Skocz do zawartości
Xavery

I jak go/ją/ich poderwać

Rekomendowane odpowiedzi

M: Panie Małżu jak ja znając cie dostałbym od Ciebie wizytówkę to wiesz inna sprawa. Tutaj opisywałem sytuacje gdybym Cie nie znał :) I dlatego tam był taki odnośnik dotyczący preferencji seksualnych :) Dostanie wizytówki od Pani Małż hmmm to już pisałem w mojej odpowiedzi :)

wiem wiem :) dyć to chopie boł yno taki żart :)

swoją drogą ...... już to widzę jak ktoś od niej dostaje np wizytówkę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajcie, że faceci są prości jak konstrukcja cepa. Jeżeli wpada taki kobiecie w oko można bez wstępów i innych ceregieli powiedzieć że "jest pan bardzo w moim typie, więc może znalazłby pan chwilkę na kawę i rozmowę". Jak gdzieś krąży żona na pewno w odpowiedzi o tym powie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem :) dyć to chopie boł yno taki żart :)

swoją drogą ...... już to widzę jak ktoś od niej dostaje np wizytówkę :)

M: Ja widzę to tak, że większość tych odważnych Panów dostając wizytówkę od Takiej Osoby jak Pani Małż musiało by skorzystać na szybko z przebieralni albo innego ustrojonego miejsca

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak myślę sobie o tych wizytówkach... Gdybym otrzymał numer telefonu albo adres e-mail od ładnej kobiety, która wręczając mi go uśmiechnęłaby się do mnie zalotnie lub puściła oczko, byłbym poruszony, zaskoczony ale i zywo zainteresowny tym, co moze się dalej kryć za tą frapującą sytuacją. Ale... niech to będzie kontakt zapisany długopisem lub czymkolwiek na jakiejś karteczce czy paragonie albo ostatecznie neutralna wizytówka. Na pewno nie taka która sugeruje sex bo pomyślałbym że na bank chodzi o sex za który trzeba będzie zapłacić ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak myślę sobie o tych wizytówkach... Gdybym otrzymał numer telefonu albo adres e-mail od ładnej kobiety, która wręczając mi go uśmiechnęłaby się do mnie zalotnie lub puściła oczko, byłbym poruszony, zaskoczony ale i zywo zainteresowny tym, co moze się dalej kryć za tą frapującą sytuacją. Ale... niech to będzie kontakt zapisany długopisem lub czymkolwiek na jakiejś karteczce czy paragonie albo ostatecznie neutralna wizytówka. Na pewno nie taka która sugeruje sex bo pomyślałbym że na bank chodzi o sex za który trzeba będzie zapłacić ;)

Zaintrygowała mnie wizja wręczenia karteczki z zapisanym numerem telefonu... żadnych strzałek, sms-ów itd. Niby nic, a jak dużo, może obyć się zupełnie bez słów i nic tylko czekać na telefon. A może coś takiego? Wręczyć komuś kartkę z informacją, że czeka się w pobliskiej kawiarni i zaprasza na pogaduchy (niezobowiązujące oczywiście). Kto wie...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaintrygowała mnie wizja wręczenia karteczki z zapisanym numerem telefonu... żadnych strzałek, sms-ów itd. Niby nic, a jak dużo, może obyć się zupełnie bez słów i nic tylko czekać na telefon.

Wystarczy numer i uśmiech czy spojrzenie w oczy. Nic więcej. Każdy facet zrozumie. Jego już wola czy zdecyduje sie odezwać ale myślę że bedzie to na tyle intrygujące że tak. 

może coś takiego? Wręczyć komuś kartkę z informacją, że czeka się w pobliskiej kawiarni i zaprasza na pogaduchy (niezobowiązujące oczywiście). Kto wie...

Też dobre tylko niekoniecznie może miec mozliwosc w tym momencie udac sie do tej kawiarni :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dostałem kiedyś wizytówkę z numerem telefonu w samolocie... z propozycja wyjazdu na mazury - natychmiast :)

byłem wtedy jeszcze studentem i cała ta sytuacja mnie spłoszyła - "coś za łatwo - nabrałem podejrzeń ;)"

tak to już jest, że jak coś przychodzi łatwo z zaskoczenia, to szukamy dziury w całej (zamiast oczywiście dobierania się do dziurki ;) )

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już bym coś wymyśliła z tą kawiarnią, Arr :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dostałem kiedyś wizytówkę z numerem telefonu w samolocie... z propozycja wyjazdu na mazury - natychmiast :)

byłem wtedy jeszcze studentem i cała ta sytuacja mnie spłoszyła - "coś za łatwo - nabrałem podejrzeń ;)"

tak to już jest, że jak coś przychodzi łatwo z zaskoczenia, to szukamy dziury w całej (zamiast oczywiście dobierania się do dziurki ;) )

Ale gdyby dali tylko numer z podpisem "zadzwoń" mogłoby sie potoczyc inaczej...może za ostro poszli  :P

Ja już bym coś wymyśliła z tą kawiarnią, Arr :)

To gdzie robisz zakupy? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gdyby dali tylko numer z podpisem "zadzwoń" mogłoby sie potoczyc inaczej...może za ostro poszli   :P

To gdzie robisz zakupy? ;)

;)))

Jak dostaniesz dyskretną karteczkę z zaproszeniem na kawę w pobliskiej kawiarni to będziesz wiedział :)))

A tak w ogóle to miłe wspomnienia mam odnośnie kawiarni i spotkań w ciemno poniekąd :)

Dlatego tak się na te kawiarnie "uwzięłam"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...