Skocz do zawartości
marzyciel_27

slady spermy kochanka - gdzie chcecie znalezc?

Rekomendowane odpowiedzi

sytuacja dosc banalna. wracacie do domu i odnajdujecie slady spermy kochanka wlasnej zony w roznych miejscach. jakie to by byly meijsca?

u mnie wyglada to tak:

- kanapa, ta na ktorej ogladamy tv. centralnie na srodku czerwonej kanapy mila zaschnieta biala plama ktora bylaby juz z nami do konca swiata

- ekran telewizora, komputera - czyli przedmiotow codziennego uzytku, tak by zawsze gapiac sie w nie miec swiadomosc tego co sie zdarzylo

- moj ulubiony kubek

- recznik ktorym wycieram twarz

- zdjecie slubne stojace na poleczce

i oczywiscie moja biala koszula od garnituru w ktora zwyczajnie kochanek mial ochote wytrzec swojego fiuta po seksie

ps byc moze temat lepszy na rogate fantazje, jesli tak to prosze o przeniesienie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wyobrażam sobie takiego ... bydła, sorry. To nawet kwestia kultury i ... szkoda słów

Pan ładny się zepsuł :mrgreen: Dobra, to ja dodam też swoje,hmm. Na kubku, ręczniku, majtkach już było... Na zdjęciu ślubnym też (to musiał być mega wytrysk) Na co jeszcze Ogier mógłby wytrychnąć? Na żyrandol! Kwestia kultury, czy Rogacz będzie udawał że nic nie widzi, czy zabierze się za zacieranie śladów. Jak myślicie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz będzie udawał że nic nie widzi, czy zabierze się za zacieranie śladów. Jak myślicie?

Z kubka to chyba wytrze,ale z żyrandola to już nie koniecznie :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wyobrażam sobie takiego ... bydła, sorry. To nawet kwestia kultury i ... szkoda słów

To nie kwestia braku kultury, a tego, co parę cuckold i kochanka podnieca. Ciebie nie i ok., ale nie mów o "bydle", tylko dlatego, że Tobie to się nie podoba. Równie dobrze ktoś, kto akceptuje tylko klasyczny związek mógłby o cucoldowcach powiedzieć "bydło". Miło byś się czuł?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że Autor się nie gniewa. Bo ja już nie.

Na przyszłość tylko pamiętaj o tym, co masz w podpisie. :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam . Ja jak odbierałem żonke po hotelowym spotkaniu miała ją zaschnieta na policzkah i piersiach. Co ciekawe kochanek podobno nie zdazył wyjs z zonki i spuscił się jej w cipke . Nie zabezpieczła się więc zaraz kazała się przelecieć jeczcze raz....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dream

Na sexy koronkowych majteczkach, które ode mnie dostała i zaschnięta na udach. A i jeszcze "ślady" smakowe w ustach :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jak moja żonka wróciła ze swojego pierwszego bzykanka, na moje pytanie jak było, nie odpowiedziała tylko usiadła na kanapie(była w mini), odchyliła majteczki na bok i moim oczom ukazała się jej lśniąca cipka, nie mogłem się powstrzymać i zacząłem ją lizać(mimo iż wcześniej wydawało mi się to odrażające :mrgreen: ), i tak mi się wydaje ze to jest najodpowiedniejsze miejsce na spermę kochanka

pozdrawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...