Skocz do zawartości
Xavery

I jak go/ją/ich poderwać

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Akcja z dzisiaj.

Madzia informuje:

"Widziałam wczoraj w sklepie tak przystojnego gościa, że sama w szoku byłam.

Dawno mi się to nie trafiło ... no szok ... wysoki, fajnie zbudowany, przystojny .... no miodzio"

I moje stwierdzenie - "trzeba było działać" !

No tak kochani - działać ale jak ?

Z jednej strony podejść ? jak jest z żoną ? co powiedzieć ? Czasem widzimy kogoś takiego raz ... w jakiś okolicznościach ... potem nie widzimy całe życie i myślimy z czasem: "cholera - trzeba było działać"

Wpadłem na pomysł jakiś czas temu (jeszcze nie zrealizowany) by przygotować Madzi wizytówki .... nie wiem o jakiej treści. Może tylko adres emial sugerujący wiele ? hmmm

Mogłaby wtedy dyskretnie ją podać takiemu fajnemu panu :)

Oczywiście pomysł także wobec pań czy par do realizacji.

Chyba że macie inne lepsze sugestie.

Głowa mi skacze o szukania pomysłu

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małż, filmów romantycznych nie oglądałeś? Trzeba wylać kawę* albo inny napitek na koszulę przystojniaka, potem zatargać go do domu w celu uprania ubrudzonej odzieży, a w czasie, gdy pralka robi swoje, Madzia też swoje zrobi :D

* w tym scenariuszu była zima, ale można też sokiem z czereśni :redevil: skoro lato w pełni :D

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wariatki :)

kurczaki pieczone ... ale my tak serio serio ....cholewcia :)

Bo to nie pierwsza sytuacja taka w naszym cuckold lajfie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Tanie branie w Mega Avansie" proponuję, będzie ubaw ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Tanie branie w Mega Avansie" proponuję, będzie ubaw ;)

ale Extasy chyba nie wyłapało ??? - tu nie o ubaw chodzi i śmiech ale seks docelowo ... chyba że do łóżka faceta przez śmiech :)

Dobry sposób, dobry :)

Cały czas nie rozważamy szanowni przedmówcy opcji że ten człowiek niekoniecznie będzie sam - żona akurat na jogurtach w biedronce wybiera między ananasowym a truskawkowym

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jeśli zbyt poważnie podejdziemy do sprawy to spłoszymy faceta.

Może niiech  Panowi nasi się wypowiedzą, forumowi Kochankowie - Jak ich możnabyłoby poderwać przy stoisku z lodami ;)  Ja nie mam pomysłu. Zaczęłam się zastanawiać właśnie teraz czy może sama kiedyś nie poflirtować gdy "złapię" jakiegoś faceta przyglądającego mi się w sklepie? Czasem nie wiesz co myśleć - czy mu się podobam czy coś totalnie ze mną nie tak.

Myślę, że faceci dzielą się na tych, których można poderwać i których poderwać nie można (a w oczach ich żon to faceci, którzy nigdy nie daliby się poderwać). Ale zaryzykować warto!!! Zwłaszcza, że ciacho grzechu warte

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: drogi

Witajcie

Akcja z dzisiaj.

Madzia informuje:

"Widziałam wczoraj w sklepie tak przystojnego gościa, że sama w szoku byłam.

Dawno mi się to nie trafiło ... no szok ... wysoki, fajnie zbudowany, przystojny .... no miodzio"

I moje stwierdzenie - "trzeba było działać" !

No tak kochani - działać ale jak ?

Z jednej strony podejść ? jak jest z żoną ? co powiedzieć ? Czasem widzimy kogoś takiego raz ... w jakiś okolicznościach ... potem nie widzimy całe życie i myślimy z czasem: "cholera - trzeba było działać"

Wpadłem na pomysł jakiś czas temu (jeszcze nie zrealizowany) by przygotować Madzi wizytówki .... nie wiem o jakiej treści. Może tylko adres emial sugerujący wiele ? hmmm

Mogłaby wtedy dyskretnie ją podać takiemu fajnemu panu :)

Oczywiście pomysł także wobec pań czy par do realizacji.

Chyba że macie inne lepsze sugestie.

