Skocz do zawartości
freestylerss

Pegging - próbowaliście, myślicie o tym...?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu natknąłem się na to pojęcie w internecie.

Na blogu proseksualna.pl chyba i potem sprawdziłem w wikipedii.

Inetresuje mnie ilu rogaczy,byków a może i kochanków o tym myślało.

Czy jeśli to kobieta posuwa faceta to może to oznaczać gejowskie inklinacje czy po prostu faceta, który chciaby być zdominowany przez swoja (lub nie swoja :) ) kobiete. Czy może dotyczy to osob poszukujacych nowych doznan. Czy mozliwy jest orgazm analny u faceta bez pieszczenia czlonka, tylko poprzez stymulacje analna?

Prosze Panow o szczere opinie i Panie takze co o tym myslicie. Czy Wasz facet nie wydawalby sie przez to Wam mniej meski?

P.S. Ja na razie próbowalem z pieszczotami moich sutkow tylko a juz mialem mysli czy to nie trąci gejostwem. A przyznam się, ze mi się to baaaardzo spodobało. Jeśli kobieta umie je dobrze pieścić to można osiągnąć meega orgazm.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Oczywiście dla niektórych samo myslenie o "wejściu od tyłu" może być uznane za gejowskie - ale uważam, że jeśli można z tego czerpać przyjemność to dlaczego nie spróbować czegoś nowego. U mężczyzny do stymulacji prostaty odpowiedzialnej w głownej mierze za orgazm jest prosta droga - własnie tą stroną.

W peggingu są jeszcze elementy "zamiany ról" - co wielu panom się pewnie nie raz marzyło, w taki czy inny sposób, oraz jak słusznie zauważyłeś - dominacji. To już nie każdy będzie się chciał temu poddać.

Co do pieszczot sutków - dobrze odkryłeś - są one istotnym elementem na erotycznej mapie stref erogennych

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu natknąłem się na to pojęcie w internecie.

Na blogu proseksualna.pl chyba i potem sprawdziłem w wikipedii.

Inetresuje mnie ilu rogaczy,byków a może i kochanków o tym myślało.

Czy jeśli to kobieta posuwa faceta to może to oznaczać gejowskie inklinacje czy po prostu faceta, który chciaby być zdominowany przez swoja (lub nie swoja :) ) kobiete. Czy może dotyczy to osob poszukujacych nowych doznan. Czy mozliwy jest orgazm analny u faceta bez pieszczenia czlonka, tylko poprzez stymulacje analna?

Prosze Panow o szczere opinie i Panie takze co o tym myslicie. Czy Wasz facet nie wydawalby sie przez to Wam mniej meski?

P.S. Ja na razie próbowalem z pieszczotami moich sutkow tylko a juz mialem mysli czy to nie trąci gejostwem. A przyznam się, ze mi się to baaaardzo spodobało. Jeśli kobieta umie je dobrze pieścić to można osiągnąć meega orgazm.

Wszystkie wymienione przez Ciebie kwestie byly juz poruszane na forum.

Orgazm sutkowy byl juz omawiany.

Stymujacja prostaty (tzw punkt G) u mezczyzny byla juz omawiana.

Zastosowanie straponu nalezy do normalnych praktyk seksualnych.

Orientacja biseksualna nie jest u nas niczym nadzwyczajnym. Jest po prostu dalszym rozszerzeniem naszych praktyk.

Tutaj podam linki zebys mogl znalezc chociaz czesc interesujacych Ciebie tematow i odpowiedzi na Twoje pytania :

https://www.cuckoldplace.pl/topic/13188-orgazm-sutkowy/

https://www.cuckoldplace.pl/topic/13792-meski-punkt-g/

i.t.d.

Przeczytaj prosze wczesniej odpowiednie tematy i napisz  co najbardziej Ciebie interesuje  :redevil:

Oczywiscie pelen orgazm sutkowy u mezczyzny (bez dotykania) penisa jest mozliwy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby rozwiać wątpliwości Autora:

1. to, że facet lubi seks analny oznacza tylko (aż?) tyle, że lubi seks analny.  Lubią go heterycy, biseksi i homoseksualni. To tylko kwestia przełamania oporów, odrzucenia stereotypów;

2. lubią to zarówno mężczyźni dominujący, jak i ulegli - więc może to być sposobem na okazanie uległości, a może być po prostu chęcią odczuwania dużej przyjemności;

3. tak, mężczyzna może w ten sposób osiągnąć orgazm bez stymulacji penisa;

4. tak, lubię to. Mężczyzna nie jest przez to dla mnie mniej męski. 

A teraz ja Ciebie zapytam - czy jeśli lubię seks analny, to jestem gejem? ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...