Skocz do zawartości
arria

Salut :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jestem arria, mam 28 lat i mieszkam w Wielkopolsce. Pozdrawiam wszystkich na raz i każdego z osobna. :D

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, jestem arria, mam 28 lat i mieszkam w Wielkopolsce. Pozdrawiam wszystkich na raz i każdego z osobna.

Witaj arria ! Cieszymy sie , ze zawitalas. Pozdrawiamy Ciebie serdecznie. :kwi:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy :) Ahhh ta Wielkopolska :) czym tam żywią że tylu ludzi z tak ciekawymi zainteresowaniami :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wychowałam się na wsi, gdzie seks na sianie i w kłosach zbóż to chleb powszedni  :dobre:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siemasz arria!

Tak się akurat ułożyło, że najlepsze laseczki na forum są właśnie z wielkopolski ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siemasz arria!

Tak się akurat ułożyło, że najlepsze laseczki na forum są właśnie z wielkopolski ;)

M: Heheheh obawiam się że możesz podpaść wielu fajnym laseczkom z całej Polski :) Np mojej ukochanej żonie, która jest ze Śląska :splashface: <-- to jej mina jak przeczytała ten koment :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Arrio. :D Fajnie Cię widzieć ponownie, po dłuuuugiej przerwie. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pyrki witają kolejną pyrkę na forum ;-) Baw się dobrze i bądź grzeszna :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nicki nie mylą, prawda? Arria to żeńska połowa arra, tak?

Cześć, choć z kontekstu widzę, że byłas tu bywalczynią znacznie wcześniej ode mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, jestem arria, mam 28 lat i mieszkam w Wielkopolsce. Pozdrawiam wszystkich na raz i każdego z osobna. :D

Witam "kadre sprzed jakiegoś czasu".

Miło Cię widzieć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...