Skocz do zawartości
Druh.

niepodzianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiadanie napisała moja żona:) 

Wybiła godzina osiemnasta więc zamknęłam biuro i udałam się do domu. Po kilku minutach przekraczając próg mieszkania poczułam zapach czegoś smakowitego. Ahh mój mąż postanowił zrobić mi niespodziankę i ugotował obiad. Weszłam do mieszkania, znalazłam go mieszającego jakiś sos w garnku. Kazał mi usiąść w dużym pokoju i tam zaczekać. Poinformował mnie też, że będziemy mieć gościa, ale nie powiedział kto to taki -  to również ma być niespodzianka. Udałam się więc do pokoju zastanawiając się kogo mój luby zaprosił. Po chwili przyszedł Krzysiek i postawił półmiski z jedzeniem, otworzył wino i rozlał do kieliszków po czym zadzwonił dzwonek i poszedł otworzyć. Po chwili do pokoju wszedł mąż a zaraz za nim mężczyzna około dwudziestu siedmiu lat średniego wzrostu dość dobrze zbudowany, z rozwianymi włosami kończącymi się kawałek za uchem. Podchodząc do mnie uśmiechnął się, i wtedy pokazały się jego urocze dołeczki w policzkach.

- Cześć jestem Wojtek

- Asia miło mi,

- siadajcie, Wojtek napijesz się wina? zapytał mąż podnosząc kieliszek.

- Chętnie - spojrzał na Krzyśka z pod pół przymkniętych powiek po czym wyjął kieliszek z ręki i upił łyczek.

Zaintrygowana przyglądałam się jak taksuje Cię wzrokiem i zastanawiałam się co tu się dzieje.

-Wolę słodkie wino - powiedział Wojtek po czym upił jeszcze łyk i pocałował Cię mieszając wino w waszych ustach.

--mmmm zdecydowanie lepsze - odwrócił się do mnie i zapytał: - chcesz spróbować? Siedziałam z otwartymi ustami nie wierząc w to co przed chwilą widziałam, otwierałam i zamykałam buzie nie wydając z siebie żadnego dźwięku. Skakałam wzrokiem od Krzyśka do Wojtka i z powrotem, i nie wiedziałam co powiedzieć. Krzysiek patrzył na mnie badawczo, sprawdzając moją reakcje. Natomiast Wojtek przyglądał mi się rozbawiony. Krzysiek zaproponował w końcu byśmy usiedli i zjedli do puki jest ciepłe. Chłopcy zajęli miejsca po obu moich bokach, i zaczęli jeść zerkając co chwilę na mnie. Zjadłam trochę, ale po kilku łyżkach mój skręcony z nerwów żołądek zaczął się buntować więc przerwałam. Grzebałam tylko widelcem w talerzu. Po kilku minutach Krzysiek przyniósł deser lodowy z owocami, ale na niego też nie miałam ochoty.

- nie zjadłaś obiadu więc chociaż zjedz owoce - spojrzałam na Krzyśka później na deser i wtedy Wojtek złapał mnie delikatnie za brodę, przekręcił w swoją stronę. Owocem który trzymał w drugiej ręce przejechał mi po ustach. Poczułam dreszcze rozchodzące się po moim ciele i utonęłam w jego spojrzeniu.

- otwórz buzię - powiedział a ja jak zahipnotyzowana automatycznie to zrobiłam. Wojtek wsunął mi brzoskwinię do ust i po chwili sięgnął po kolejny owoc. Teraz truskawka wylądowała w mojej buzi. Następna była gruszka której sok popłynął strumykiem od kącika ust do brody. Zaczęłam sięgać ręką w górę wytrzeć się, ale Wojtek powstrzymał mnie łapiąc za nadgarstek. Wpatrywał się w strumyk płynący mi po twarzy, a następnie pochylił się i zlizał ze mnie sok - od brody w stronę moich ust. Pocałował mnie w kąciku ust i spojrzał mi w oczy. Zobaczyłam blask pożądania, zanim znowu jego usta opadły na moje w dzikim pocałunku. Westchnęłam zdziwiona, a on to wykorzystał wsuwając język i szukając mojego by pogłębić pocałunek. Zszokowana pozwoliłam mu na ten pocałunek choć w mojej głowie krzyczał głos

"co tu się do kurwy dzieje - Krzysiek na to patrzy i nie reaguje? zaraz przecież nie dalej jak 20 minut temu to on się całował z Wojtkiem!!!"

