Skocz do zawartości
arria

Salut :)

Rekomendowane odpowiedzi

tak nicki nie mylą, i tak bywałam tu i wracam po trzyletniej przerwie. :)

Witam "kadre sprzed jakiegoś czasu".

Miło Cię widzieć.

Nie ukrywam że chciałabym też Ciebie zobaczyć, albo nie umiem szukać albo nie ma tu Twoich fotek. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Arrio :)

Gdy się tu znalazłam po raz pierwszy, 2011 roku, to jeszcze Cię "napotykałam" :)

Cieszę się, że wróciłaś :)

Wszyscy wracają :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak nicki nie mylą, i tak bywałam tu i wracam po trzyletniej przerwie. :)

Nie ukrywam że chciałabym też Ciebie zobaczyć, albo nie umiem szukać albo nie ma tu Twoich fotek. 

Zdjęcia jakies są, i na avatarku kawałek mnie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Heheheh obawiam się że możesz podpaść wielu fajnym laseczkom z całej Polski :) Np mojej ukochanej żonie, która jest ze Śląska :splashface: <-- to jej mina jak przeczytała ten koment :P

Cóż począć?? Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził :P Jakoś musiałem się podlizać :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż począć?? Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził :P Jakoś musiałem się podlizać :D

M: spoko jakos przezyjemy hihi udobrucham Ja. Heheheh a podlizywanie bardzo dobre :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: ja tam niczego nie zabraniam :) ale zaraz nas wygonia za off topa :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Dooooobry, dzień doooobry :D

Kogo witam kogo goszczę :) No nie możliwe :) Kopę lat! Witaj z powrotem i baw się wyśmienicie. Trochę się tu pozmieniało, remont był, malowanie tapetowanie, trochę Cię ominęło zabawnych historii, ale ogólnie jest nieźle :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poznan to faktycznie centrum cuckoldingu , w 100 % sie z tym zgadzam , ze bardzo duzo tam slicznych hotek

Ciekawe stwierdzenie. Poznan to miasto targowe zawsze otwarte na wszelkie nowosci .Zawsze tak bylo , ze przyciagalo ciekawych ludzi a dziewczyny zawsze robily konkurencje wszystkim innym krajowym i zagranicznym. Sa tam tez targi Slubne.

Kiedys na targach turystycznych napotkalem tam ciekawa osobowosc : guru sekty seksualnej ktory przyjechal szukac sponsorow i zainteresowanych budowa swojego projektu na Korsyce. Staral sie mnie do niego usilnie przekonac. Jednak fluidy byly inne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy wracają :P

To ciekawe zjawisko, swoją drogą. Prędzej czy jeszcze prędzej wszyscy rzeczywiście wracają. Temat jak najbardziej godny własnego wątku..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...