Skocz do zawartości
Xavery

I jak go/ją/ich poderwać

Rekomendowane odpowiedzi

Faceci w większości chyba jednak panicznie boją się kobiet zdecydowanych i wiedzących czego chcą, poza tym jeśli boi się oberwać to chyba nie zasługuje na zainteresowanie

Czy w większości ?

Czy ja wiem, nie wiem, ale coś w tym może być ....mnie jednak do takich ciągnie :)

Coś nam jednak nieco offem poleciało w temacie. Zatem spróbuję subtelnie wejść na należyte tory hihihi ;)

Dużo racji, chyba bardzo dużo, przyznam tym, w tym Semowi, którzy twierdzą, że magiczne jest spojrzenie wymowne, iskrzące, sekunda, dwie ... Mówi więcej niż karteczki, wizytówki i inne pierdułki. Taki podryw przez kontakt wzrokowi chyba po tym całym czasie kiedy to analizuję :) najlepiej się nadaje.

Grunt by pociągnąć ten wzrok i "JAKOŚ" podjąć temat dalej ... a to już zupełnie inny kłopot :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci w większości chyba jednak panicznie boją się kobiet zdecydowanych i wiedzących czego chcą, poza tym jeśli boi się oberwać to chyba nie zasługuje na zainteresowanie

Ja mam teorię popartą kilkoma przykładami z życia, że właśnie takie co widza co chcą i takiego wystraszonego facecika poprowadzą za rękę zyskują najwięcej...żeby do czegoś doszło, jedna ze stron musi mieć jaja...

Ja z tych co uparcie twierdzą, że jaja ma facet i tego będę się trzymać....bez jaj, cóż, nie pobzykasz...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci również doskonale wiedzą, jaki użytek z pięści, potrafi zrobić drugi- zazdrosny i doprowadzony do furii facet. Nawet jeśli teoretycznie jest "mniejszy" "słabszy". Ale jest i to słowo kluczowe- nieobliczalny.

Lekki off: to jest tzw siła histeryczna-  nasze wiązania i mięśnie pod wpływem adrenaliny ni stąd ni zowąd potrafią wykonać niesamowitą pracę- nadludzki wysiłek :) Jednym słowem pod wpływem chwili każdy z Nas może przez chwilę być supermenem, a w tym przypadku, gdy mowa o furii-lepiej nie być w zasięgu ręki delikwenta :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...