Po chwili poczułam że Krzysiek przysuwa się do mnie i całuje mnie za uchem a następnie ssie płatek. Dreszcze jeszcze mocniejsze przebiegły mi po plecach. Wojtek oderwał się ode mnie po czym się sięgną za mnie i przyciągnął Krzyśka do siebie. Ich usta połączyły się ze sobą w pocałunku, a ja zostałam uwiedziona między ich ciałami. Krzysiek zapał Wojtka za włosy by pogłębić pocałunek. Westchnęłam zszokowana a wtedy mężczyźni oderwali się od siebie i spojrzeli na mnie. Ich oczy obiecywały godziny dzikiej namiętności. Krzysiek pochylił się do mnie i szepnął mi do ucha - "chcesz tego?" dając mi możliwość wyboru. Wojtek nachylił się z drugiej strony i drażniąc płatek ucha powiedział: "obiecuję, że nie pożałujesz jeśli się zgodzisz".

Krzysiek lizał i całował moją szyję, Wojtek ssał moje ucho. Moje serce waliło tak mocno że bałam się że zaraz wyskoczy mi z piersi. W głowie miałam mętlik a moje ciało płonęło. Miałam wrażenie że jeśli nie umrę na zawał serca to na pewno ulegnę samozapłonowi. Drżącym głosem powiedziałam jedno słowo: "TAK".

• Lubię 14
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opowiadanie napisała moja żona:)

Ooo! Czekam na ciąg dalszy :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie ciąg dalszy, tylko muszę usiąść i przepisać z kartek do komputera;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W chwili kiedy to powiedziałam, świat się zatrzymał i zaczął kręcić w drugą stronę. Nie odróżniałam już kto mnie całował, kto rozpinał mi bluzkę, a kto ściskał i drażnił moje sutki. Wszystko to doprowadzało mnie do szaleństwa. Usłyszałam jakieś dziwne dźwięki i dopiero po chwili zorientowałam się że to ja je wydaję. Chłopcy wstali i pociągnęli mnie za sobą w stronę łóżka. Położyli mnie na nim i kontynuowali rozbieranie mnie. Wojtek zdjął moją koszulę i zaczął ssać skórę na moim barku schodząc niżej w stronę piersi. Krzysiek zdejmował mi spodnie, a każdy nowo odkryty kawałek skóry całował i kąsał. Już po chwili stanik poleciał gdzieś na podłogę i Wojtek przyssał się do mojego sutka a drugiego skręcał między palcami. Krzysiek zdjął mi spodnie i pocałunkami wędrował w górę moich nóg. Wiłam się na łóżku, jęczałam i miałam wrażenie, że wodospad spływa między moimi nogami. Krzysiek w końcu dotarł do mojej cipki, i językiem przejechał po majtkach, a mnie ogarnęło szaleństwo.
Przesunął skrywający mnie skrawek materiału i pocałował mnie na następnie zanurzył we mnie język. W tym samym czasie Wojtek schodził ustami w stronę mojego brzucha. Nagle całe moje ciało rzuciło się sfrustrowane gdy ich usta oderwały się ode mnie. Otworzyłam oczy, nie wiedząc nawet kiedy je zamknęłam i ujrzałam jeden z najbardziej erotycznych obrazów w swoim życiu. Chłopcy całowali się trzymając się za włosy. Wojtek zlizywał moje soki z twarzy Krzyśka i znów wracał by zagłębić język w ustach mojego męża. Patrzyłam oniemiała szeroko otwartymi oczami na ich pocałunek. Krzysiek sięgnął i zaczął podciągać koszulkę Wojtka w górę, aż w końcu ją zdjął i niedbale rzucił za siebie. Jego ręce wędrowały teraz od brzucha po sutki, które ściskał i drażnił kciukami. Wojtek jęknął i również ściągnął mu koszulkę, Ich dłonie wędrowały po gołych torsach i plecach, a języki pieściły się wzajemnie. Ręka Wojtka zjechała na dół i ścisnęła wybrzuszenie w spodniach Krzyśka, a on sam zassał powietrze na ten nieoczekiwany wstrząs. Rzucił się na Wojtka i przyciągnął go jeszcze bliżej siebie.Patrzyłam jak wzajemnie rozpinają sobie spodnie i wyciągają stojące na baczność penisy. Wojtek nagle pochylił się i wziął kutasa Krzyśka do ust połykając go od razu całego. Krzysiek odchylił głowę do tyłu, złapał Wojtka za włosy i jęknął. Też jęknęłam patrząc na nich.Krzysiek odwrócił głowę i spojrzał mi w oczy: "Podoba CI się to co widzisz?" zapytał. Jęknęłam coś niewyraźnie, a wtedy jego ręka wsunęła się pod moje majtki i dotknął mojej łechtaczki. Moje biodra automatycznie poderwały się w górę. "Zdecydowanie Ci się podoba, jesteś taka mokra, a twoje majtki można by wyżymać" powiedział, po czym wsunął we mnie palec. Znowu moje biodra oderwały się od materaca, a ręce zacisnęły na prześcieradle. Krzysiek pociągnął Wojtka za włosy i podsunął mu swój palec na którym widniał dowód mojego pożądania. Wojtek patrząc mu w oczy złapał za nadgarstek i wsunął palec do ust, po czym jęknął i spojrzał na mnie mówiąc: "Pyszna".