Głowa mi skacze o szukania pomysłu

M : drogi Malzu pomysl z wizytowka fajny, ale... No wlasnie zawsze jest jakies ale hihihi. Jak ja bylbym przystojny hehe powiedzmy ze sobie to wyobraze :-) i dostalbym wizytowke od ciebie hehehe to bym sobie pomyslal spadaj pedale :redevil: . Gdybym dostal wizytowke od Twojej jakze pieknej zony uuu to bym sie zastanowil i kilka zbereznych mysli przeszlo by mi przez glowe. I tu widze dwie mozliwosci pisze albo nie, to oczywiscie zalezy od czlowieka. Mi sie zdaje ze bardziej skuteczne byloby takie przypadkowe wpadniecie na tego przystojniaka i np rozsypanie rzeczy z torebki i zagranie smutnej roztargnionej kobiety. Spojrzenie w oczy i te sprawy i juz wiemy na czym stoimy. Moim zdaniem, choc bez doswiadczenia w tym temacie, mysle ze by to lepiej na mbnie podzialalo.:-)

Jak to pisalem nie widzialem ze Illa napisala podobna odpowdz. Cos w ten desen i improwizacja to zawsze dziala

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: drogi

M : drogi Malzu pomysl z wizytowka fajny, ale... No wlasnie zawsze jest jakies ale hihihi. Jak ja bylbym przystojny hehe powiedzmy ze sobie to wyobraze :-) i dostalbym wizytowke od ciebie hehehe to bym sobie pomyslal spadaj pedale :redevil: . Gdybym dostal wizytowke od Twojej jakze pieknej zony uuu to bym sie zastanowil i kilka zbereznych mysli przeszlo by mi przez glowe. I tu widze dwie mozliwosci pisze albo nie, to oczywiscie zalezy od czlowieka. Mi sie zdaje ze bardziej skuteczne byloby takie przypadkowe wpadniecie na tego przystojniaka i np rozsypanie rzeczy z torebki i zagranie smutnej roztargnionej kobiety. Spojrzenie w oczy i te sprawy i juz wiemy na czym stoimy. Moim zdaniem, choc bez doswiadczenia w tym temacie, mysle ze by to lepiej na mbnie podzialalo.:-)

Jak to pisalem nie widzialem ze Illa napisala podobna odpowdz. Cos w ten desen i improwizacja to zawsze dziala

Nie przypominam sobie Panie OnaiOn bym się do Ciebie dostawiał podczas spotkania :P hehehe

zona masz pan śliczną :) Ty mi się nie podobasz hahahaha :)

Ale poważnie to wiesz .... chodziło o to że to Pani Małża ma te wizytówki :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tu też jest taki super przystojniak, gdzie jesteśmy, i jako, że to jest południowiec, to pewnie jakby z nim pogadać, poderwać to by się udało, im to wiele nie trzeba, ale moja kobita ukochana mówi, że owszem, możemy ale jak następnego dnia stąd wyjedziemy.

no a jeszcze się nigdzie nie wybieramy:(

ale w temacie, kobiecie chyba trudniej wyrazić zainteresowanie facetem niż odwrotnie, no chyba, że ten facet to Włoch:)

Można zawsze zainteresować się jakaś częścią garderoby:

- o jaka piękna marynarka, gdzie Pan ją kupił? bardzo Panu do twarzy, sama bym taką chętnie nabyła dla mojego faceta, no mówię Panu, ubrać to on się nie umie, ale Pan to ma naprawdę dobry gust, a buty.... no buty są ważne.

Tak na ulicy poderwać, zainteresować ciężka sprawa w sumie, 

Jak w sklepie z ciuchami, można zagadać, przepraszam, chcę coś kupić ale nie wiem czy mi w tym do twarzy, co Pan myśli?

W kafejce, przepraszam, nie wiem Pan co tu dobrego można dostać do picia, do jedzenia? 

A na ulicy, widział Pan, że Pana śledzą? Hehe, lekka paranoja, ale kto wie, jak facet podatny, to zaczniecie razem uciekać, a wspólna ucieczka to już dobry początek, no to taki żart of kors, na ulicy to chyba rzeczywiście najlepiej oblać latte, a nuż się to wspólne pranie uda :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Panie Małżu jak ja znając cie dostałbym od Ciebie wizytówkę to wiesz inna sprawa. Tutaj opisywałem sytuacje gdybym Cie nie znał :) I dlatego tam był taki odnośnik dotyczący preferencji seksualnych :) Dostanie wizytówki od Pani Małż hmmm to już pisałem w mojej odpowiedzi :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...