Skocz do zawartości
Zouza

Od Ciebie chce tak, od pozostałych inaczej? Dlaczego? O co chodzi?

Rekomendowane odpowiedzi

A ostatnio dziewczyna głównie ręki używała, robiła to bardzo szybko (mnie zawsze spowalnia), w ustach tylko koniuszek miała.

Inna ręka, inne usta... Jak dla mnie - zwykła potrzeba chwilowej odmiany. Nie spowalniał bo już mu się pewnie znudziło a sam koniuszek to znana metoda antykoncepcyjna :D

Wszakże dla każdego faceta bogini głębokiego gardła może być tylko jedna :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm... dopytam. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to dopytałam i już wiem. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do jednej bogini glebokiego gardla moga sie modlic rozni panowie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to dopytałam i już wiem. :D

Podzielisz się tą wiedzą ... może być przydatna :)

Czytając wcześniejsze posty pomyślałam, że On z Tobą chce w konkretny sposób bo to własnie sprawia mu dużą przyjemność i gdy zmieniasz zachowanie burzysz harmonię ... dobrą ścieżkę prowadzącą do szczytu. Inne tak nie potrafią i kropka.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do jednej bogini glebokiego gardla moga sie modlic rozni panowie :)

Modlić może się wielu, sakramentu dostępują wybrańcy. Albo brutale. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żono, mniej więcej tak to wygląda właśnie. Choć nawet nie o to chodzi, że inne tak nie potrafią (naiwnością i wielką próżnością z mojej strony byłoby przyjęcie takiej wersji), ale z inną nie może i nie chce pozwolić sobie na aż tak wiele, fallatio było tylko przykładem oczywiście, bo w grę wchodzi całe mnóstwo innych rzeczy. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie kieruję głównie do Panów - Kochanków i Bulli, choć odpowiedzi Pań i Rogaczy mile widziane, oczywiście. :)

Jak w temacie.

Dodam, że nie chodzi mi o to, że akurat w tym momencie ma ochotę na odmianę w technice, delikatności, czy ostrości, bo to miewa chyba każdy.

Chodzi o pewną "regułę" - z jedną tak, z innymi diametralnie odmiennie.

Przyznam, że bardzo mnie to zastanawia, bo ja lubię określony rodzaj seksu i jeśli mam ochotę zupełnie inaczej, to nie chodzi o osobę, a o nastrój danej chwili.

Nastrój też gra rolę, to jasne. Ale rolę, może większą, grają też inne czynniki, które nieraz nie są uświadamiane. Np.określona budowa fizyczna, albo rodzaj osobowości, emanacja zmysłowa, temperatura kobiety, wiek, cera, nawet strój.

Inaczej reaguję na kobietę noszącą się na sportowo, inaczej na ubraną klasycznie itd.

Delikatność budowy, np u kobiety w typie "Calineczki", zwykle wywołuje większą delikatność w seksie, jakąś bardziej romantyczną nutkę. Ale to odczucia bulla, bo z facetem na codzień taka delikatna kobietka może mieć inaczej.

Typ psychiki chyba ma największe znaczenie dla "reguły". Jak kobieta nie reaguje na ostrą kopulację, a rozpala ją seks w typie tantrycznym, to wiele się nie zmieni.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...