Jego gorący wzrok zawędrował na moje krocze. Przesunął palcem po zdecydowanie mokrych majtkach, a następnie płynnym szybkim ruchem zerwał je ze mnie. Rozsunął mi uda i rzucił się zachłannie językiem na moją cipkę. Krzyknęłam coś znów niezrozumiale. Jego usta ssały moje płatki, a język wdzierał się i szukał mojego guziczka. Kiedy go znalazł moje ciało oderwało się od rzeczywistości. Ogarnął mnie silny wstrząs, a gdy palce zanurzyły się we mnie doszłam tak mocno, że aż zakręciło mi się w głowie. Usłyszałam jęki Wojtka i otworzyłam oczy patrząc jak Krzysiek połyka penisa naszego kochanka. Ssał go na zmianę liżąc od dołu do góry a ręką ściskał jego piłeczki. Wojtek wyglądał jak by miał zaraz odlecieć. Krzysiek pracował intensywnie ustami, ssąc go aż po same jądra. Jedna ręka pieściła jajeczka a druga ręka nagle wsunęła się we mnie, po czym mokrym od moich soków palcem zaczął drażnić wejście Wojtka...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wojtek łapał gorączkowo każdy oddech. Oczy miał szczelnie zamknięte i wydawał dźwięki dzikiej błogości. Palec Krzyśka po chili zanurzył się cały w tyłku Wojtka, a ten pociągnął za włosy Krzyśka i oderwał go od siebie, po czym wystrzelił fontanną spermy na klatkę piersiową i brzuch mojego męża. Podciągnęłam się na kolana i zaczęłam ją zlizywać z jego ciała. Wojtek w tym czasie położył się pode mną i pieścił moją łechtaczkę językiem. Zsunęłam się w dół i wzięłam sztywnego penisa Krzyśka do ust i ssałam z całą mocą. Wojtek zaczął pieprzyć mnie palcami, a ja straciłam swój rytm. Po chwili palce jego drugiej ręki zaczęły krążyć wokół mojej drugiej dziurki. Gdy je tam zanurzył, doszłam po raz kolejny. Krzysiek ściągnął mnie i położył na plecy. Podał Wojtkowi prezerwatywę i powiedział: " Chcę patrzeć jak ją pieprzysz". Wojtek wziął gumkę, rozerwał opakowanie i patrząc na mnie rolował ją na swoim znów sztywnym penisie. Rozszerzył moje uda i umieścił się między nimi. Jego usta ponownie opadły na moje. Jego penis ocierał się i szukał wejścia we mnie. Stymulował przez chwilę tak moją łechtaczkę, ugryzł mnie delikatnie w dolną wargę i zanurzył się cały jednym pchnięciem. Krzyknęłam z czystej rozkoszy. Zakręcił biodrami, wycofał się i ponownie we mnie wtargnął. Jeszcze raz powtórzył tę kombinację ruchów, po czym zaczął mnie pieprzyć w szybkim tempie. Krzysiek przysiadł obok na piętach i obserwując nas pocierał swojego kutasa. Wojtek podniósł się, zarzucił moje uda na swoje ramiona i przeszedł w szybkie płytkie pchnięcia. Wiłam się i krzyczałam pod wpływem tej nowej pozycji. Krzysiek przysunął się bliżej mnie, podstawił mi do ust penisa - "Ssij".

