Skocz do zawartości
dr.Lecter

Dziewica

Rekomendowane odpowiedzi

a ja powiem inaczej- dziwne, że ktoś od tej strony zaczyna przygodę z seksem, gdyż zazwyczaj kobiety ciężko namówić  jest do seksu analnego, więc dziewictwo w tej sytuacji jest jak dla mnie mało realne....kurde jak abstrakcja..

Oj tam, oj tam....;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A inni co myśleli na ten temat??

Moja rogatka ktora ją lepiej zna (przyjaciółka) uważała że dziewicą nie jest. Reszty wspolnych znajomych wolałem nie pytać, szegolnie jedni kotrzy uwazają ze seks w pupę jest fuj.

Ila

"Na dodatek wychowaną w kulcie zakazu współżycia przedślubnego,  wilk syty i owca cała"

Idelanie opisałaś "problem" własnie tak było, facet chciał a ona miała "zasady" ze niby przed slubem nie wolno. Więc sobe radzili własnie tak. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Formalnie dziewica, chyba, że ma w gardle lub w tyłku błonę dziewiczą. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swietne okreslenie dziewica cipkowa  :mrgreen: w naszym kraju wszystko jest możliwe  :-> taka panna zawsze moze szczerze powiedzic przyszlemu mezowi ze jest dziewica  :-> bez zaglebiania sie w szczegoly hahahh

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecter, ale zapodałeś :D

Znaczy się, że suchar?? :wstyd:

Myślę, że panna, która robiła loda, miała pindola analnie, a nie miała pindola w cipce to jest dziewicą cipkową. :lach:

Na dodatek wychowaną w kulcie zakazu współżycia przedślubnego,  wilk syty i owca cała ;)

Jak byłem piękny i młody to znałem kiedyś kobitę, co laskę robiła, że aż iskry szły a na seksik nie chciała się dać namówić. I tak się właśnie zastanawiam czy to była dziewica czy nie B)

Idelanie opisałaś "problem" własnie tak było, facet chciał a ona miała "zasady" ze niby przed slubem nie wolno. Więc sobe radzili własnie tak. 

Jak chodziłem do ogólniaka to też znałem taką parę. Oboje chcieli zachować "czystość" do ślubu ale po wazelinkę do apteki po lekcjach szli :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

młoty

Ło matko, jak to możliwe?  :s:

Sorry, nie mogłam się powstrzymać :lach: Mały lapsus, a bawi :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecter, nic się nie martw, amerykańscy naukowcy opracowują test na dziewictwo, ze śliny :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam czasow gdy bylem piekny i mlody juz nawet nie pamietam  :( ale za to mam syna ktory sporo opowiada  :P i czasmi jestem w szoku jakie dziewczyny w tych czasach potrafiąbyc  kreatywne żeby jak pisze Illa  byl wilk syty i owca cala 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A rosyjscy z tego leczą. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to powiedzcie jak to wg Was jest?? Bo dla mnie to bardzo poważna sprawa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...