Skocz do zawartości
Raffaello

prowokowanie kolegi

Rekomendowane odpowiedzi

Może mało cuckold, ale...ale mnie kręci :)

Wpada do nas mój kolega, moja partnerka jest fajnie odstrojona w obcisłe legginsy(nogi ma zgrabne i długie to jest na co popatrzeć wtedy, oczywiście tyłeczek na widoku i bez stringów żeby wszystko się ładnie odciskało). Ona się kręci po pokoju wywijając zgrabna pupcią, a on mimowolnie gapi się na nią. Ja udaję, że nic nie widzę. Ona niby przypadkiem ociera się o niego, albo wypina przed nim tyłeczek. W pewnym momencie wychodzę na chwile z pokoju, a  kolega nie wytrzymuje i zaczyna dyskretnie dotykać jej zgrabnych nóżek i okrągłej pupci. Ona udaje, że nic się nie dzieje, ja spokojnie wracam do pokoju, ale już widzę, że atmosfera gęstnieje. Partnerka prowokuje nadal, kolega nie może wytrzymać podniecenia - tylko i wyłącznie gapi się na jej nogi i tyłek opięte leginsami. W pewnym momencie mówię do niego: 

- jeżeli chcesz dotknij. 

On lekko speszony, ale tym razem bardziej stanowczo dotyka jej ciała. Marta nie protestuje, pozwala mu poznawać swoją wyrzeźbioną figurę. Finał jest tak, że kolega wyciąga swój sprzęt i zaczyna sobie trzepać jedną ręką, a drugą nadal dotyka i pożera wzrokiem moją partnerkę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie dziewczyny w legginsach, mam nadzieję zę zaprezentuesz swoja Marte w takim wdzianku

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie dziewczyny w legginsach, mam nadzieję zę zaprezentuesz swoja Marte w takim wdzianku

Kto nie lubi dziewczyn w legginasch?? :D

Za moich czasów na legginsy mówiło się: "gietry" :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto nie lubi dziewczyn w legginasch?? :D

znam i takich co uważają to za przysłowiowa "wioskę" a dla mnie widok zgrabnego kobiecego ciała powoduje że czasami nie potrafię się opanować i gapię bez opamiętania

Za moich czasów na legginsy mówiło się: "gietry"

cóż mógłbym napisać że za moich czasów dziewczyny chodziły w golfach a dzisiaj...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znam i takich co uważają to za przysłowiowa "wioskę" a dla mnie widok zgrabnego kobiecego ciała powoduje że czasami nie potrafię się opanować i gapię bez opamiętania

hahaha, śmieszą mnie te opinie typu "wioska"; zobaczą o taką laskę:

TEMU PANU JUŻ DZIĘKUJEMY - ZA FOTKĘ Z WIDOCZNĄ TWARZĄ SIĘ WYLATUJE!

to zgłupieć chcą i się gapią, ale pogadaj z nimi to "nie, nie, leginsy bleee" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...