Skocz do zawartości
illa

Przestaje mi się chcieć

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak ja lubię też te niepozowane, zrobione pod wpływem chwili, gdy mogę niemal czuć sama zapach seksu. Może nie są idealne, nie są tak wysublimowane, a może i czasem ostre, wulgarne, ale aż kipi w nich od emocji, pożądania. :)

Ja mam tak samo Zuzu, ale forumowym estetą to się możemy narazić...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak ja lubię też te niepozowane, zrobione pod wpływem chwili, gdy mogę niemal czuć sama zapach seksu. Może nie są idealne, nie są tak wysublimowane, a może i czasem ostre, wulgarne, ale aż kipi w nich od emocji, pożądania.

nie no to się trochę nie zrozumieliśmy, można chyba zdjęcia robione HW podzielić na kilka kategorii co najmniej, i oczywiście takie zdjęcia zrobione w ferworze walki i nie pozowane, są jak najbardziej ok, i mi się też podobają, ale mi chodziło o zdjęcia HW - gdzie HW jest modelką, a zdjęcia albo zrobione komórką, i jakość taka sobie, albo prześwietlone, albo w tle są różne duperele, które w sumie łatwo byłoby uprzątnąć zanim się kliknie fotkę. Tak ja to czuję przynajmniej, ale oczywiście każdy może zamieszczać to co uważa za stosowne, to była tylko taka moja skromna uwaga na marginesie tematu galerii HW, albo i obok tematu bo było w sumie o lajkowaniu.

życzę wszystkim miłej niedzieli.

I Forza Italia!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bardzo proszę nie odbiegać od tematu, tu nie o jakości fotek i jakie się komu podobają, jest już taki temat :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W kwestii ogólnej.

Zacznę o tyłu :roll:

Lajkowanie nic nie "kosztuje" (a może powinno?) więc "lajkuje" się zarówno "głęboką myśl", "bystrą ripostę", "inteligentne wnioskowanie", jak i "lajkuje się" - "ale fajna dupa", czy "że ktoś inny dał mi >>lajka<<" .

Niby nic dziwnego (więc czemu się dziwię?), że komuś podoba się "fajna dupa?".

Wiele rzeczy na tym forum podoba mi się. I zdjęcia i wypowiedzi, ale podobają mi się w sposób, że tak powiem "zwykły", Zaznaczam "lubię to" dla; fotografii, wypowiedzi, myśli - które choć trochę mną "wstrząsną" :).

Może trzeba oddzielić "lajkowanie grzecznościowe" od "lajkowania merytorycznego"???"

Może obok "lubię to" znaczek "fascynujące", "ciekawe", a może jeszcze jeden "zgadzam się z poglądem", lub "nie zgadzam się z poglądem".

Dziękowanie za "lajkowanie" jak najbardziej, jeżeli ktoś tak uważa. Dla mnie jest coś innego między postawieniem znaczka "podoba mi się" pod zdjęciem "fajnej dupy", a powiedzeniem na ulicy, "ładnie pani wygląda".  Ja nie mam wątpliwości kiedy wypadało by podziękować.

W takiej formie "Lubię to", uległo mocnej dewaluacji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może obok "lubię to" znaczek "fascynujące", "ciekawe", a może jeszcze jeden "zgadzam się z poglądem", lub "nie zgadzam się z poglądem".

Jasne i cofniemy się do czasów pisma obrazkowego, to jest forum dyskusyjne, a temat ten dotyczy dobrych manier lub ich braku.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moze nie rozumiem,

Ano nie rozumiesz, wszyscy wypowiadający zrozumieli pierwszy post.

Lajk traci na znaczeniu, jeśli się go nadużywa

Nie o tym TEN temat!

moja hotka dostawała mniej pochwał, niż wiele ale z "grzecznosci".

I TYM TEŻ NIE.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...