Skocz do zawartości
dr.Lecter

Dziewica

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak ja będę popierał twierdzenie, że dziewictwo to stan głowy nie sromu. 

błonę można rozerwać na wiele sposobów, zszyć też się da

a co to zmienia?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak, nie zawsze do tego dochodzi za pierwszym razem, ale "rozdziewiczenie" to pierwsze wsadzenie jak dla kobiety i mężczyzny. aha trzeba pisac dla "wszystkich" czyli pierwsze włożenie u faceta miałem na myśli włożenie do cipki kobiety a nie własnej dupy!!!!!!!!

Buhahahaha....

No to nam wzzystkim rozjaśniłeś sytuację.... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak ja będę popierał twierdzenie, że dziewictwo to stan głowy nie sromu. 

błonę można rozerwać na wiele sposobów, zszyć też się da

a co to zmienia?

Zwid, a ja się z tym zgadzam!

Dlatego napisałam, że "formalnie...", itd. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu się akurat mylisz.

http://portalwiedzy.onet.pl/84207,,,,defloracja,haslo.html

Chyba, że masz na myśli wyłącznie stan umysłu po pierwszym stosunku płciowym kobiety.

Protxx, wiemy co miałeś na myśli, niemniej dość niefortunnie to ująłeś. Twoją odpowiedź obróciłam w żart, ale... powściągnij emocje, bo następnym razem nie będę tak miła.

Ciekawe, za którym razem trafiał taki szaman bumerangiem w tę cipkę... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu sie  mylisz Zwid to calkiem dochodowy interes w niektorych klinikach,odtwarzanie blony dziewiczej  od 3 tys wzwyz

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu sie  mylisz Zwid to calkiem dochodowy interes w niektorych klinikach,odtwarzanie blony dziewiczej  od 3 tys wzwyz

Nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Błonę można zszyć, ale to ni czyni jej dziewicy

jak i biust domontować facetowi, ale to nie czyni go kobietą,

Jedno i drugie pozostaje przebierańcem.

a za dobre przebranie wypada dobrze zapłacić. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem tylko sie z Toba droczę Zwid  tez jestem zdania ze dziwica sie jest tylko raz i koniec 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwid się nie myli, bo mówi o czystości moralnej. :P I tak np. kiedy błona dziewicza zostanie przerwana na skutek wypadku, to - zgodnie ze stanem umysłu - dziewczyna jest dziewicą, choć fizycznie nie jest. Jeśli zaś w czasie penetracji błona nie zostanie przerwana, to już nie jest "czysta", choć fizycznie dziewicą będzie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba rozgraniczyc dziewictwo moralne  od fizycznego ,wiec Zwid ma racje :aua:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...