Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Libido kobiety vs faceci

Rekomendowane odpowiedzi

To, zdaje się wyjaśnia kwestię możliwości poczęcia potomstwa, a nie możliwości współżycia. :D Romano, kobieta, to nie suka, czy kotka w rui - to, zdaje się, wiele wyjaśnia. ;)

Żen, mylisz się, wielu "kłoda" nie rozbudzi. Ba! Często nie rozbudzi nawet sex machine i seksualna lux torpeda. Cóż, czasem hydraulika zawodzi, u każdego faceta. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety statystyczna kobieta nie działa tak pięknie jak Wy.

Z moich kilkunastu "statystycznych" koleżanek, 99% ma takie fantazje, których nawet na forum nie ma lub pojawiają się w znikomej ilości. Zastanów się dlaczego nie ma tych kobiet na ZKF.

Nie wiem po co uderzasz w takie feministyczne tony.

Uhuu, ale pudło :lach:

Kobieta jest płodna przez kilkadziesiąt godzin w miesiacu. Facet jest płodny przez 30 dni w miesiacu. To zdaje sie wiele wyjasnia

Romano, ja w ogóle nie jestem płodna, wyjaśnij mi proszę, skąd moje wysokie libido?

Matko i córko, żeby w XXI wieku pisać takie dyrdymały, rodem ze średniowiecza.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem po co uderzasz w takie feministyczne tony. Tym bardziej że właśnie w tym jest sęk sprawy - kobietę trzeba rozbudzić, trzeba czymś się wykazać, coś jej zaoferować.

Jakie feministyczne? Illa stwierdza FAKTY!

A co dziwnego, że kobiecie coś trzeba zaoferować? Czasy "małżeńskiego obowiązku" odeszły do lamusa. Kobiety wymagają więcej niż trzy ruchy i spust. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Romano, ja w ogóle nie jestem płodna, wyjaśnij mi proszę, skąd moje wysokie libido?

Matko i córko, żeby w XXI wieku pisać takie dyrdymały, rodem ze średniowiecza.

Rozmawiamy o przeciętnym kowalskim czy o skrajnosciach? Nie od wczoraj wiadomo ze kobieta mająca owulacje jest chętniejsza na baraszkowanie niż ta ktora jest tuz przed okresem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie od wczoraj wiadomo ze kobieta mająca owulacje jest chętniejsza na baraszkowanie niż ta ktora jest tuz przed okresem. 

Zgoda!

Ale też nie od wczoraj wiadomo, że kobieta, która nie obawia się niepożądanej ciąży jest bardziej skora do baraszkowania. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze dobrze, wygrałyście Drogie Panie ;)

Żartowałem we wcześniejszych postach. Też mnie wkurza to rozpasane kobiece libido, te wszystkie agencje towarzyskie dla kobiet, strony internetowe i pisma z gołymi facetami w kioskach. No i ci tirowcy stojący na wszystkich trasach w kusych szortach.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja znam przypadek kobiety ktora sie wysterylizowała i kompletnie straciła ochote na seks. Ile ludzi tyle przypadków

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się zapytam gdzie jest autor tematu i czy ma coś do powiedzenia w dyskusji, którą rozpoczął, poza infografiką?

A ja znam przypadek kobiety ktora sie wysterylizowała i kompletnie straciła ochote na seks. Ile ludzi tyle przypadków

A co sobie wysterylizowała?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żen, to, o czym piszesz to tylko okowy "moralności", narzucone przez lata normy społeczne. Dlaczego takie? Ano właśnie po to, by panowie nie obawiali się, że wychowują nie swoje potomstwo. A i tak odsetek "kukułczych piskląt" jest wysoki, hehe...

Kobiety nie muszą manifestować aż tak swojej seksualności, radzą sobie bez transparentów i pióropuszy. ;)

Fajny blog męskiej prostytutki kiedyś czytałam. Alice by pewne linka dała. :) Zmierzam do tego, że kobiety robią to subtelniej, nie muszą odtrąbić całemu światu, jak mężczyźni, że byli w burdelu. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co sobie wysterylizowała?

O szczegóły tego zabiegu nie wypytywałem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...