Podparłam się na łokciach żeby mieć wyżej głowę i wykonałam polecenie. Połykałam go, ssałam, owijałam języczkiem główkę. Wojtek opuścił moją jedną nogę i przekręcił mnie na bok bym wygodniej mogła zadowalać mojego męża. Krzyśka palce szczypały moje sutki, Wojtek pieprzył mnie coraz szybciej. Któryś z nich dotykał mojej łechtaczki i odleciałam z głośnym jękiem a chwilę później Wojtek opadł na mnie w swoim uniesieniu. Serce waliło mi jak szalone, oddech miałam urywany, silne ciało przygwoździło mnie do materaca, ja widziałam gwiazdy. Wojtek pocałował mnie delikatnie i powiedział: "choć pomożesz mi, Twój mąż jeszcze nie skończył". Nim się poruszyłam Wojtek już ssał kutasa Krzyśka, uklęknęłam obok i pocierałam jego jądra. Nachyliłam się i polizałam jedno. Wojtek ssał i drażnił właśnie główkę penisa a ja całowałam podstawę. Wojtek ustawił się z drugiej strony i razem otwartymi ustami pieściliśmy moją ulubioną zabawkę. Od czasu do czasu nasze języki się spotykały. Wojtek pocałunkami przeszedł na brzuch i dalej na klatkę piersiową. Drażnił sutki i szedł wyżej. Ja w tym czasie mocno ssałam penisa. Wojtek pocałował zgłodniale mojego męża, przesunął się i polizał szyję i jego ucho. Głosem pełnym namiętności powiedział: "Weź mnie, pragnę czuć Twojego kutasa w sobie" Krzysiek jęknął, zanurzył palce w włosach Wojtka i przyciągnął go do gorącego pocałunku. Gdy Wojtek się odwrócił zobaczyłam że jego kutas znowu pręży się dumny i spragniony. Uklęknął na łóżku obok mnie, a Krzysiek sięgnął do pudełka z którego wyjął prezerwatywę i żel nawilżający. Wojtek całował moje usta a dłonią pieścił mój sutek. Jęknął i z jeszcze większą mocą drażnił mój język. Po chwili znieruchomiał przy mnie. Zerknęłam za niego by zobaczyć że Krzysiek pomału wchodzi w jego dupkę.

" Tak jest dobrze?"

"o taaak"

Spojrzałam na Wojtka a jego twarz wyrażała czystą rozkosz. Krzysiek wolnymi ruchami przesuwał się w nim dając mu czas na przystosowanie się. Gdy wszedł do końca oboje sapnęli. Krzysiek przyśpieszył i z nowa falą pożądania obserwowałam jak pieprzy Wojtka. Po chwili nasz kochanek sięgnął po swojego sztywnego penisa i zaczął go pocierać. Spojrzał mi w oczy i powiedział "chcę znowu być w tobie". Krzysiek podał mu kolejną gumkę a ja umieściłam się pod nim. Wszedł we mnie jednym płynnym ruchem. Zamknęłam oczy i pozwoliłam sobie tylko czuć.

"Och to cudowne" szepnął Wojtek do mojego ucha.

Nie wiedziałam który nadaje tempo uderzeń, a może obaj razem to robili. Wiłam się i dyszałam głośno słuchając odgłosów uderzania ciało o ciało. Wojtek ugryzł mnie w ramię, a ja doszłam zaciskając się na jego penisie. Wojtek jęknął i spiął się cały dochodząc. Krzysiek po chwili dołączył do nas. Leżeliśmy nasyceni i zaplątani w swoje ciała. Wojtek szepnął "Dziękuję Wam za ten wieczór, było niesamowicie" a ja się tylko zastanawiałam czy to nie ja powinnam bardziej chłopcom podziękować za niespodziankę...

The end

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne sporo jeszcze podobnych historii czeka na przypomnienie,a może i nowe wpisy od autorów wątku.

Ekscytująca lektura.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, DOMINUJACY40KRAKOW pisze:

a nie lepiej napisac znalezione w sieci a nie kłamac???? to opowiadanie jest od lat w sieci:

niepodzianka.doc 45 kB · 4 pobrania

Tutaj na forum też jest od lat. Od sześciu lat. 

Ktoś je przecież musiał napisać i w sieci umieścić, nieprawdaż?

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...