Skocz do zawartości
marzyciel_27

slady spermy kochanka - gdzie chcecie znalezc?

Rekomendowane odpowiedzi

i tak mi się wydaje ze to jest najodpowiedniejsze miejsce na spermę kochanka

Racja, lepszego miejsca być nie może :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Epicurious

Macie obaj rację. Drugie miejsce, moim zdaniem, zajmuje twarz, a zwłaszcza usta hotki przy tzw. perlistym makijażu. Przyznam szczerze, że mam jakąś irracjonalną obsesję na tym punkcie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie podoba pomysł z moją koszulą. Wracam a moja koszula leży na podlodzę bo kochanek wytarł w nia swojego kutasa:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie podoba pomysł z moją koszulą. Wracam a moja koszula leży na podlodzę bo kochanek wytarł w nia swojego kutasa:)

A gdyby to jeszcze była ślubna koszula :roll:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Hotka kiedyś jak była na wyjeździe z firmy wróciła z włosami umazanymi na wysokości skroni. Jak ją odbierałem przy znajomych palnąłem "kochanie coś masz na włosach" i w tej samej chwili zrozumiałem swój błąd. Żona zaczeła jeszcze próbować coś z tym robić. Wydawało mi się, że znajomi robili głupie miny, ale oni też lecieli tym samolotem i wszyscy byli wstawieni, wiec może tylko mi się wydawało. Zrobiło mi się wstyd i ciasno w spodniach. W domu okazało się, że to były ślady z jej ostatniego numerku na tym wyjeździe z kolegą jeszcze na lotnisku w Hiszpanii. Nie wiem, czy ktoś poznał w samolocie co ma na włosach, ale paradowała z tym przed połową firmy przez prawie cały dzień!! Pełne upokorzenie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co jak co,ale obspermionej koszuli to bym nie darował.Kochanek dostał by w mordę za tą koszulę.Ścierpiał bym mój ręcznik,zdięcie ale nie koszulę.Niech spuszcza się w moją żonę gdzie tylko chce.ale do koszuli WARA!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...