Skocz do zawartości
arria

czego tylko zechcę....

Rekomendowane odpowiedzi

przeświadczenia wpajane od dziecka co do tego co kobiecie przystoi a co nie.....

Pamiętam odległą o wiele lat rozmowę z moim znajomym, który tłumaczył mi, że zdradza swoją wieloletnią partnerkę, ponieważ "mężczyzna po prostu czasem tak musi", bo to jest jego instynkt łowczy i to de facto właśnie świadczy o jego męskości. Na moje pytanie, czy zaakceptowałby instynkt łowczy u swojej partnerki, gdyby czasem tak musiała odparł, że nie można porównywać dwóch zupełnie odmiennych rzeczy. Mężczyzna chodzi na boki, bo musi - i takie jest jego prawo. Jeśli natomiast kobieta robi to samo, to jest po prostu dziwką. Dodam, że jest to człowiek wykształcony i nawet niegłupi, ale jakoś nie potrafił wyplenić sobie z głowy ciemnogrodzkiego chwasta myślowego.

Przerażające jest to, że istnieje społeczne przyzwolenie na męskie zdrady, podczas gdy kobiety - według powszechnej opinii - powinny trwać w nieudanych związkach. Patologiczny przykład tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat/maz-chce-sie-przyjaznic-z-ex-kochanka-p_5976555

Patrząc na moją żonę widzę, że kobiecie najbardziej przystoi szczęście. Żaden makijaż ani seksowny strój nie dają takiego powabu, jak uśmiech, zakwitający na twarzy zadowolonej z życia kobiety.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na moją żonę widzę, że kobiecie najbardziej przystoi szczęście. Żaden makijaż ani seksowny strój nie dają takiego powabu, jak uśmiech, zakwitający na twarzy zadowolonej z życia kobiety.

ależ piękne zdanie... powinno być drukowane w Biblii, Torze, Koranie.. Zdanie godne samego Chrystusa, winne być przytaczane obok myśli Sokratesa, malowane na ścianach, drukowane w poradnikach kulinarnych i na ramkach pod tablicą rejestracyjną...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu facetów prowadzi takie życie.

Żona w domu a na boku kochanka/kochanki/dom uciech.

Żona wiedząca, albo nie wiedząca.

Facet się nie tłumaczy czy to: sport/ potrzeba/ hedonizm itp.

Po prostu, chodzi za przyjemnością.

Znałem dziewczynę która spotykała się z dwoma albo trzema facetami na raz.

Miała taki kaprys/potrzebę i to realizowała.

W jej przypadku było to nie fair- każdy myślał że jest tym jednym.

Tutaj układ jest jasny.

No i najważniejsza sprawa- szkoda aby kobieta z takim ciałem była dostępna tylko dla jednego faceta.

Nie wiadomo gdzie oczy zawiesić bo wszystkie Twoje atrybuty tak przyciągają...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ależ piękne zdanie... powinno być drukowane w Biblii, Torze, Koranie.. Zdanie godne samego Chrystusa, winne być przytaczane obok myśli Sokratesa, malowane na ścianach, drukowane w poradnikach kulinarnych i na ramkach pod tablicą rejestracyjną...

Bardzo mi miło, że moja wypowiedź wzbudza tak pozytywne emocje. Odnośnie drukowania w poradnikach i na ramkach - może powinienem szybciutko zadbać o prawa autorskie... ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...