Skocz do zawartości
kref

Jak przekonać własną dziewczynę/żonę do seksu z murzynem?

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem się czy macie jakies pomysły jak można przekonać dziewczynę która nigdy nie była z czarnym żeby poszła z nim do łóżka. Jak wyjaśnić własnej kobiecie że chce się od niej bycia kurwą dla czarnych kutasów ? Jak ją na to namówić?

Myślę że jak biała dziewczyna spróbuje przynajmniej raz takiego chuja to już później nie odmówi następnym.

Próbowaliście przekonać własne kobiety do tego ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pójść jej filmy z ciemnoskórymi bykami, grafiki, poopowiadaj jej o wyższości afrykańskich mężczyzn nad białymi. Na pewno się uda. Ona wie o Twoim fetyszu? Jak to u siebie odkryłeś?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pójść jej filmy z ciemnoskórymi bykami, grafiki, poopowiadaj jej o wyższości afrykańskich mężczyzn nad białymi. Na pewno się uda. Ona wie o Twoim fetyszu? Jak to u siebie odkryłeś?

Na chwile obecną nie posiadam stałej partnerki. Jak to odkryłem? hmm sam nie wiem.

Kiedyś sam byłem mega zazdrosny o swoja dziewczynę. Później się rozstaliśmy. Na początku było przeglądanie portalu zbiornik i profili różnych zboków. Tam usłyszałem pierwszy raz o czymś takim jak "cuckold". Było to dla mnie tak chore i nie zrozumiałe a jednocześnie niesamowicie podniecające. Później odkryłem że można jeszcze bardziej być "pojebanym" i oddawać swoją kobietę tylko i wyłącznie murzynom. Podniecało mnie i do tej pory podnieca widok białych dziewczyn deklarujących się jako "black cock only".

Musze się przyznać że osobiście nie uważam żeby czarni byli "lepszą" rasą. Myślę jedynie że przeciętny czarny jest lepszy w łóżku i na tym jego wyższość się kończy. W całej reszcie "my biali" jesteśmy lepsi. (Może jeszcze sport należy do czarnych).

Myśle że aby przkonać dziewczynę do czarnego kutasa nie jest dobrym pomysłem gadanie o "wyższości" czarnych nad białymi. Ja bym zaczął od pokazania filmu "niby to przypadkowo" z czarnym. Później namówił partnerkę na sex z drugą parą, później z tylko z innym facetem, no i w pewnym momencie "przypadkowo" z czarnym.....

Później łatwiej by ją było namówić żeby dawała tylko czarnym :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałem się czy macie jakies pomysły jak można przekonać dziewczynę która nigdy nie była z czarnym żeby poszła z nim do łóżka. Jak wyjaśnić własnej kobiecie że chce się od niej bycia kurwą dla czarnych kutasów ? Jak ją na to namówić?

Myślę że jak biała dziewczyna spróbuje przynajmniej raz takiego chuja to już później nie odmówi następnym.

Próbowaliście przekonać własne kobiety do tego ?

Taki poradnik po angielsku jak przekonać dziewczynę do czarnych mężczyzn.

https://www.blacktowhite.net/threads/the-complete-idiot-and-dummies-guide-on-how-to-train-a-hotwife-to-love-bbc-and-cuckold-a-hubby.40507/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mieszkasz w USA to ten plan ma szanse powodzenia. Natomiast jeśli mieszkasz w Polszy to obawiam się, że twoja kobita może uschnąć :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mieszkasz w USA to ten plan ma szanse powodzenia. Natomiast jeśli mieszkasz w Polszy to obawiam się, że twoja kobita może uschnąć :D

Można jeszcze wyemigrować do Afryki :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyjaśnić własnej kobiecie że chce się od niej bycia kurwą dla czarnych kutasów ?

Najpierw bym się przyjrzał temu. Tak bardzo delikatnie napiszę - jakby moja partnerka chciała, żebym był kurwą, to nawet bym się nie zastanawiał dla kogo mam być taką kurwą tylko od razu szukał nowej. Można z partnerką rozmawiać o fantazjach, można rozmawiać o scenariuszach zabaw itd. Ale podejście typu "chcę" zrobić z ciebie kurwę dla czarnych? No jeśli to jest jakaś konwencja w łóżku to ok, a jeśli cel w życiu to... No jednak powstrzymam się od komentarza.

Najskuteczniejsza metoda to zapoznać partnerkę najlepiej z czarnoskórym Polakiem (będzie najłatwiej). Rozkochać ich w sobie wzajemnie. Potem będziesz miał pewność, że będzie dawać tylko czarnym.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj odmawia, odmawia :)

Potem będziesz miał pewność, że będzie dawać tylko czarnym.

No i tu bym polemizował :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i tu bym polemizował :)

No więc polemizujmy. Jak się zakocha i będzie chciała z tym jednym na amen to co? Jakby nie patrzeć to tylko z czarnymi wtedy, oczywiście z jednym, ale to jednak podzbiór większej grupy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja obecna była zakochana ale ...... nie był tylko on do zabawy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...