Skocz do zawartości
para6763

Wtamy

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy całe forum.....Jesteśmy małżeństwem prawie 30 lat żona przyprawili mi rogi piętnaście lat temu i jest mi z tym bardzo dobrze. Aktualnie pozostają tylko wspomienia moja Lulu nie ma ochoty na sex z innymi ....może to forum coś zmieni mam taka nadzieję

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam na ZKF, zapraszam do aktywnego udziału w naszych rozmowach.

A może założycie Galerię z Waszymi fotkami?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam na ZKF, zapraszam do aktywnego udziału w naszych rozmowach.

A może założycie Galerię z Waszymi fotkami?

Uczymy się i naradzie obserwujemy ....a fotki postaramy się umieścić

Przepraszam pierwsze koty za płoty ....Ania

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wzwiązku pisanych do nas wiadomości z propozycjami spotkania chcemy poinformować że aktualnie mieszkamy w Szkocji ,a urlop spędzamy w kraju raz w roku przykro nam ignorować takich ogierów aż mnie dreszcze przechodzą ....poinformowałam już mojego męża że wracam do uwodzenia samców oczywiście decyzję podjelam pod wpływem Waszych wpisów tu na forum. Pozdrawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Bardzo się cieszę że tak atrakcyjna hotka wróciła do uwodzenia.

Przesyłam buziaki i życzę wielu owocnych spotkań.

Rafał

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wracam do uwodzenia samców

Chętnie dam Ci się uwieść :)

Mam nadzieję że Wasze wakacyjne pobyty w kraju uwieńczone będą ognistymi spotkaniami...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam chęć ną nowego kochanka potrzebuje zmiany czy (...) czekam a właściwie moja cipunia zwilgotniala na sama myśl o nowym fucie Ania

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekawy czy faktycznie taka gorąca z Ciebie sunia...

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...