Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Libido kobiety vs faceci

Rekomendowane odpowiedzi

Do przyczyn obniżających zainteresowanie sexem u mężczyzn dorzuciłbym jeszcze: szybkie samochody, motocykle, inne meskie activities no i ostatnio Mundial:))

T.

Do przyczyn obniżających zainteresowanie sexem u mężczyzn dorzuciłbym jeszcze: szybkie samochody, motocykle, inne meskie activities no i ostatnio Mundial:))

T.

Jo, pewnie, na meczu jest z chlopakami... Jeden tez chodzil ze mna na mecze. Potwornie meczace...

A motocykle to, z tego co wiem, raczej libido podnosza :). U obu plci sprawiedliwie, po rowno i do wysokiego poziomu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A motocykle to, z tego co wiem, raczej libido podnosza :). U obu plci sprawiedliwie, po rowno i do wysokiego poziomu.

Naprawde lubisz motocykle???  Moze wybierzemy sie na przejazdzke??? Mam cudowny Orgazmotron 1200:))

T

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde lubisz motocykle???  Moze wybierzemy sie na przejazdzke??? Mam cudowny Orgazmotron 1200:))T

Mam swoj orgazmotron 800, ale kombinuj :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Samica z powodów wiadomych może przyjąć jednorazowo geny od jednego.

A coś się tak uparł na to "STATYSTYCZNIE". Smarkastycznie? Fantastycznie? Do czego zmierza nawiązywanie do statystyk, które jak sam zauważyłeś i z całą pewnością masz rację, nie mają żadnego przełożenia SZCZEGÓLNIE u Nas na ZKF. A co do "przyjmowania genów" no to Panie z GB mają pewien problem. Czyja sperma wypłynie wyparta przez inną a czyja nie. Hmm, oto jest pytanie, mocium panie. Albo wiem. Może przyjąć i zazwyczaj CHCE przyjąć geny od jednego samca NAJLEPSZEGO samca. To pominąłeś. Dlatego też go szuka podgryzając sobie różne słodkie jabłuszka to tu, to tam. I nie wiem jak to się ma do statystyk.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz - internet daje poczucie anonimowości

Dobrze że to dodałeś, to "poczucie".

Dla kobiety sex to coś więcej niż dla faceta, dlatego potrzebuje otoczki, facet gotowy jest "zawsze i wszędzie", byleby strzelić.

Jesteś w WIELKIM błędzie. Kobiety tak jak i mężczyźni, lubią sobie zaliczyć kochasia z sex czatu i się z nim umówić a tylko po to, żeby się wyruchać, później umyć i wrócić do domu, bo mają taką potrzebę. Fizyczną, biologiczną, czysto chemiczną bezuczuciową. Zawsze i wszędzie facet jest gotowy? Serio?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, rozpisałeś się nie na temat. 

Fajnie że chcesz posłodzić Paniom i pokazać się jako wielki znawca kobiecej natury. Nie kupuję tego i nie wdaję się w polemikę, bo jako admin zaraz skasujesz mi post albo dasz mi ostrzeżenie. Nie jestem aż tak zdesperowany, żeby bronić tak oczywistej tezy, że facet ma "większe libido" od kobiety. 

STATYSTYCZNY....

Jeśli nie rozumiesz funkcji tego słowa w powyższych wywodach, to tłumaczę łopatologicznie. Justyna Kowalczyk biega szybciej na nartach od 99% mężczyzn i nie tylko ona ale i inne kobiety uprawiające biegi narciarskie albo szczupłe, sprawne fizycznie (te od 70 albo 20% facetów). Ale to nie zmienia faktu, że STATYSTYCZNY mężczyzna wzięty z ulicy będzie biegał szybciej niż statystyczna kobieta ERGO....... MĘŻCZYŹNI BIEGAJĄ NA NARTACH SZYBCIEJ OD KOBIET. Dziękuję za uwagę i życzę miłego dnia. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponownie jesteś w wielkim błędzie :) Wytłumaczę Ci to łopatologicznie. Siusiak karła, zawsze będzie mniejszy niż dobrze zbudowanego mężczyzny, który nie jest karłem. A oboje będą tak samo szybko ruszać dupą. Interesujące, co nie? To w nawiązaniu do tego iż nie jest w ogóle istotne kto szybciej jeździ na nartach i Kowalczyk w to nie mieszaj. A co do funkcji admina, no to hmm... nie jesteś pierwszym na tym forum, który mi wyjeżdża od adminów z braku lepszych argumentów. Nie dostaniesz ostrzeżenia, bo przywykłem do tego typu "ciętej riposty" pożal się boże. Tak się składa, że kobieca natura nie jest mi obca a STATYSTYCZNIE mogę coś na ten temat powiedzieć, bo mam dostęp do takich statystyk, że by Ci OKO zbielało :)

Wzajemnie, miłego dnia życzę

i nie napuszaj się tak :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie że chcesz posłodzić Paniom

Nie muszę tego robić. Nie wydaje mnie się też, abym tu piał z zachwytu nad Paniami wyrażając tak oczywisty pogląd jak kobieca ciekawość. Co do reszty, tutaj nie ma nic do rozumienia. Są faceci którzy są zdolni, drudzy zaś, będą się zastanawiać jak to się dzieje.

Nie kupuję tego i nie wdaję się w polemikę

To po co się wdajesz w polemikę, skoro się masz nie wdawać. Zaintonuj jakiś wiersz, poemacik. Libido podskoczy Paniom, czterokrotnie będzie wyższe i dorówna. Tobie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciętna prostytutka pozostawia daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko w tyle przeciętną kobietę jeśli chodzi o ilość mężczyzn

Bardzo odkrywcze. Ale rozumiem że to statystycznie? Wg najnowszych badań uczonych amerykańskich, statystyczny kowal w kuźni, rok rocznie wykuwa tyle rękodzieła z chartowanej stali, że zostawia daleko w tyle wszystkich piekarzy oraz sportowców. Serio :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...