Skocz do zawartości
Jans

Zabawki dla doroslych (lubrykanty)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja głównie Allegro, czasem sex-shop, jak mi się chce dymać... pardon - jechać. ;)

Na Allegro gros dużych sprzedawców, którzy mają wiele transakcji na koncie, to właśnie sex-shopy. Wątpię, by pozwolili sobie na zniszczenie reputacji wprowadzeniem jakichś podrób lubrykantów do obrotu.

Jeśli jakieś podróby to raczej chińskie zabawki erotyczne, robione na podobieństwo dużo droższych oryginałów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię, by pozwolili sobie na zniszczenie reputacji wprowadzeniem jakichś podrób lubrykantów do obrotu.

Jeśli mówisz o dużych sprzedawcach, to właśnie oni na allegro sprzedają największy syf i nie chodzi mi tutaj tylko o w/w artykuły, ogólnie. Allegro jest jak jarmark, albo dyskont, dla dyskontów i masowej sprzedaży robi się oszukane produkty w obniżonej cenie, dlatego sprzedaż jest masowa. Prowizja allegro jest ogromna 8% od sprzedaży + koszt aukcji promowania etc. siłą rzeczy sprzedawane tam masowo produkty muszą być tańsze, bo inaczej się to nie opłaca, a znowu jak kosztują za dużo, to nikt nie kupi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie po silikonach (fakt, niewiele ich wypróbowałam, bo jakoś nie było potrzeby) mnie piekło jak diabli. Dopiero solidne "wyszorowanie" pomogło. :lach:

Zou, a może żele oparte wyłącznie na naturalnych, organicznych składnikach? Znalazłam polskiego producenta (Organicum), który takowe posiada w swojej ofercie.  Nie wiem, czy mogę wkleić link?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co na szybko sprawdziłam w ofercie (jest ich trochę) są takie które są kompatybilne z prezerwatywą, a także ze specjalnym przeznaczeniem do seksu analnego.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ideologiczny, przeczytaj jeszcze raz to, co JA napisałam. Bo odniosłeś się zupełnie nie to tego. ;)

Madame, dziękuję. :)

Póki co - lubrykanty nie są mi potrzebne. Właściwie przydatne były tylko przy fistingu, dzięki czemu, jak sądzę, bolało mniej. :redevil:

No i ciekawość. :P

Ale linka wklej, proszę, Na pewno komuś się przyda. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...