Skocz do zawartości
kref

Czy murzyni mają większe fiuty?

Czy czarni mają większe penisy?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy murzyni mają większe penisy niż inne rasy?

• Nie, to tylko mit.
      13
    • Tak.
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam. Do komentowania. Wiele kobiet i mężczyzn mówi że większe penisy u czarnych to mit jednak wiele badań potwierdza że mają oni większe kutasy.

Czy czujecie podniecenie na widok czarnego penisa. Ja osobiście jestem hetero (przynajmniej tak mi się wydaje) ale gdy widze czarnego dużego soczystego fiuta sam bym chciał go pożądnie obciągnać. Nie dziwie się dziewczyną a zwłaszcza Polkom które za granicą idą z pierwszym napotkanym murzynem do łóżka. Myślę że to wspaniałe doświadczenie i powinny one robić to codziennie. Czarni mają znacznie więcej do zaoferowania w sexie. Nie wiem jak wy ale ja już się pogodziłem z faktem że moja dziewczyna/żona będzie regularnie używana przez czarnych i jestem z tego bardzo zadowolony i będę ją w tym wspierał i pomagał jak tylko mogę. Chciał bym też mieć czarne dziecko ze swoją przyszłą partnerką. Boje się tylko reakcji mojej rodziny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajrzyj na grupę o interracial cuckold i black breeding. ;) Podzielam Twoje upodobania!

Przeglądałem forum grupy, zresztą ten wątek jest w niej dodany. Troche tu cicho, mało osób pisze. Powinniśmy jakoś rozkręcić tą grupe. Temat jest fajny, coraz więcej dziewczyn chce rozkładac nogi przed czarnymi fiutami. Powinniśmy promować jakoś takie związki, wymieniać się opiniami. W Polsce temat dopiero raczkuje. To chyba przez to że mało u nas czarnych. Fajnie gdyby więcej Polek było jebanych przez wielkie czarne kutasy. Odrazu dziewczynom otworzyły by się oczy. Uwiebiam patrzeć jak białe dziewczyny zą rozpychane przez czarne chuje. Chciał bym stworzyć taki związek z jedną z nich i pomagać jej jak tylko mogę w biciu kolejnych rekordów i w szukaniu coraz to nowych kochanków. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mają. Ale jest ich więcej z większymi. Tak jak ze wzrostem. Czarni też są wyżsi ale najwyżsi w pierwszej top 10 to Azjaci, chociaż Azjaci są najniższą rasą.  Aby to zrozumieć stworzę analogię żeby było jaśniej. Mężczyźni są silniejsi i inteligentniejsi od kobiet, ale jest mnóstwo kobiet które są silniejsze fizycznie i inteligentniejsze od wielu mężczyzn. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że macie polewę z tego co piszę. Proszę abyście posłuchali Jordan Peterson,  to zrozumiecie. On potrafi to wytłumaczyć w logiczny sposób.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, BijSzkło pisze:

Szkoda, że ta mało użytkowników się tu udziela :(

Zwłaszcza ciemnoskórych

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...