach, na brzuszku, na cipce, na nóżkach i na tyłeczku, aha no i na majteczkach, oczywiście była to sperma kochanka, więc pozostają inne części garderoby lub inne miejsca.

Dyskretnie, no fajnie, fajnie.

Ale pytanie było - gdzie chcecie znaleźć, a nie gdzie znaleźliście. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fakt, poprawiam się, chciałbym znaleźć w tych samych miejscach, w których już wcześniej znajdywałem ale dodatkowo na rączce mojej Pani, lubię jakby pomachała komuś kutasem i wytrysnął jej na rękę. Jakoś wyjątkowo podoba mi się gdyby to zrobiła komuś w samochodzie, np taksówkarzowi bo akurat zapomniała pieniędzy żeby zapłacić, albo koledze, który ją podwoził.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami marzy mi się położyć do naszego łóżka mokrego od nasienia kochanka. W szczególności przyłożyć głowę do usmarowanej spermą poduszki. I tak spać do rana.

Dobre!;D Też bym tak mógł ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...