Skocz do zawartości
illa

Przestaje mi się chcieć

Rekomendowane odpowiedzi

pisać komentarze do fotek, po których nie następuje słowo "dziękuję" lub choćby polubienie komentarza.

Zwłaszcza niezmiernie trudno mi zrozumieć sytuację, w której to Rogacz wstawia fotkę swojej Hot Wife, domaga się komentarzy, a później ani ce ani be ani kukuryku ;)

Czy to brak kultury osobistej czy może zakrztuszenie się miłymi słowami od Forumowiczów sprawia, że właściciel/ka tematu zapomina o magicznym słowie i dobrych manierach?

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mila illa... ja mysle ze wiele takich ludzi po prostu gdzies znajdzie zdjec.. i wstawi je tu jakby swoje... i tylko ego potrzebuja sobie robic... trudno... przepraszam ale mysle ze ludzie sa czasami dziwni...

ale moze sie myle i oskarzam niewinnych...

przepraszam i klaniam sie subi

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś usłyszałam w formie zarzutu, że daję lajki wszystkim komentarzom (czyt. nie tylko tym wyszukanym, wyjątkowym). A ja uważam, że jeśli komuś chciało się choćby słowem, czy dwoma skomentować - to wypada także w ten sposób podziękować.

Oczywiście to moje, subiektywne, podejście do tematu. :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest fakt Illciu. Ja komentuję zdjęcia tylko pewnej dość niewielkiej grupie osób. W większości nie warto się wysilać bo ani me ani be ani kukuryku. Szczególnie jak ktoś się dopiero co zapisał się na forum, wstawi kilka fotek i oczekuje poklasku, a za kilka tygodni gdzieś znika :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ubawiła sytuacja z panem, który wciąż domagał się komentarzy, zarówno w galerii, jak i na SB. Do tego tak nachalnie, że choć Hotka piękna, miałam ochotę "odlajkować". Nie zrobiłam tego oczywiście, bo Dziewczyna niczemu niewinna, a i byłoby to nieco infantylne z mojej strony.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam.. ale ja mam chyba w koncu szczescie ze nie czesto powiekszam zdjecia z forum... wystarczy mi miniatura... dlatego ze niemilo mi sie potem robi.. ale jak mam tylko malutkie to fantazja i tak dziala :) 

Zouza, pamietam tego faceta jak wciaz pisal.. ocencie moja zone itd... wszedzie to pisal.

klaniam sie subi

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisać komentarze do fotek, po których nie następuje słowo "dziękuję" lub choćby polubienie komentarza.

Zwłaszcza niezmiernie trudno mi zrozumieć sytuację, w której to Rogacz wstawia fotkę swojej Hot Wife, domaga się komentarzy, a później ani ce ani be ani kukuryku ;)

Czy to brak kultury osobistej czy może zakrztuszenie się miłymi słowami od Forumowiczów sprawia, że właściciel/ka tematu zapomina o magicznym słowie i dobrych manierach?

Zalajkowałem ten wpis ... na wszelki wypadek HAHAHAHA ;)

A całkiem serio to też nas to dziwi czasem

Ale ... co tam .... w dupie to mamy :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei mam takie podejście, że lajkuję to co mi się faktycznie podoba. Czy to fotki czy wpisy czy pojedyncze posty. Nie oczekuję w zamian ani przysłowiowego "dziękuję" ani lajka zwrotnego. Mam też świadomość, że nie każdemu muszą podobać się moje wpisy i komentarze bo czasem są faktycznie zgryźliwe i zaczepne ale co mam poradzić?? Taka ma natura... Oczywiście staram się by nie dawać takich wpisów pod adresem HW. Wynika to po prostu z dobrego wychowania. Nie chciałbym swoim wpisem sprawić żadnej HW przykrości.

Inną parą butów jest to, że lajki i lajki zwrotne są faktycznie miłe.

Illa, nie wyobrażam sobie też byś miała przestać "lajkować" posty. Uwierz lub nie ale to dzięki Twoim "lajkom" zdałem sobie sprawę, że moja obecność na forum została zauważona i nie ginie w setkach innych postów. Zachęciło mnie to do aktywności oraz brania czynnego udziału w życiu forum. Czasem potrzebny jest ten przysłowiowy kopniak w dupsko :P

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja chyba za mało lajkuje, jak tak sobie myślę, to mógłbym więcej, jakoś tak wpadam czasem na sekundę, coś poczytam i wypadam, nawet nie myślę o lajkowaniu.... w sumie bez sensu, bo oczywiście jak ktoś czasem coś mojego lajknie to mi jest miło, jak chyba wszystkim, no jestem zimny drań, ale mam nadzieje, że nie hipokryta...

jeśli chodzi o galerię pięknych Pań, to mi czasem w sumie kołata się po głowie pytanie, na ile to są rzeczywiste Hotki, które wiedzą, że ktoś zamieszcza ich zdjęcia tutaj (aczkolwiek zawsze zakładam wstępnie że tak, bo inaczej chyba być nie może?), które mają coś w ogóle wspólnego z cuckoldem, bądź innymi formami fantazji realizowanymi na tym forum, nie podważam niczyich intencji, czy też stwierdzeń, że tak, żona wie, żona będzie Hotką, jednak sam wiem jak trudno namówić jest kobietę na cuckold, dlatego też podchodzę do tematu z lekką taką nieśmiałością. 

Najbardziej lubię, kiedy wiem, że galeria oglądanej HW - to jest sprawa realna, bo Pani, albo tez jest na forum, albo mogę przeczytać opisy jej przygód, albo wręcz zobaczyć dokumentację ze spotkania, bo to mi się podoba najbardziej, nie będę ukrywał.

Facet lubi jak zdjęcia jego kobiety podobają się innym, i to jest oczywiste. Czasem jednak nie mogę oprzeć się wrażeniu, że te zdjęcia można by zrobić niestety lepiej, zadbać o to co widać w kadrze, poza piękną kobietą. Oczywiście są na tym forum galerie piękne i dopieszczone w każdym szczególe, które warto obejrzeć nawet kilka razy :)

PS. Dziś mecz Anglia-Włochy to i tak nie pośpię, to idę trochę polajkować :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem jednak nie mogę oprzeć się wrażeniu, że te zdjęcia można by zrobić niestety lepiej, zadbać o to co widać w kadrze, poza piękną kobietą.

Oczywiście, można. Przygotowujemy plan, światło, sprzęt, charakteryzację, itd., itp. i powstają piękne, artystyczne zdjęcia, które z przyjemnością się ogląda.

Jednak ja lubię też te niepozowane, zrobione pod wpływem chwili, gdy mogę niemal czuć sama zapach seksu. Może nie są idealne, nie są tak wysublimowane, a może i czasem ostre, wulgarne, ale aż kipi w nich od emocji, pożądania. :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...