Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Libido kobiety vs faceci

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani - ja też oglądam mecze, więc to mąż jest moim przerywnikiem :)

A kiedy jest spalony? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy jest spalony? ;)

Luke to było poniżej pasa ;) - oczywiście moja pani Małżowinka nie wie :)

a swoją drogą .... coś czuję że nie tylko piękne panie tego forum miały by problem z wyjaśnieniem zagadki :)

co do samego pytania o libido.

Wydaje mi się, że faceci mają statystycznie większe libido bo chyba matka natura (pan Bóg ?) tak to wymyślili ... tak mi się wydaje. Genetycznie chyba uwarunkowane.

Co nie zmienia faktu, że spotkałem się z odmiennymi sytuacjami - kiedyś wspominałem.

Ona ogień, on - kiedy musi.

Ona chce - to bierze

Kiedy on chce .... nie ... on nie chce :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eee.. Nie wiem jak Paniom ale mnie to się po prostu czasem chce ruchać jakieś ładne libido a czasem bardzo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy jest spalony?

Spalony jest wtedy, kiedy Luke zadaje takie haniebne pytania...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy jest spalony? ;)

Ja wiem! Ja wiem! :indians:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem! Ja wiem! :indians:

jak już lecimy tym offem to mów Illa - błagam - wyjaśnij to :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak już lecimy tym offem to mów Illa - błagam - wyjaśnij to :)

Spalony jest wtedy, gdy moje wielokrotnie podwyższone libido przekracza magiczną linię, a w polu karnym nie ma mojej ulubionej lufy :P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spalony jest wtedy, gdy moje wielokrotnie podwyższone libido przekracza magiczną linię, a w polu karnym nie ma mojej ulubionej lufy :P

aaaaaaaaaa

:lach:  :lach:  :lach:  :lach:  :lach:

:poklon:  :poklon:  :poklon:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...